Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Οι Τούρκοι λένε ότι η Δύση θα καταστρέψει την Κωνσταντινούπολη με σεισμό


Μιλάμε πλέον για πόλεμο προπαγάνδας που δεν αγγίζει αλλά ξεπερνά τα όρια της παράνοιας, γράφει το militaire.gr αναφερόμενο σε πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας που «προβλέπει» μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη που θα προκαλέσουν οι δυτικοί.

H τουρκική εφημερίδα YENI SOZ στο πρωτοσέλιδο της έχει άρθρο το οποίο αναφέρει ότι η Δύση διαθέτει μηχανισμό πρόκλησης σεισμών τον οποίο θα χρησιμοποιήσει για να πλήξει την Κωνσταντινούπολη το προσεχές διάστημα ως αντίποινα για την αντίδραση του τουρκικού λαού η οποία οδήγησε στην αποτυχία του πραξικοπήματος της 15/7.

Δεν έχουμε μόνο εμείς πρόβλημα με… νεφελίμ όπως βλέπετε. Υπάρχουν και στην Τουρκία. Ασφαλώς κάθε λογικός άνθρωπος γελά με τέτοια δημοσιεύματα, σχολιάζει το militaire, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτές οι υπερβολές δεν απευθύνονται στους λογικούς,αλλά στους φανατικούς. Σ΄ αυτούς που αποκαλούσαν την Κυριακή τον Ερντογάν «δώρο Θεού».

Οι υπερβολές και οι ανοησίες δεν γίνονται αντιληπτές απ΄ αυτούς που είναι τυφλοί και κουφοί από τον φανατισμό. Κι ο Ερντογάν σ΄ αυτούς απευθύνεται.

Επιπλέον είναι σαφές ότι συνεχίζεται η τακτική της Τουρκίας να επιτίθεται μέσω των ΜΜΕ και μέσω δηλώσεων των κυβερνητικών στελεχών, ακόμα και του Προέδρου Ερντογάν κατά της Δύσης και της Ε.Ε.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου