Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Ποιον Μεσσία αναμένουν οι μουσουλμάνοι;


O Μαχντί πιστεύετε οτι είναι εκείνος που οδηγήθηκε απο τον Αλλάχ και θα είναι επικεφαλής της επερχόμενης παγκόσμιας ισλαμικής κυβέρνησης (χαλιφάτο) που θα δώσει όλα τα "καλά" στους μουσουλμάνους , χρυσάφια , παρθένες και όλοι θα ζούν μέσα στην ειρήνη και την ασφάλεια.

Μάλιστα τον ερχομό του είχε προαναγγείλει στον ΟΗΕ ο Αχμαντινετζάντ το 2012.

Στην δέ παλαιά διαθήκη το ίδιο περιμένουν και οι Εβραίοι , την εκπλήρωση της συμφωνίας του Γιαχβέ (του Θεού τους) που τους λέει δια στόματος των προφητών , όσον αφορά τον Μεσσία , οτι θα έρθει και θα τους αποκαταστήσει σαν κυρίαρχο λαό επι όλων των εθνών εδώ πάνω στη Γή και θα κυριαρχήσει και θα καθήσει στο θρόνο του στα Ιεροσόλυμα.

Εδώ να πούμε πώς ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης των Εβραίων , που εννοείτε ΔΕΝ είναι ο Θεός των Χριστιανών , αλλά και ο Αλλάχ είναι ο ίδιος ψευτοθεός , που θέλει λιθοβολισμούς ακρωτηριασμούς , αφού όπως είναι γραμμένο μέσα στην Πεντάτευχο σε πολλά σημεία , όποιος δεν υπακούει στις προσταγές του Γιαχβέ πρέπει άμεσα να λιθοβολείτε.

Ομοίως το ίδιο λέει και ο Αλλάχ , " η Αλλάχ η θάνατος "

Μόνο ο Χριστός είπε Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν , δηλαδή όποιος θέλει ας με ακολουθήσει.

Πίσω απο το προσωπείο του Γιαχβέ αλλά και του Αλλάχ κρύβεται ο ίδιος εχθρός , ο Σαμαέλ ή Σάκλα , ή Γιαλνταμπαόθ , ή Σατανάς όπως είναι πιο γνωστός στους ανθρώπους.Δείτε το βίντεο:
Επιμέλεια άρθρου:† Αwakener †
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου