Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Αν περάσει ως έχει το λεγόμενο αντιρατσιστικό, μπαίνουμε στην εποχή της απόλυτης φίμωσης


Αν περάσει ως έχει το λεγόμενο αντιρατσιστικό, μπαίνουμε στην εποχή της απόλυτης φίμωσης, αφού τιμωρείται όποιος δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει, σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.

Όποιος τολμήσει να εκφράσει άποψη, θα είναι τελειωμένος.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εμφανίζονται να πιέζουν, ενώ η Ν.Δ. εμφανίζεται να αντιστέκεται.

Το ότι δήθεν έχει ο νόμος αυτός στόχο την Χρυσή Αυγή, είναι μία ανοησία ολκής, διότι με κάλυμα την Χρυσή Αυγή, πάνε να βάλουν στο στόχαστρο κάθε πολίτη, που δεν είναι μεν παράνομος ή εγκληματίας, αλλά που θα τολμάει να εκφράσει την άποψή του πάνω σε θέματα ηθικής και πατρίδας.

Όλοι θα πρέπει να κυκλοφορούν με ένα λεξικό στο χέρι για να μην πουν κάτι που δήθεν προσβάλει κάποιον ή που θεωρείται ότι προσβάλει κάποιον.

Μιλάμε για ένα κείμενο που μόνο σε έργα χολυγουντιανού τρόμου θα μπορούσε να βρει κανείς ή στην κομμουνιστική χούντα του Στάλιν.

Σε κάθε περίπτωση, το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί την πλατφόρμα ερχομού της απόλυτης καταπίεσης καθώς απαγορεύει οποιαδήποτε αντίδραση σε όλη την επερχόμενη εθνική, ηθική και κοινωνική κατάπτωση.

Όλοι θα εκπαιδευτούν να μιλάνε με συγκεκριμένο τρόπο και θα επικρα;τεί ο τρόμος της άμεσης σύλληψης, φυλάκισης και οικονομικής καταστροφής.

Οι υπάρχοντες νόμοι του κράτους είναι υπέραρκετοί για να προστατεύσουν τους πολίτες και την κοινωνία.

Ο νέος νόμος απλά θέλει να δώσει σε κάθεκυβερνητική  εξουσία, το εργαλείο αφανισμού κάθε αντιφρονούντος, με συνοπτικές διαδικασίες, έτσι για πλάκα.



Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου