Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος προσέθεσε έναν κύβο στους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας και τι σημαίνει;


Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας" (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Θεωρείται το πιο αισχρό και μισητό μνημείο που κατασκευάστηκε ποτέ, αφού έκδηλα φανερώνει την απέχθεια του προς το ανθρώπινο γένος κάτω από μια προσποιητή "αγάπη" για το περιβάλλον.

Το έχουν ονομάσει επίσης και «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας» και για όσους δεν το γνωρίζουν, ας κάνουμε μια μικρή παρουσίαση:

Το μνημείο κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα  δίπλα απ’ αυτό (επόμενη μέρα εαρινής ισημερίας). Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή κάποιος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια "ομάδα ατόμων" που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.


Πολλές εξηγήσεις γύρω από τον ανώνυμο κατασκευαστή και την μυστική ομάδα του, κάνουν λόγο για ομάδες όπως οι Ροδόσταυροι και οι Μασόνοι ως πιθανοί κατασκευαστές του. Το RC στο ψευδώνυμο του μυστηριώδη κυρίου “Christian RC” από πολλούς ερμηνεύεται ως «Rosicrucian”, δηλαδή «Ροδόσταυρος».  Άλλες πηγές μιλούν ότι ο R.C. Christian, που κοροϊδευτικά χρησιμοποιεί όνομα που ανάγει στον χριστιανισμό, δεν είναι άλλος από τον βαθύπλουτο Ted Turner, εφευρέτη της καλωδιακής τηλεόρασης και ιδιοκτήτη του CCN και όχι μόνο. Ο εν λόγω ζάμπλουτος κύριος ζει στην Georgia και ανήκει στην ομάδα των δισεκατομμυριούχων "φιλάνθρωπων" που θέλουν πάση θυσία να μειώσουν τον πληθυσμό της γης, καλή ώρα σαν τον Bill Gates. Το γεγονός πάντως είναι ένα: για να φτιάξει κάποιος "ανώνυμος" δημόσια ένα τέτοιο μνημείο, πάει να πει ότι έχει κύρος και το κράτος συμφωνεί απόλυτα με το "μήνυμα" του.



Το μήνυμα προς την Ανθρωπότητα: Πεθάνετε!

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος φτιαγμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των "Κατευθυντηρίων Λίθων".

Το  "μήνυμα" του, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών, χαραγμένο στους Λίθους σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά, οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα. Και λέει:

  •     Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
  •     Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
  •     Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
  •     Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
  •     Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
  •     Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
  •     Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
  •     Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
  •     Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
  •     Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.

Δηλαδή:
    


  1.     Μείωση του πληθυσμού, με κάθε τρόπο και ελέγχοντας την αναπαραγωγή για να μην ξεφύγει ο πληθυσμός από τα 500 εκατ.
  2.     Μια παγκόσμια διακυβέρνηση με ελάχιστους αξιωματούχους σε κάθε έθνος
  3.     Αυξημένα κοινωνικά καθήκοντα (την εξισορρόπηση την γνωρίζουμε τη σημαίνει)
  4.      Και οι Άνθρωποι (το 99% του πληθυσμού, όχι η ελίτ) είναι ο καρκίνος του πλανήτη... αδειάστε μας τη γωνιά κι αφήστε τη φύση και τον πλανήτη για πάρτη μας!

Τώρα σ' αυτό το υπέροχο μνημείο μίσους, όπου πολλοί πάνε και γράφουν διάφορα μηνύματα επάνω, από βρισιές για την παγκόσμια ελίτ μέχρι και διάφορα ακατανόητα, προστέθηκε πρόσφατα κι ένας μικρός κύβος με δυο αριθμούς: Το 20 και το 14.







Το πρόσεξε μια Αμερικανίδα κι έκανε το παρακάτω βίντεο: 





Αυτό που τονίζει η truther του βίντεο είναι η αναφορά στην ISIS, που πολλοί έχουν γράψει πάνω στις πλάκες (που είναι η θεά Ἶσις, αλλά και τα αρχικά της τρομοκρατικής ισλαμικής οργάνωσης made in U.S.A.) αλλά και μια φράση: «game on 711», που δεν μπορεί να εξηγήσει τι μπορεί να σημαίνει. Πάντως από τη Βίβλο, στο κεφάλαιο της Γένεσης, είναι η παράγραφος που αναφέρεται στον Νώε και τη στιγμή που άνοιξαν οι ουρανοί.

Τώρα, για το 20 και 14, η κοπέλα λέει ότι μπορεί να είναι το έτος 2014. Μπορεί όμως να είναι και κάτι άλλο. Οι συντεταγμένες, πάντως, δίνουν την περιοχή Κουνενέ της Νάμπια, με ελάχιστους κατοίκους.

Το γεγονός είναι ένα, πριν και μετά νέου κύβου: Η μείωση του πληθυσμού, μάλλον... η ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ μείωση του πληθυσμού, είναι ήδη σε εξέλιξη, δεν αφορά στο μέλλον αλλά στο παρόν του εδώ και τώρα, και γίνεται με κάθε δυνατό τρόπο και μέσον. Κι αν με ένα τέτοιο μνημείο και τις δηλώσεις των "φιλάνθρωπων" της ελίτ ακόμα κάποιοι το θεωρούν ως θεωρία συνωμοσίας και πέφτουν θύματα της καθημερινής προπαγάνδας "είμαστε πολλοί στον πλανήτη"... ε, τι να πω; Ακόμα και η επιστήμη κάποια στιγμή σηκώνει τα χέρια ψηλά!


© AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου