Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κινέζοι και Ρώσοι αναλυτές βλέπουν Γ' ΠΠ' εναντίον των ΗΠΑ!


Nα ετοιμαστούν για έναν επερχόμενο Γ΄ ΠΠ΄ Κίνα και Ρωσία με αντίπαλο τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προειδοποιούν Κινέζοι και Ρώσοι αναλυτές, οι οποίοι εκφράζουν τις κατευθυντήριες γραμμές των κυβερνήσεων των δύο υπερδυνάμεων.

Σε συνέντευξη του ο Κινέζος καθηγητής Han Xudong αναφέρει  “το Πεκίνο πρέπει να προετοιμαστεί για τον επόμενο Γ ΠΠ΄ που θα συμβεί εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας για την Ουκρανία”.

Τα σχόλια του Κινέζου καθηγητή Xudong έγιναν αμέσως μετά την αποστολη 12000 στρατιωτών στα σύνορα με τη Ρωσία όπου συμμετείχαν στην μεγάλη κοινή ρωσοκινεζική αντιτρομοκρατική άσκηση όπου ως "τρομοκράτης" στην ουσία ορίζεται η Αμερική που χρηματοδοτεί και εξοπλίζει τους απανταχού εξτρεμιστές σουνίτες στον πλανήτη για να πετύχει τους γεωστρατηγικούς της στόχους.

Αναλυτές επισημαίνουν ότι ποτέ πριν στην ιστορία της Κίνας δεν έχει υπάρηει τέτοια κίνηση και ότι ο στρατός που μεταφέρθηκε στα σύνορα στάλθηκε εκεί ως  μια μελλοντική υποστήριξη στην Ρωσία. Βέβαια αυτό είναι η μισή αλήθεια, καθώς η Κίνα περιμένει πρώτη την στήριξη της Ρωσίας σε περίπτωση που CIA και MIT, υποδαυλίσουν μια εξέγερση των Ουϊγούρων Τούρκων στην επαρχία Ξιν Γιανγκ από την οποία θα περνά ο αγωγός πο υθα μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο στην ενεργοβόρα κινεζική αγορά. Η συμφωνία αφορά προμήθεια φυσικού αερίου αξίας 400 δισ.δολαρίων, και έιναι χτύπημα στην Δύση καθώς δεν μπορέι να βρει τον τρόπο για να καθυποτάξει οικονμικά την Ρωσία.

Σημειώνεται ότι ανάλογη συμφωνία ετοιμάζεται και με την Ινδία. Η χώρα των μαχαραγιάδων παρά τις πονηρές προτροπές της Ουάσιγκτον είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την συμμαχία της με την Ρωσία, καθώς την θεωρεί αξιόπιστη, αντίθετα δεν θεωρεί αξιόπιστους τους Αγγλοσάξωνες. Η Ινδία υπέφερε πολλά από τους Άγγλους και από τους Ολλανδούς για πολλούς αιώνες.

Καθώς η ουκρανική κρίση βαθαίνει, οι διεθνείς παρατηρητές ανησυχούν όλο και περισσότερο για την άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ των ΉΠΑ και της Ρωσίας.
“Αυτή η ένοπλη αντιπαλότητα είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Αναμένουμε το ξέσπασμα ενός Παγκόσμιου Πολέμου.Ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή με όρους παγκόσμιας αντιπαράθεσης που θα έχει ως κύριο μέτωπο το διαδίκτυο (κυβερνοεπιθέσεις) και τις ναυτικές δυνάμεις”.

“Είναι πολύ πιθανό ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος να εκδηλωθεί κυρίως για την κυριαρχία στην θάλασσα και στο Πεκίνο η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για την επερχόμενη σύγκρουση και να αναπτύξει στρατιωτική δύναμη βασισμένη θεωρητικά στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι ώστε να μην γίνει παθητικό θύμα στα γεγονότα που έρχονται”.

Ο Han Xudong προειδοποιεί ότι “το Πεκίνο σκεπτόμενο έναν Γ Παγκόσμιο Πόλεμο πρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τις στρατιωτικές δυνάμεις του και ιδίως τις ναυτικές και εναέριες δυνάμεις”. Είναι γνωστό στην Κίνα το δόγμα που ακολουθεί ο Μ.Ομπάμα ο οποίος επικεντρώνεται στην περικύκλωση της Κίνας από την πλευρά του Ειρηνικού, και νοτίως από την πλευρά του Ινδικού. Έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα συμμαχιών με Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ινδονησία ακόμα και τον π΄ροτερο μεγάλο εχθρό των ΗΠΑ, το Βιετνάμ.

Κίνα και Ρωσία είναι αποφασισμένες να προστατεύσουν τον δρόμο του φυσικού αερίου. Ο Yuri Jakubov αξιωματούχος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας προχώρησε σε μια δήλωση που δείχνει ότι η Ρωσία ετοιμαζεται για τα χειρότερα, "προτεραιότητα της αναθεώρησης του ρωσικού στρατιωτικού δόγματος είναι να αντιμετωπιστούν οι ΉΠΑ και οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ως εχθροί, εναντίον των οποίων θα μπορούσε να ξεκινήσει ακόμα και μια προληπτική πυρηνική επίθεση"

Η Ρωσία θέλει να αποφύγει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως και οποιοσδήποτε νοήμονας άνθρωπος, αλλά στην Ουάσιγκτον δεν βρίσκονται νοήμονες, αλλά επικινδυνοι άνθρωποι που θέλου να κρατήσουν την παγκόσμια εξουσία πάση θυσία. Χωρίς αυτήν θεωρούν τις ζωές τους ανύπαρκτες και είναι αποφασισμένοι να την κρατήσουν ακόμα και οδηγώντας τον πλανήτη στον όλεθρο. Εισέβαλαν στην Ουκρανία, έδιωξαν την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας και επιδιώκουν μια ολική σύγκρουση για να σβήσουν το "γαλαξιακό" χρέος των ΗΠΑ.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ ενδιαφέρον δίότι δείχνει ακριβώς πως σκέφτονται οι Αμερικανοί να αντιμετωπίσουν το ζήτημα του Χρέους αλλά και γιατί ο Β.Πούτιν κρατα μια κυριολεκτικά παροιμιώδη ψυχραιμία που έχει σώσει τον πλανήτη από τα χειρότερα, παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου