Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Γιατί Ισραήλ και Η.Π.Α επιτίθενται κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν;


Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι το πρώτο και μοναδικό έθνος που προέβη στις εξής παρανοϊκές πράξεις: να ρίξει δύο ατομικές βόμεβες σε αθώους πολίτες δύο μεγάλων πόλεων της Ιαπωνίας, όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου μαζικής καταστροφής στον Ιρακινό λαό και χημικά όπλα μαζική καταστροφής στο λαό του Βιετνάμ.


Τα αποτρόπαια ραδιενεργά αποτελέσμα αυτής της μαζικής γενοκτονίας, τα καμμένα σώματα και οι νοσηρές γενετικές ανωμαλίες εκατομμυρίων ανδρών, γυναικών και παιδιών είναι ακόμη και σήμερα αισθητές.


ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ;

Γιατί το Ιράν απαγορεύεται να κατέχει πυρηνικά όπλα, ενώ παράλληλα είναι αποδεκτό για το Ισραήλ να κατέχει ποσότητα πυρηνικών όπλων που είναι ικανή να εξαφανίσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή;
Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Μουσουλμάνοι Παλαιστίνιοι οι οποίοι ζούσαν στη Παλαιστίνη σφαγιάστηκαν και απομακρύνθηκαν από τα χωριά και τις οικίες τους.

Με την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση των Η.Π.Α, ο σιωνιστικός στρατός συγκέντρωσε όλους τους Παλαιστίνιους σε δύο διαχωρισμένες περιοχές: τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας και άλλαξε το όνομα της γης των παλαιστινίων από Παλαιστίνη σε Ισραήλ. Στη συνέχεια χτίστηκαν παράνομοι εβραικοί οικισμοί γεγονός που δημιούργησε τις βάσεις για την τρομοκρατική κυριαρχία επί των Παλαιστινίων οι οποίοι τολμούσαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των χαμένων εδαφών τους.

Χρησιμοποιώντας εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα και παρεχόμενα από την Αμερική πολεμικά πλοία και αεροσκάφη, οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν μία ανελέητη εκστρατεία βομβαρδισμών, δολοφονιών, ισοπέδωσης και τρομοκρατίας απέναντι στους Παλαιστίνιους με στόχο να τους διώξουν από τα εδάφη τους. Παραβαίνοντας το διεθνές δίκαιο, το Ισραήλ επίσης ανέπτυξε μυστικά περισσότερα από 100 πυρηνικά όπλα μαζικής καταστροφής ικανά να ικανά να εξαφανίσουν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή...

Ανυπεράσπιστοι εναντίον της συνδυασμένης στρατιωτικής και προπαγανδιστικής εκστρατείας του Ισραήλ (με την αμέριστη συμπαράσταση των Η.Π.Α), οι Παλαιστίνιοι Μουσουλμάνοι αντεπιτίθενται με ραβδιά και πέτρες, ελάχιστα δηλαδή μέσα, καθώς και με επιθέσεις αυτοκτονιών ως τον μόνο τρόπο άμυνας εναντίον της ολοκληρωτικής κλοπής των αρχαίων πάτριων εδαφών τους. Οι μεγαλοτραπεζίτες Ροθτσιλντ, των οποίων οι κύριες εταιρίες ενίσχυσαν τη χρηματοδότηση του Χίτλερ και των στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας και συγκέντρωσης, μετάλλαξαν τα Ισραηλινά θύματα του Ολοκαυτώματος σε θύτες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου