Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Η συμμορία των πολυεθνικών μας επιβάλλει τα ανώνυμα γενόσημα»


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, η οποία προβλέπει την υποχρεωτική συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε συνάντηση με τους έλληνες φαρμακοβιομήχανους. Θέλω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό, ότι εδώ πλέον, έχουμε εισβολή της συμμορίας των πολυεθνικών εταιριών γενοσήμων οι οποίες χρησιμοποιώντας την τρόικα και συγκεκριμένα, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον κ. Καρρόνε, αλλά και τον υφυπουργό Υγείας της Γερμανίας τον κ. Μπαρ, προσπαθούν να κλείσουν τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας και της πολιτικής που επιβάλλουν στους υπαλλήλους τους υπουργούς Υγείας, θα είναι να αυξηθεί τελικά η φαρμακευτική δαπάνη, αυτή για την οποία δήθεν ασκούν την πολιτική την οποία προαναγγέλλουν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προειδοποιούμε ότι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο εάν προκύψει, φοβούμαστε ότι θα προκύψει, θα πρέπει να απασχολήσει πλέον τον Έλληνα εισαγγελέα γιατί κάποιοι γίνονται πλούσιοι και οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες θα ρίξουν 8.500 έλληνες εργαζόμενους στην ανεργία».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος και ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας Παναγιώτης Μελάς.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου