Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Η απόλυτη θεωρία συνομωσίας


Ο "Τζομπς 2" ετοιμάζει την υποδομή του Άρη για την παγκόσμια ελίτ


Από την Ιόλη Πιερίδη


O ξεχωριστός αυτός άνθρωπος που πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 2011, «ζει» σήμερα σε έναν άλλον πλανήτη. Σύμφωνα με την μεγαλύτερη θεωρία συνομωσίας που κυκλοφορεί, επιστήμονες «αποκωδικοποίησαν» τον εγκέφαλο του νεκρού Στηβ Τζομπς και δημιούργησαν το υποκατάστατό του ανθρωποειδές το οποίο και εγκατέστησαν στον Αρη. Αποστολή του «Τζομπς 2», είναι να δημιουργήσει την νέα μεγάλη ανθρώπινη κοινότητα στον Κόκκινο Πλανήτη.

Μια κοινότητα στην οποία θα έχει πρόσβαση μόνο η οικονομική και πνευματική ελίτ του δικού μας κόσμου. Το σχέδιο θα μπορούσε να είναι εξίσου σοκαριστικό με το πάθος για την δημιουργία της Αρίας Φυλής από τον Αδόλφο Χίτλερ. Γίνεται ακόμη πιο εφιαλτικό γιατί το σενάριο που το γέννησε θεωρεί δεδομένο ότι ο πλανήτης Γη δεν μας χωράει όλους. Η Γη Δεν μπορεί πλέον να μας συντηρεί, άσε που την έχουμε σχεδόν καταστρέψει. Μάλιστα τα σχέδια για την μείωση του πληθυσμού που ακούγεται ότι αποσχόλησαν πολλές από τις συνάξεις της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω χωρίς προσχήματα.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας για παράδειγμα δεν κράτησε τα προσχήματα. Ο νέος υπουργός Οκονομικών Τάρο Ασο δήλωσε “πρέπει να επιτρέψουμε στους ηλικιωμένους να βιαστούν να πεθάνουν» για να μην χρειάζεται να πληρώνει το κράτος για την περίθαλψή τους! «Θεός φυλάξοι αν σε αναγκάσουν να συνεχίσεις να ζεις όταν θέλεις να πεθάνεις. Εγώ θα ένιωθα πολύ άσχημα γνωρίζοντας ότι για την νοσηλεία μου πληρώνει η κυβέρνηση. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί εκτός και αν τους αφήσεις να βιαστούν να πεθάνουν», είπε ο 72χρονος Ασο σε μια συνάντηση του εθνικού συμβουλίου με θέμα τις μεταρρυμθίσεις στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης.

Η πρόκληση δεν σταμάτησε εκεί: ο υπουργός χαρακτήρισε «ανθρώπους στα σωληνάκια» τους ηλικιωμένους ασθενείς που δεν μπορούν να τρέφονται μόνοι τους. Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, είπε, «γνωρίζει καλά ότι κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια γιέν» τον μήνα η νοσηλεία ενός ασθενούς που βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ζωής του.

Εκτός από το κόστος, η φροντίδα των ηλικιωμένων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και για τις κοινωνικές υπηρεσίες στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με μία έκθεση αυτή την εβδομάδα, ο αριθμός των νοικοκυριών που λαμβάνουν κοινωνικά επιδόματα και περιλαμβάνουν μέλη ηλικίας άνω των 65 ετών, ανέρχεται σε περισσότερα από 678.000, ή περί το 40% του συνόλου.

Αύξηση παρουσιάζει και ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν μόνοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι. Το 2010, 4,6 εκατ. ηλικιωμένοι ζούσαν μόνοι τους, και ο αριθμός εκείνων που πέθαναν στο σπίτι ανήλθε στο 61% το διάστημα 2003-2010, από 1.364 σε 2.194 ανθρώπους.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περικόψει τις δαπάνες για την κοινωνική ασφάλιση στον επόμενο προϋπολογισμό, που θα αρχίσει να ισχύει από τον Απρίλιο. Λεπτομέρειες για τις περικοπές αναμένονται τις ερχόμενες ημέρες.

«Κάθε χρόνο διαθέτουμε για τις κότες εκατό κιλά σιτάρι. Προβλέπουμε την ίδια ποσότητα σε κάθε περίπτωση. Αν οι κότες αυξηθούν, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το σιτάρι, αλλά οι κότες».

Αυτή η φράση λέγεται ότι ειπώθηκε σε πρόσφατη σύνοδο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Σοκαριστικό χωρίς αμφιβολία αλλά το γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά στον πλανήτη, εμείς οι Έλληνες το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Το έχουμε υποστεί στο πετσί μας. Είμαστε η πιο κοντινή προσομοίωση του πειράματος που θέλει, να αλλάζει ο Μεγάλος Αδελφός, βίαια την ζωή σου.


Σύμφωνα με του εγκεφάλους που κυβερνούν τον κόσμο η φτωχοποίηση του πλανήτη Γη θα τους δώσει χρόνο για να ολοκληρώσουν την υποδομή του πλανήτη Άρη ώστε να εγκατασταθεί εκεί η ελίτ της ανθρωπότητας. Το πως θα επιλεγούν εκείνοι που θα βρεθούν στον Άρη-βλέπεις ότι χρειάζεται και βοηθητικό προσωπικό, εργάτες, αγρότες, οικιακοί βοηθοί και πάει λέγοντας-είναι θέμα για το οποίο δεν έχει υπάρξει ακόμη η “τελική” λύση!

Μετά την εγκατάσταση στον Άρη των προνομιούχων πολλοί εκτιμούν ότι στη Γη θα βάλουν μπουρλότο και θα απολαμβάνουν το θέαμα από ψηλά σαν Νέρωνες…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου