Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ο Φάρατζ παραιτήθηκε γιατί δεχόταν απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του


Προτεραιότητά του είναι ο γάμος και η οικογένειά του ενώ η πολιτική του καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα


Στον απόηχο των δηλώσεων Γιούνκερ ότι οι «πατριώτες δεν εγκαταλείπουν στα δύσκολα τη χώρα τους», οι αποκαλύψεις για το ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Νάιτζελ Φάρατζ βγαίνουν στο
φως.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής Εxpress ο Φάρατζ παραιτήθηκε από την ηγεσία του Ukip γιατί δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του.

Φίλοι του πολιτικού ανέφεραν ότι τόσο ο Φάρατζ όσο και μέλη της οικογένειάς του δεχόντουσαν απειλές από αριστερούς. Ενας άλλος λόγος ήταν επίσης και η διαρκής πίεση που δεχόταν από τις Βρυξέλλες. 

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι προτεραιότητα είναι ο γάμος και η οικογένειά του ενώ η πολιτική του καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

«Τώρα σκέφτεται την επόμενη μέρα και τι θα κάνει για να στηριχτεί οικονομικά. Τον τελευταίο καιρό σκεφτόταν τι θα μπορούσε να κάνει έξω από την πολιτική».

Χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του όπου αιφνιδίως ανακοίνωσε ότι παραιτείται είχε πει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας για το δημοψήφισμα, έλεγα ότι θέλω τη χώρα μου πίσω. Αυτό που λέω σήμερα είναι ότι θέλω τη ζωή μου πίσω, η οποία ξεκινάει εδώ και τώρα».ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Παραιτήθηκε γιατί έκανε τη δουλειά που είχε να κάνει.Απλά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή