Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η επιλογή των Rothschild


Rothschild's Choice - Obama

"Ο άνθρωπος που επιλέγει ο Ρότσιλντ αυτός ο άνθρωπος θα γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών," του Texe Marrs του είχε πει ένας στα εσώτερα μέρη της εξουσίας. Άρα, ποια ήταν η επιλογή του Ρότσιλντ; Η απάντηση είναι προφανής: ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα!

Ο τέταρτος βαρώνος de Rothschild, Λόρδος Jacob Rothschild της Μεγάλης Βρετανίας, έχει κληθεί του 21ου αιώνα "βασιλιάς του Ισραήλ." Αυτός και άλλοι Rothschilds προεδρεύουν πάνω από το μεγαλύτερο τραπεζικό καρτέλ του πλανήτη, και της εταιρείες της Wall Street - Goldman Sachs, Morgan Stanley, Citibank, και άλλες υποκλίνονται στης εντολές των Rothschild. Οι πολιτικοί στις πρωτεύουσες του κόσμου, Washington, DC, Λονδίνο, Παρίσι, και Τόκιο σκύβουν το κεφάλι μπρόστα από τη τρομερή δύναμη τους.

Η επιλογή Ρότσιλντ τεκμηριώνει την εκπληκτική άνοδο ενός νεαρού, ετεροθαλείς "Πρίγκιπα" της Ιερουσαλήμ, ένας έμπειρος Κομμουνιστής που ονομάζεται Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος κέρδισε την χάρη των Ρότσιλντ και που βραβεύτηκε για την δουλική αφοσίωση του στη σκοτεινή ατζέντα τους.

Εδώ είναι οι αποκαλύψεις που διαλύουν το μυστήριο της μετεωρικής, κυριολεκτικά ασύγκριτης ανόδου του Ομπάμα στην παγκόσμια κυριαρχία και η ανάδειξη του στην υψηλότερη θέση της υπερδύναμης κυβέρνησης - του Λευκού Οίκου.

"Επιλεγμένος από κρυφούς ανωτέρους, ανακαλύπτουμε ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι ο κληρονόμος ενός φοβερού σχεδίου που σχεδιάστηκε εδώ και πολύ καιρό και που τώρα θανάσιμα εφαρμόζεται. Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει γίνει το απόλυτο εργαλείο σε μια σκοτεινή πλοκή - να αποδομήσει και να "δολοφονήσει" την Αμερική.



Texe Marrs
Συγγραφέας και Ερευνητής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου