Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Αποκαλύφθηκε ο «δάκτυλος» των Σιωνιστών: Το Δεκέμβριο του 2014 οι Ρότσιλντ αγόρασαν το Charlie Hebdo!


Το Παρίσι έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης μετά το μακελειό στην σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo.

Οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, έγιναν γνωστές παγκοσμίως. Αυτό όμως που σκόπιμα αποκρύφτηκε είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιοδικού.

Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε πρόσφατα, οι Ρότσιλντ αγόρασαν το περιοδικό το Δεκέμβριο του 2014.

Φαίνεται μάλιστα ότι η εξαγορά αυτή αποτέλεσε το αντικείμενο έντονων συζητήσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας, σύμφωνα με τον Baron Philippe de Rothschild, ο οποίος έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Quote.

«Υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με την εξαγορά που ολοκληρώθηκε από το θείο μου Baron Edouard de Rothschild», δήλωσε ο Philippe.

«Ορισμένα μέλη της οικογένειας ήθελαν να αποτρέψουν την αγορά, επειδή πίστευαν ότι η κίνηση αυτή θα ερμηνευθεί ως αύξηση της πολιτικής μας επιρροής. Δεν θέλουμε να φαίνεται ότι εμπλεκόμαστε στην πολιτική…Στο τέλος η επιφυλακτικότητα της οικογένειας ξεπεράστηκε, πρόσθεσε ο Baron Philippe Rothschild.

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να συνδέσει κανείς αυτή την αγορά, η οποία πραγματοποιήθηκε μερικές μόνο εβδομάδες πριν το μακελειό.

Όπως φημολογείται, μετά την επίθεση των ισλαμιστών μακελάρηδων το περιοδικό έχει λάβει ενίσχυση από την γαλλική κυβέρνηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι πωλήσεις του έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ..



Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου