Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Κρίση», ΔΝΤ και Ορυκτός Πλούτος - Βίντεο


Το ποιο ήταν το σχέδιο είναι προφανές πλέον…

Το σχέδιο ήταν να έρθει το ΔΝΤ για να εξασφαλίσουν οι ξένοι τοκογλύφοι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους.

Διότι μόνο έτσι θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά τα οικονομικά μέτρα που πάρθηκαν κατά των χαμηλά αμειβομένων κοινωνικών στρωμάτων χωρίς να υπάρχει τρομερή αντίδραση από το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού.


Γιατί έτσι ακριβώς μας έπεισαν τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια των -εξυπηρετητών του κεφαλαίου- ΜΜΕ, ότι δηλαδή το ΔΝΤ και τα απάνθρωπα μέτρα είναι αναγκαία, εφόσον χρωστάμε.

Και αυτό συμβαίνει κατά τη γνώμη μου γιατί αυτή είναι -η τελευταία ίσως- ληστρική επίθεση κατά του απλού λαού με σκοπό να τον καταστήσουν ένα εξαθλιωμένο υποχείριο δουλείας, οι κερδοσκόποι να …βγάλουν ακόμη περισσότερα κέρδη και τέλος η χώρα μας χρεοκοπημένη πλέον να σβηστεί από τον γεωπολιτικοοικονομικό χάρτη εκτός αν βέβαια σκύψουμε το κεφάλι και γίνουμε επίσημοι δούλοι των δανειστών μας.

Με λίγα λόγια λοιπόν θέλουν να εξαφανίσουν όποια δύναμη έχει ο λαός -αφού δεν θα έχει στην ουσία να φάει και θα τον απασχολεί πρωτίστως η επιβίωσή του δουλεύοντας όλη τη μέρα- αλλά ταυτόχρονα θέλουν να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες και τα οικονομικά τους σκάνδαλα μετατοπίζοντας τις ευθύνες προς τον απλό μη έχοντα πολίτη και μάλιστα δυσανάλογα σε σχέση με αυτούς που έχουν οικονομική ευρωστία.

Στο τέλος φυσικά εμείς θα χρεοκοπήσουμε αλλά λίγοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, κερδοσκόποι και μερικές άλλες παρατρεχάμενες εξυπηρετικές μαριονέτες θα αποκτήσουν εξαιρετικά υψηλή οικονομική και εξουσιαστική δύναμη. Και προφανώς θα φύγουν από τη χώρα μας που δεν θα έχει καμιά αξία, για να αφομοιωθούν από τους διεθνείς κερδοσκοπικούς οργανισμούς και παγκόσμιες εταιρίες που τώρα οι ίδιοι υπηρετούν -και που φυσικά ωφελούν μέσω των μέτρων- αλλά που σε μερικά χρόνια δεν θα έχουν τι άλλο να τους προσφέρουν αφού ήδη έχουμε βάλει σε υποθήκη ολόκληρη την πατρίδα μας. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει τα αφεντικά τους, που τώρα τους δίνουν τις εντολές, να τους “βολέψουν” κάπου ως ανταμοιβή και μέρος της συμφωνίας που έκαναν οι προδοτικές κυβερνήσεις της χώρα μας και οι παρατρεχάμενοι του συστήματος με τους εντολοδόχους των αγορών.

Βέβαια ο τελικός στόχος είναι εφόσον συμβούν όλα τα παραπάνω, να έρθουν οι ξένες ενεργειακές εταιρίες και να εκμεταλλευτούν έναντι “πινακίου φακής” τον ορυκτό μας πλούτο βγάζοντας δις στις πλάτες μας με το πρόσχημα αφού χρωστάμε ως χώρα, τα ενεργειακά αποθέματα που θα παράγουμε (και που χρόνια τώρα ήταν κοιμό μυστικό ότι υπάρχουν) θα είναι και αυτά χρωστούμενα!

Όποιος δεν τα βλέπει ή τα διαβάζει και δεν μπορεί να τα καταλάβει ή να τα πιστέψει είναι διανοητικά ανάπηρος.

Έλληνες, δοξάστε το γαλαζοπράσινο κατεστημένο και χειροκροτείστε την τελευταία επιτυχία του!

Ένα ντοκιμαντέρ για την ψεύτικη κρίση, ποιοι την έφτιαξαν με ποιους μηχανισμούς και για ποιο απώτερο σκοπό








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου