Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Συμπροσευχή για την «ειρήνη» των παγκοσμιοποιητών


Βαρθολομαίος, Φραγκίσκος και Ιερουσαλήμ…


Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης υπαγορεύει την επιβολή μιας απόλυτης και πλήρως ελεγχόμενης «ειρήνης», η οποία φαινομενικά θα μοιάζει να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των λαών, αλλά στην πραγματικότητα θα μαντρώνει τους ανθρώπους σε μια νέα ιδεολογία, αυτήν της πανθρησκείας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, είχαμε γράψει πριν έναν χρόνο, πως «πρέπει να βρεθεί μια έστω προσωρινή φόρμουλα πολιτιστικής συνύπαρξης-συγκυβέρνησης μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών που κυριαρχούν πάνω στον πλανήτη, έτσι ώστε όλοι να «προσεύχονται μαζί για την ειρήνη των λαών». Βέβαια κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο και τυχόν επίτευξη του, κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό θα κρατήσει, εάν κρατήσει. Κατάλληλο μέρος για να επιτευχθεί ενδεχόμενη συμφωνία δήθεν συμφιλίωσης Ανατολής και Δύσης, θα μπορούσε να είναι (…) η Ιερουσαλήμ, όπου συνυπάρχουν οι τρεις αυτές θρησκείες. Μάλιστα σε άρθρο του Jewishpress με τον τίτλο «A new muslim vision – ένα νέο μουσουλμανικό όραμα», η τουρκάλα πολιτική και θρησκευτική αναλύτρια, Sinem Tezyapar, προτείνει μουσουλμάνοι και εβραίοι να χτίσουν μαζί τον ναό του Σολομώντα, επάνω στο τέμενος του Ομάρ που αποτελεί χρόνιο σημείο τριβής μεταξύ των δύο αυτών θρησκειών».

Πράγματι, στους κήπους του Βατικανού πραγματοποιήθηκε το φύτεμα μιας ελιάς συμβόλου της ειρήνης και με αυτό τον τρόπο κορυφώθηκε η κοινή επίκληση για ειρήνευση στη Μέση Ανατολή, ζήτημα που απασχολεί έντονα τους παγκοσμιοποιητές (θυμηθείτε εδώ). Στην «σεμνή» αυτή τελετή συμμετείχαν ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι πρόεδροι του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, και της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ισραήλ ανέφερε ότι «η παρουσία όλων, στο Βατικανό, μαρτυρά την θέληση για ειρήνη, διότι η ειρήνη είναι η αιτία ύπαρξης της Ιερουσαλήμ».

Να λοιπόν που επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις που θέλουν την Ιερουσαλήμ να αποτελεί εκλεκτή πόλη των παγκοσμιοποιητών, προκειμένου από εκεί να στείλουν μήνυμα παγκόσμιας κυριαρχίας, που νομίζουν ότι θα φέρουν σε όλον τον πλανήτη. Σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιούν και συμβατικούς «Ορθοδόξους», οι οποίοι αποδέχονται την πολιτιστική επικράτηση της παγκοσμιοποιητικής κοσμοθεωρίας.

Η βασική θεωρία της πανθρησκείας είναι, όλοι οι εκπρόσωποι θρησκειών να συμπροσεύχονται στο… φως (έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές), μια γενική, αόριστη και αγνωστικιστική έννοια, η οποία βολεύει, αφού δεν προϋποθέτει πολλή έρευνα και υποτίθεται ενώνει. Συνεπώς Πάπας και Πατριάρχης κάνουν την αρχή και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε για ένωση των δύο Εκκλησιών, γεγονός που θα χαροποιήσει τις μάζες, καθώς στα αυτιά θα ηχήσει καλά. Το τυρί πάλι πολλοί θα το δουν, την φάκα ωστόσο ελάχιστοι.

Σαφώς και το σωστό είναι να ενωθούν όλοι άνθρωποι ενάντια στο σύστημα που καταδυναστεύει τις ζωές μας, αλλά όχι κάτω από την αιγίδα του. Υλικό ένωσης πρέπει να είναι η αλήθεια, που είναι μία και μοναδική, και απαιτεί έρευνα και όχι αναμάσημα των ξύλινων λόγων της εποχής μας, οι οποίοι διέπουν τα θρησκευτικά δόγματα και δεν έχουν καμία σχέση με τα απλά λόγια του Χριστού, τον οποίο υποτίθεται υπηρετούν Φραγκίσκος και Βαρθολομαίος…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου