Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η Ατζέντα 21 ανακατανέμει τον πλούτο με μυστικότητα


Έχω μια πολύ σημαντική ιστορία να σας πω, οπότε ακούστε προσεκτικά. Διατροφή με μια δίαιτα «εναλλακτικών αντιδράσεων στην επικρατούσα τάση ειδήσεων», μάλλον δεν θα γνωρίζετε τίποτα από όλα αυτά, γιατί δεν έτυχε μεγάλης δημοσιότητας.. Η τελική ώθηση της Agenda 21 είναι να ενώσει όλους εμάς, εξ ίσου με την επικρατούσα τάση αλλά και την εναλλακτική – να δώσει ένα τέλος στο σημερινό σύστημα, καθώς και να θεσμοθετήσει μια  «δίκαιη αντιμετώπιση» της  νέας παγκόσμιας τάξης : όσον αφορά το πράσινο και την φροντίδα.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να συνεργαστούν με το κίνημα Occupy για την προώθηση αυτής της ατζέντας, η οποία δεν είναι ούτε πράσινη ούτε φροντίδα. Στην πραγματικότητα, σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη φύση και τους ανθρώπους στο μέγιστο βαθμό.

Πρέπει να αποκαλύψουμε αυτή την ατζέντα.  Την επόμενη φορά που θα είστε έξω στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι, σκεφτείτε τα παρακάτω:



Αυτά είναι τα στοιχεία της ιστορίας μου:


1.  New Economics (ειδικά George Soros) - φυσικό κεφάλαιο + πολυπλοκότητα

2. Η Λατρεία της ευτυχίας του ΟΗΕ, η οποία περιλαμβάνει την ευθύνη να κάνουν όλους τους ανθρώπους ευτυχισμένους, και να ζήσουν την «αειφορία».


3. Παρόχους ταυτότητας ...........έμπιστους  διαμεσολαβητές


4. Ηλεκτρονική  χρηματοδότηση


5. Ηλεκτρονική, πάντα!!! Τηλε-ϋγεία - ηλεκτρονικά αρχεία


6. Ποσοτικοποιημένος εαυτός / BIOSTAMP( ΒΙΟΣΦΡΑΓΙΔΑ) - μετανθρωπισμός ......... μετρήσεις για κοινωνικό και ανθρώπινο κεφάλαιο


7. Παγκοσμιοποίηση των τοπικών νομισμάτων, όλα σε ελεγχόμενη τροχιά


8. Η επιστήμη των πολύπλοκων προσαρμοστικών συστημάτων (CAS) π.χ. του Πανεπιστήμιου Purdue ....... της κοινωνικής προσομοίωσης, ανάλυσης / ελέγχου


9. Αφηγηματική επιστήμη / έλεγχο, π.χ. του Χόλιγουντ, υγεία και κοινωνία ...... ώθηση μιμιδίων


10. Κομουνιταρισμός -Κοινοτισμός / Agenda 21 .......... ιδεολογία, το παγκόσμιο πνεύμα της εποχής.







Το σημερινό σύστημα έχει αντικατασταθεί από ένα νέο μοντέλο της οικονομίας - και μάλιστα, ένα εντελώς νέο τρόπο ζωής - με βάση τις χρεώσεις του άνθρακα, και τις κοινωνικές πιστώσεις. Φέρνοντας αυτό το  σύστημα στο προσκήνιο και θέτοντας το σε λειτουργία οι New Economists( οι Νέοι Οικονομολόγοι), έχουν πλέον ενταχθεί πλήρως στα σχέδια του ΟΗΕ, της ΕΕ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του WEF, της Λέσχης της Ρώμης, κλπ. Οι τιμές τοποθετούνται σε όλες τις πτυχές αξιοποίησης  του φυσικού κεφαλαίου, που αντικατοπτρίζεται από τα συστήματα ανταμοιβής που χορηγούν πιστώσεις και τις χρεώσεις με βάση το δούναι και λαβείν από και προς το παγκόσμιο οικοσύστημα.


Οι μετρήσεις αυτές μπορούν να λαμβάνονται με ή χωρίς τη συγκατάθεσή μας, συγκεκριμένα από  απανταχού παρόντες αισθητήρες. Αυτοί οι αισθητήρες περιλαμβάνουν τα περιβαλλοντικά MEMS (Micro-Electro-Mechanical Systems)( http://www.memsnet.org/mems/what_is.html), έξυπνα τηλέφωνα, και gadgets εντοπισμού , όπως είναι τα φορητά και τα εμφυτεύσιμα BIOSTAMPS, τα οποία προανήγγειλαν ως το μέλλον της εξ αποστάσεως παρακολούθησης των ασθενών για την επερχόμενη εποχή της «Τηλε-υγείας», όπου ακόμη και η διάγνωση θα γίνεται από Artificial intelligence(έξυπνες μηχανές)  και που Στόχος είναι να προβλέψουν και να προλάβουν  τις ασθένειες, έτσι, άρα ,όλοι πρέπει να παρακολουθούνται.

Το πιστωτικό σύστημα εξελίσσεται σε ένα εικονικό σύστημα, διαπραγματεύσιμων νομισμάτων, που το καθένα θα αντιπροσωπεύει μια αξία της Agenda 21: την οικονομική αξία των ανθρώπινων εισφορών και επίγειων πόρων. Το σύστημα πρέπει να είναι καθολικό. Ιστορίες  χρησιμοποιούνται για να μας ωθήσουν  σε ένα κομφορμισμό με διάχυτα μιμίδια, ξεκινώντας από το σχολείο. Η ιδεολογία πίσω από αυτό είναι κομουνιταρισμός, ή ο «τρίτος δρόμος», με έναυσμα την Agenda 21, όπως έχει μελετηθεί λεπτομερώς από την Niki Raapana και την κόρη της Nordica. Το βασικό μήνυμα είναι ότι όλοι έχουμε πλέον δικαιώματα και ευθύνες, προς τη γη, και ο ένας απέναντι στον άλλο. Το (ανύπαρκτο) «κοινό καλό» κυριαρχεί.

Οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας (MDGs), υπό τη διεύθυνση του Fortune 500 (http://money.cnn.com/magazines/fortune/fortune500/ ), θα πρέπει να αντικατασταθούν με τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης (SDGs). Το σχέδιο είναι να μεγιστοποιηθεί η απόδοση στη μετασκευή του αναπτυσσόμενου κόσμου για την επέκταση του καπιταλισμού, κυρίως για τη βιομάζα και των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.
Αυτή είναι η αναδιανομή του πλούτου μέσω της μυστικότητας, που χρηματοδοτείται από αφόρητους τιμωρούς φόρους σε κάποιο βαθμό, αλλά κυρίως μέσω της επιβράβευσης της  σωστής συμπεριφοράς (Κάνοντας το  κοινωνικό καλό.- Με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα. -Και να είναι όλοι υγιείς και ευτυχισμένοι).

Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνει τη χορήγηση πιστώσεων για κάθε συμπεριφορά, και λαμβάνοντας πολλές, πάρα πολλές μετρήσεις. Μόλις υπάρχουν αρκετές από αυτές τις πιστώσεις στη κυκλοφορία, θα αρχίσουν να λειτουργούν ως νομίσματα. Τα  Κοινοτικά νομίσματα ταιριάζουν καλά με αυτό το καθεστώς.Το  Bitcoin δεν κάνει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εμείς είμαστε που πρέπει να πληρώσουμε για την ανάπτυξη των υπανάπτυκτων χωρών δεν είναι, οι Παγκόσμιοι Κυβερνήτες. Έχουμε υπο-ανάπτυξη (η  ιδεολογία της Λέσχης της Ρώμης), έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη.

Oι  New Economists σκοπεύουν να μετρήσουν  την ευημερία μας, και να ενσωματώσουν τα στατιστικά στους λογαριασμούς του κάθε έθνους, ή στο συνολικό Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, για να δώσουν  μια «πιο ακριβή» μέτρηση  της προόδου κάθε χώρας.

Η απογραφή της ευημερίας λαμβάνεται τακτικά για τον δείκτη ευτυχίας, μετρώντας εννέα «περιοχές»: 1) τη χρηστή διακυβέρνηση, 2) τη ψυχολογική ευεξία, 3)τη  χρήση του χρόνου, 4) τη ζωτικότητα της κοινότητας, 5) την υγεία, 6) την εκπαίδευση, 7) τον πολιτισμό, 8) το βιοτικό επίπεδο, και 9)την  οικολογική ποικιλότητα και την ανθεκτικότητα.

Στα Ηνωμένα Έθνη πραγματοποιήθηκε η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Ευτυχίας το Μάρτιο. Διάφορες πρωτοβουλίες που χρηματοδοτούνται για να βοηθήσουν στην αύξηση της «παγκόσμιας ευτυχίας», καταργώντας την ανάγκη για πολιτική, ή τη βαθιά φιλοσοφική κατανόηση.

Η τάση να είναι ευτυχισμένος, λέγεται, ότι είναι 50% γενετική, και τώρα είναι δική μας η ευθύνη να είμαστε αδιάφορα και απερίσκεπτα ευχαριστημένοι με την τύχη μας, με  ό, τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Ξεχωρίζουν την ήρα από το στάρι.



μετάφραση Eva Cat
από:http://www.activistpost.com







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου