Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συζητήσεις διεγραμμένων βουλευτών της Ν.Δ. με τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη

Σενάρια που θέλουν τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη να βρίσκεται σε συνεννοήσεις με ομάδα βουλευτών που διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα σε δημοσιογραφικά γραφεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο διεθνούς κύρους ακαδημαϊκός το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί τα τελευταία χρόνια σε συζητήσεις που αφορούν την συμμετοχή του στην πολιτική, βρίσκεται σε συνεννόηση με ορισμένους από τους πρώην Νεοδημοκράτες.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του πρώην υπουργού Χρήστου Ζώη ο οποίος διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Μαρκεζίνη αλλά και του Πάνου Καμμένου οι απόψεις του οποίου διακρίνονται από ανάλογο ριζοσπαστισμό με αυτές του γνωστού καθηγητή και γιου του χουντικού πρωθυπουργού Σπύρου Μαρκεζίνη, αναφέρει η iefimerida.gr.

Το όνομα του σερ Μαρκεζίνη έχει συζητηθεί και για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. ωστόσο υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων, τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί αν η φημολογία για συζητήσεις του με τους διαγραφέντες βουλευτές θα έχει και συνέχεια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου