Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Να πως επιβάλλει τα σχέδιά της η Νέα Τάξη


Όπως πολλάκις σας έχουμε αναφέρει, η Νέα Τάξη σου δίνει το πρόβλημα, σου πλασάρει μετά και την λύση!

Οι στοχευμένες επιθέσεις που γίνονται από τους πλήρως ελεγχόμενους ισλαμιστές στην Ευρώπη αποσκοπούν στο να δεχτούν οι πολίτες μέτρα απόλυτης αστυνόμευσης, τα οποία οδηγούν σταδιακά σε καθεστώς παγκόσμιας χούντας με τον έναν ηγέτη στην κορυφή.

Έτσι, μετά και τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, το 82% των ευρωπαίων πολιτών ζητά μέτρα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, όπως προκύπτει από έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που έγινε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν το ποσοστό είναι ήδη τόσο μεγάλο ή το παρουσιάζουν έτσι, σίγουρα όμως υπάρχουν πολίτες που πλέον επιθυμούν τις κάμερες, τον στρατό στους δρόμους και γιατί όχι και τα ρομπότ-φρουρούς της αστυνομίας, τα οποία θα καταγράφουν τα πάντα και θα βαράνε κυριολεκτικά στο ψαχνό.

 «Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την τρομοκρατία και οι πολίτες της προσδοκούν από αυτήν να αναλάβει περισσότερες δράσεις», μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

Το 82% των Ευρωπαίων θέλουν η ΕΕ να παρεμβαίνει περισσότερο από ότι παρεμβαίνει σήμερα στον τομέα της υποτιθέμενης καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ενώ σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το Ευρωβαρόμετρο για λογαριασμό του ΕΚ, το 69% θεωρεί ότι η σημερινές δράσεις της είναι ανεπαρκείς.

Σύμφωνα με του Ευρωπαίους πολίτες που απάντησαν στην έρευνα, πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης τρομοκρατικών ομάδων (42%), για την καταπολέμηση των βαθύτερων αιτιών της τρομοκρατίας και της ριζοσπαστικοποίησης (41%) αλλά και για την ενίσχυση των ελέγχων των εξωτερικών συνόρων (39%).

Παρουσιάζουν και την Ελλάδα ως χώρα που ζητά αύξηση των «αντιτρομοκρατικών» μέτρων.

Το 83% των Ελλήνων επιθυμεί περισσότερες δράσεις από την ΕΕ για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, όπως μεταδίδεται. Για να γίνει αυτό οι Έλληνες πολίτες που απάντησαν στην έρευνα πιστεύουν ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης όπλων εντός της ΕΕ το (49%), να ενισχυθεί ο έλεγχος των εξωτερικών συνόρων (44%) και να καταπολεμηθεί η χρηματοδότηση των τρομοκρατικών ομάδων (41%).

Στην Κύπρο περισσότερες δράσεις από την ΕΕ επιθυμεί το 93% των πολιτών.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου