Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Έρχονται τα τσιπάκια στις νέες ταυτότητες, όπως είχε προβλέψει Μακαριστός Χριστόδουλος - Δείτε τι είχε πει


Σε πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε μιλήσει εν έτη 2000 για τα τσιπάκια στις ταυτότητες, κάνοντας μάλιστα λόγο για καταστρατήγηση εθνικών συμβόλων.

Παραθέτουμε ακολούθως απόσπασμα συνέντευξής του σε εφημερίδα των Αθηνών:

«Οι  ταυτότητες είναι η αιχμή του δόρατος αυτών που θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, η οποία στέκεται εμπόδιο στα άνομα σχέδιά τους! Μετά θα ακολουθήσουν τα εθνικά μας σύμβολα που για μας είναι ιερά! Τους ενοχλεί ο Σταυρός στη Σημαία μας, που δείχνει τους άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν την Ορθοδοξία με το Έθνος, την Εκκλησία με την Ελλάδα μας! Τους ενοχλούν οι εικόνες! Δεν θα σταματήσουν πουθενά, μέχρι να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους! Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι!

Και ερωτώ: τί τους ενοχλεί το θρήσκευμα για να το αφαιρέσουν; Γίνεται μας λένε, για λόγους ισότιμης συμπεριφοράς στα άλλα θρησκεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας και για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Και ποιά ανθρώπινα δικαιώματα τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν μεν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες αλλά να «οπλίσουν» τις νέες ταυτότητες με τα ηλεκτρονικά τσιπάκια (microchip), που θα παρακολουθούν ως ο big brother τη ζωή των πολιτών νύχτα- μέρα..! Ποιός τους δίνει αυτό το δικαίωμα;

Και θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανώνυμη μάζα;
Θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν απλούς αριθμούς;
Θα τους δώσουμε τη χαρά να μας θεωρούν ως πιόνια τους;

Η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μοναδική για να πούμε ένα δυνατό όχι στα σχέδιά τους και να τους αποδείξουμε ότι σε αυτή τη χώρα δεν κατοικούν άνθρωποι μόνο με σώματα, αλλά είμαστε άνθρωποι με σώματα και ψυχές “υπέρ ών ο Χριστός απέθανε”».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου