Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ομολογία του Ροκφέλερ για την παγκόσμια κυβέρνηση


Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο του 2003 με τίτλο "Απομνημονεύματα" .

"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα - ένα κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι περήφανος γι’ αυτό".






Δεν ξέρω για σας, αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι ένα μάτσο ελιτιστές συνεδριάζουν στα μυστικά και συζητούν πώς να χτίσουν ένα  «πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα», που σημαίνει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το μέλλον της Αμερικής θα πρέπει να είναι στα χέρια του αμερικανικού λαού – (όπως και το μέλλον όλων των εθνών στα χέρια του λαού) και όχι στα χέρια ενός μυστικοπαθούς club της παγκόσμιας ελίτ που επιθυμεί να διαμορφώσει τον κόσμο όπως θέλει.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου