Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τα 4 βήτα και ο δικέφαλος στη σερβική Σημαία


Ας ρίξουμε μια ματιά στη σημαία της Σερβίας. Θα διακρίνετε ξεκάθαρα τον δικέφαλο αετό με το σταυρο τα τέσσερα Βήτα του οικόσημου των ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ. Τα τέσσερα Βήτα υποδηλώνονται σαν C και σημαίνουν Samo sloga Srbina spasava (Само слога Србина спасава = μόνο η ενότητα σώζει το Σέρβο).

Τα 4 Β των Παλαιολόγων σήμαιναν Βασιλεύ Βασιλέων Βασιλεί Βοήθει = Βασιλιά των Βασιλέων (Χριστέ), βοήθα το βασιλιά (το Βυζαντινό αυτοκράτορα).

Δεν ξεχνούν βεβαίως ότι η μητέρα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ήταν απο τη Σερβία, η Ελένη Δραγάση (Jelena Dragaš), κόρη του Σέρβου άρχοντα των Σερρών.

Η Σερβία νιώθει ότι ανήκει στην ίδια ιστορική και πνευματική οικογένεια με εμάς και ήταν παντοτινός σύμμαχος. Η Οθωμανική λέλαιπα δυστυχώς κατέστρεψε και αυτούς εκτός από την Ελλάδα.

Άλλη μια χώρα μαζί τη Ρωσία που δεν ξεχνά και τιμά.

Δυστυχώς η επίσημη Ελλάδα του σήμερα δείχνει να έχει ξεχάσει και αποκυρύξει όλες τις φάσεις της ιστορίας της στο βωμό του ευρώ, των μνημονίων και της σύγχρονης υποδούλωσης.

Χρέος μας είναι να τιμούμε αλλά και να ερευνούμε μόνοι μας το παρελθόν αλλά και να το διδάσκουμε στα παιδιά μας.



Πηγή: Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, Eλλειψη εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Το να θάβεις την Ιστορία σου έχει αρκετά πλεονεκτήματα.Οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες.Ο Λαός σκύβει πιο εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι από πρόβατα χωρίς να αισθάνεται πολύ ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησία.Τα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα, μας πουλούν και μας αγοράζουν εφόσον ένας Λαός που έχει χάσει την μνήμη του δεν αξίζει κανένα σεβασμό.Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν του χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον. Ηδη η κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο όνομα μιας σωτηρίας που όχι μονο δεν πρόκειται να έλθει ποτε αλλα μας έδεσε πισθάγκωνα ώστε στο μέλλον να σκύβουμε το κεφάλι πιο χαμηλά από ότι σήμερα και να αφήσουμε τα παντελόνια μονίμως κατεβασμένα ώστε να μην κουράζονται οι δανειστές μας στο έργο τους.Άρα μην έχετε ελπίδες ότι δεν θα πάρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτά που ορέγονται εδώ και δεκεατίες?ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή