Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αεροψεκασμοί. Όλη η αλήθεια!


Πόσο καιρό έχετε να δείτε ένα καταγάλανο ουρανό στην Κύπρο;

Από μικρά παιδιά βλέπαμε λευκές γραμμές στον ουρανό, από την ανατολή προς την δύση. Όταν ρωτούσαμε τους γονείς μας, μας έλεγαν ότι είναι τα καυσαέρια των αεροπλάνων. Έτσι μεγαλώσαμε έχοντας στο μυαλό πως όταν βλέπαμε αυτές τις άσπρες ουρές που άφηναν τα αεροπλάνα ήταν απλά καυσαέρια και τίποτε άλλο. Αργότερα, κατά περιόδους που υπήρχε λειψυδρία στην Κύπρο ακούγαμε από πολλούς πως ψεκάζουν τεχνητά σύννεφα για να βρέξει. Πάλι ήμασταν ήσυχοι γιατί ήταν για το καλό μας. Σήμερα το φαινόμενο έχει εντατικοποιηθεί και σπάνια πλέον βλέπεις τον ολοκάθαρο καταγάλανο ουρανό που είχαμε στην Κύπρο πριν χρόνια. Η εξήγηση που μας δίνουν; καυσαέρια αεροπλάνων, υψηλή αραιά νέφωση, σκόνη από την Σαχάρα, τη Συρία και άλλα. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;


Χημικές ουρές ή Χημικά ίχνη ή αλλιώς Chemtrails

Είναι οι άσπρες γραμμές που βλέπουμε συχνά στον ουρανό και είναι ασυνήθιστα μακριές, πολλές φορές καλύπτουν όλο το μήκος και πλάτος του ουρανού αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι, από την ανατολή προς την δύση, γίνονται σε παράλληλους, διασταυρούμενους ή και κυκλικούς σχηματισμούς και παραμένουν αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο, ενώ σιγά σιγά απλώνονται και καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό.

Στο εξωτερικό αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη παραδοχή από καμία κυβέρνηση ή οργανισμό, προβάλλουν ως πιθανότητα το ότι δεν είναι τίποτε άλλο από τα καυσαέρια των αεροπλάνων τα οποία σε τέτοια μεγάλα υψόμετρα όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της τάξης των -50 με -60 βαθμών Κελσίου, είναι δυνατόν να παγώσουν και να κρυσταλλοποιηθούν μόλις εξέλθουν του κινητήρα του αεροπλάνου. Είναι μια λογική εξήγηση δεν είναι; Υπήρξαν όμως κατά καιρούς κάποιες ανακοινώσεις από μερικούς επιστήμονες που παραδέχονται πως υπάρχουν αεροψεκασμοί και ότι αυτοί γίνονται για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Μάλιστα στην Αυστραλία ιδιωτική εταιρεία δήλωσε πως άρχισε να πραγματοποιεί επίσημα αυτούς του αεροψεκασμούς για λογαριασμό της κυβέρνησης. Και έτσι να είναι γιατί δεν βγαίνει κάποιος και να μας πει επίσημα ναι γίνονται για αυτόν ή τον άλλο λόγο. Γιατί υπάρχει σιωπή και συγκάλυψη γύρω από το θέμα αυτό;





Υπάρχουν όμως αρκετά αναπάντητα ερωτήματα:

- Γιατί οι γραμμές αυτές μένουν τόση πολλή ώρα στον ουρανό και γιατί εξαπλώνονται με αυτό τον τρόπο;
- Γιατί τα αεροπλάνα αυτά ακολουθούν πάντα μία συγκεκριμένη πορεία και με τρόπο ασυνήθιστο για ένα πολιτικό αεροπλάνο; (πολλές φορές είναι σαν να εκτοξεύθηκαν προς τα πάνω)
- Γιατί μετά από έρευνα που έγινε στο εξωτερικό δε φέρουν διακριτικά;
- Γιατί μετά από τους αεροψεκασμούς υπάρχουν αυξημένα κρούσματα υψηλού πυρετού, ναυτίας,  δύσπνοιας, διάρροιας, πονοκέφαλοι, αλλεργίες, κατάθλιψη μέχρι και επιδημίες γρίπης;


Πιο κάτω θα δούμε τα 4 επικρατέστερα πιθανά σενάρια για τους λόγους που γίνονται μαζικοί αεροψεκασμοί (συνήθως πάνω από μεγάλες πόλεις), τι επιπτώσεις έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό και ποιοι κρύβονται από πίσω.


Σενάριο 1: Έλεγχος του καιρού και προστασία του όζοντος

Τα αεροσκάφη που εκτελούν αεροψεκασμούς πετούν γύρω στα 10,000 πόδια και χρησιμοποιούν ειδικά καύσιμα τύπου JP8, τα οποία περιέχουν μεταξύ άλλων, οξείδια του αλουμινίου και του βάριου. Αυτά τα οξείδια έχουν την ικανότητα να μην καίγονται και όταν εξάγονται από τον κινητήρα και αιωρούνται στην ατμόσφαιρα να λειτουργούν σαν μικροί καθρέφτες που αντανακλούν το φως του ήλιου πίσω προς το διάστημα, εμποδίζοντας την υπεριώδη ακτινοβολία να φθάσει στη γη. Αν δεχθούμε πως γίνεται για την προστασία του πλανήτη, μπορούμε να δεχθούμε ότι η ανθρώπινη υγεία δεν κινδυνεύει;


Σενάριο 2: HAARP - Έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου

Tα οξείδια που ψεκάζονται και αιωρούνται στην ατμόσφαιρα δεν είναι για την αντανάκλαση της υπεριώδους ακτινοβολίας αλλά ότι έχουν σχέση με το περιβόητο πρόγραμμα HAARP και αν όντως είναι έτσι, τότε εξυπηρετούνται πιο σκοτεινοί σκοποί. Το HAARP που στα Ελληνικά είναι γνωστό σαν Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας, είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε το 1987 στις ΗΠΑ. Το σύστημα αυτό βρίσκετε στην Αλάσκα.  Πολλοί υποστηρίζουν πως υπάρχουν και σε άλλες περιοχές του πλανήτη μεταξύ των οποίων και η Κύπρος (Βάσεις Ακρωτηρίου). Σκοπός του είναι η εκμετάλλευση και η επιλεκτική τροποποίηση της τροπόσφαιρας, κάνοντας την έτσι κατάλληλη να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, έτσι που να γίνεται ευκολότερα η εκπομπή των μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας (ELF) προς το έδαφος.

Γιατί εκπέμπουν μικροκύματα χαμηλής συχνότητας και γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτά να επιστρέφουν στο έδαφος; Σύμφωνα με εκατοντάδες επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο αυτό γίνεται για τον έλεγχο των μαζών. Δηλαδή της ανθρωπότητας. Για να γίνει πιο εύκολη γι` αυτούς  η μετάβαση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Θα διερωτάσαι πως γίνεται αυτό. Και έχεις δίκαιο. Τα μικροκύματα που μπορεί να εκπέμψει το HAARP είναι κύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) οι οποίες λόγο της υψηλής τους ισχύος μπορούν να διαμορφώσουν συνειδήσεις μιας ολόκληρης χώρας. Λαμβάνονται από τον εγκέφαλο σαν επιθυμίες για αλλαγή στάσης σε κάποιο θέμα, ακόμη και υπακοής σε κάποιο άλλο. Το πρόβλημα τους ήταν πως τα κύματα αυτά κατευθύνονταν προς τα πάνω και έπρεπε να βρουν τρόπο να στέλνονται προς τις πόλεις, προς το έδαφος. Έτσι δημιουργούν μια αντανακλαστική επιφάνεια στην τροπόσφαιρα με τους αεροψεκασμούς και έτσι ο σκοπός επετεύχθη.

Να σημειώσω εδώ πως την περίοδο των τελευταίων προεδρικών εκλογών στην Αμερική οι αεροψεκασμοί σύμφωνα με επιστήμονες και ερευνητές της Αμερικής είχαν αυξηθεί κατά 40%.


Σενάριο 3: HAARP - Αμυντικοί σκοποί

Κάποιοι αφήνουν να νοηθεί (σκόπιμα ή μη) ότι γίνονται για αμυντικούς σκοπούς και πως τα αιωρούμενα οξείδια βοηθούν το δίκτυο HAARP σε όλο τον κόσμο να επικοινωνεί ευκολότερα με την κεντρική κεραία στην Αλάσκα και να λαμβάνει πληροφορίες  χωρίς παρεμβολές. Το Αμερικάνικο Πεντάγωνο παραδέχεται πάντως ότι χρησιμοποιείται η τροπόσφαιρα της γης για αμυντικούς σκοπούς, αλλά δε επεξηγεί πως.

Σενάριο 4: Επιστημονικά πειράματα

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι αεροψεκασμοί γίνονται με σκοπό τους εμβολιασμούς σε μαζικό επίπεδο που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να γίνουν. Ακόμη για να δοκιμαστούν νέα φάρμακα από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, την ηθελημένη διασκόρπιση κάποιου ιού ώστε να δουν πως θα αντιδράσει ο πληθυσμός σε περίπτωση πανδημίας ή και βιολογικού πολέμου και ακόμη χειρότερα πως μας ψεκάζουν με ψυχοφάρμακα για να μην αντιδρούμε στα σχέδια τους για την επερχόμενη παγκοσμιοποίηση.




Επιπτώσεις στη υγεία

Για οποιοδήποτε λόγο από τους πιο πάνω και να γίνονται οι αεροψεκασμοί, επιστήμονες από όλο τον κόσμο μετά από έρευνες έχουν καταλήξει πως:

Προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα λόγο της εισπνοής πυριτίου το οποίο προκαλεί την σιλίκωση (βαριά πνευμονολογική βλάβη). Το αλουμίνιο επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης γιατί έχει την τάση να κατακάθεται σε σημεία του εγκεφάλου και με τα χρόνια προκαλεί τη νόσο Alzheimer. Το βάριο το οποίο είναι πολύ τοξικό και δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αποδείχθηκε ότι προκαλεί χρόνια κόπωση και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και που μαζί με το αλουμίνιο πιο πάνω προκαλεί καρκίνο. Οι επιπτώσεις αυτών των βαρέων τοξικών μετάλλων στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον γενικότερα είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, το έδαφος, το νερό και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς του πλανήτη.


Ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από τους αεροψεκασμούς:

Αποδείξεις αρκετές δεν υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αλλά όλοι συμφωνούν πως σίγουρα θα είναι σχέδιο κάποιας αδελφότητας ή μιας παγκόσμιας ελίτ ανθρώπων που ο κόσμος να χαλάσει αυτοί θα κάνουν το δικό τους. Δυστυχώς αποδείχθηκε πολλές φορές πως τα καταφέρνουν.

Τώρα τι από όλα θα πιστέψετε, εξαρτάται από εσάς!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου