Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Μαργ.Τζίμας: "Μετά την Ελληνορωσική προσέγγιση άρχισαν όλα..."


Επανεμφάνιση της.. "ασύμμετρης απειλής" ,λόγω ανάμειξης κάποιου εξωτερικού παράγοντα βλέπει,εμμέσως πλην σαφώς,ο υπ.Μακεδονίας-Θράκης πίσω από τις αποκαλύψεις των σκανδάλων και τις "επιθέσεις" στην κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα,με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" απαντάει ως εξής στην ερώτηση"Βλέπετε γενικότερα το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση να έχει γίνει στόχος επιθέσεων;" :

Σαφέστατα έχει γίνει στόχος επιθέσεων. Μου προξενεί εντύπωση πως μετά το άνοιγμα Καραμανλή στη Ρωσία άρχισαν τα όργανα. Κρίνοντας το πολιτικό και οικονομικό σκηνικό, βλέπω πως μετά τις εκλογές του 2007 και τις ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία η κυβέρνηση δέχεται επίθεση, άλλοτε δικαιολογημένη άλλοτε όμως κυρίως άδικη.

Συνδέει δηλαδή ξεκάθαρα την αποκάλυψη των σκανδάλων στα οποία φέρονται αναμεμειγμένα κυβερνητικά στελέχη με πιθανή συνομωσία εναντίον της κυβέρνησης της χώρας!Κι αν αυτό ακουγόταν ως ψίθυρος μεταξύ των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης είναι η πρώτη φορά που κάποιος βουλευτής και μάλιστα εν ενεργεία υπουργός,προχωράει σε μια τέτοια δήλωση.

Βέβαια ακολουθεί άλλη μια ερώτηση η οποία αναφέρεται άμεσα στον αμερικανικό παράγοντα:

-Το 1993 πληροφορηθήκαμε ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές από τον αμερικανό πρέσβη. Μήπως πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται η αμερικανική ενόχληση για την ελληνορωσική προσέγγιση;

"Όχι, δεν το βάζω σε αυτή τη διάσταση. Λέω ότι είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας. Τα όργανα στη ΝΔ άρχισαν από τότε.."



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου