Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση δε θα υπάρξει


- Κυβέρνηση δεν θα υπάρξει και αν υπάρξει τυπικά, θα επιβιώσει 2 με 3 εβδομάδες. Γιατί όμως:

- Γιατί για να δεχθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ την παγκοσμιοποίηση πρέπει πρώτα να καεί το πολιτικό σύστημα. Το πολιτικό σύστημα καίγεται μόνο αν το εκθέσεις στα μάτια αυτού που το στηρίζει με την ψήφο του, δηλαδή του λαού.


ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

-.Όποιος είναι πρώτος με αυτόν ή με τον άλλο που θα σχηματίσει κυβέρνηση θα κληθούν να ψηφίσουν τα πλέον σκληρότερα φορολογικά μέτρα στην ΕΛΛΑΔΑ τα οποία το 80% των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα μπορεί να τα πληρώσει και θα επαναστατήσει.

- Επομένως αυτός που είναι θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση θα εισπράξει όλη την δυσαρέσκεια και θα είναι 1ος στις επόμενες εκλογές.

- Με αυτό τον τρόπο όμως δεν θα υπάρξει ακυβερνησία.

- Έτσι για να γίνει εφικτό το κάψιμο του πολιτικού συστήματος πρέπει και ο 2ος να έχει συνευθύνη στα μάτια των ψηφοφόρων. Αλλιώς δεν θα φθαρεί και θα είναι σίγουρα η επόμενη κυβέρνηση, κάτι το οποίο δεν το θέλουν.

- Όμως 2 μικρότερα κόμματα που δεν είναι διατεθειμένα να συνεργαστούν με κανέναν έπρεπε να καούν και να φύγουν από το προσκήνιο. Αυτά είναι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Δικά τους δημιουργήματα απλά τώρα τους είναι άχρηστα. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 για να καούν. Δεν τους βγήκε όμως. Και τα δύο άντεξαν. Μόνο το ένα παραλίγο να καεί.

- Αν τώρα τολμήσουν οι παγκοσμιοποιητές να υποχρεώσουν τους υπόλοιπους σε κυβέρνηση <<ευρύτατης πλειοψηφίας>> το πιο πιθανό είναι αυτά τα δύο κόμματα να εισπράξουν όλη την δυσαρέσκεια σε ψήφους. Άρα το πολιτικό σύστημα δεν καίγεται εξ΄ ολοκλήρου όπως θα ήθελαν.

- ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΝΤ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.

2Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου