Παρασκευή 7 Ιουλίου 2006

«ΕΚΤΑΚΤΗ» ΕΙΔΗΣΗ: Οι Τούρκοι ανακάλυψαν πρώτοι την Αμερική!


Τρέλα αποφάσισαν να «πουλήσουν» οι αγαπητοί σύμμαχοι, γείτονες και επίδοξοι «Ευρωπαίοι» Τούρκοι, ισχυριζόμενοι με απλά λόγια ότι… ανακάλυψαν την Αμερική!

Δεν πρόκειται για αστείο. Το συγκεκριμένο θέμα καταλαμβάνει χώρο στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων!

Σύμφωνα λοιπόν με την ευφάνταστη έρευνα του τούρκου ιστορικού Τζεσμί Γιουρτσεβέρ (Cezmi Yurtsever) στα αρχεία του περίφημου ναυάρχου του 16ου αιώνα Πίρι Ρέις, ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική με καθυστέρηση 25 ετών συγκριτικά με το Οθωμανικό Πολεμικό Ναυτικό αυτής της περιόδου!


Σύμφωνα με τον «καθηγητή» η ανακάλυψη ενός «μυστικού χάρτη» στα οθωμανικά αρχεία της περιόδου καταδεικνύει ότι σε χάρτη του Πίρι Ρέις του 1513 ορισμένα πλοία που καταγράφονται στα δυτικά της Κούβας αποτελούσαν ένα… ειδικό κωδικό που αφορούσε την ύπαρξη των νησιών Caicos & Turks που βρίσκονται -όντως- σε αυτό το συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Σύμφωνα με τον Γιουρτσεβέρ η λέξη Caicos είναι συγγενής με την τουρκική λέξη (καγίκ = καράβι). Η δε λέξη Turks καταδεικνύει την ύπαρξη τουρκικών φυλών στην περιοχή κάτι που «αποδεικνύεται» και από το γεγονός ότι έως το 1873 η σημαία αυτών των νησιωτικών συμπλεγμάτων έφερε τις τρείς οθωμανικές ημισελήνους, έως ότου καταργήθηκε από τους Βρετανούς. Το δε μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Turks, το Grand Turk, φέρεται να είχε αφιερωθεί στο σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή!!!


Προς αποφυγή εκπλήξεων, υπενθυμίζουμε ότι επίσημα τουρκικά βιβλία ιστορίας αναφέρουν ότι τα ελληνικά κτίσματα στην περιοχή της Μικράς Ασίας και όλος ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε οφείλεται στα προγονικά τουρκικά φύλα της περιοχής, τους Αρχαίους Χιττίτες!


Και ύστερα κατηγορούμε τους Σκοπιανούς για καπηλεία της ελληνικής ιστορίας…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου