Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Βετεράνος της CIA: Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε το θάνατό του και διέφυγε στην Αμερική


Σκηνοθέτησε το θάνατό του και διέφυγε στη Λατινική Αμερική; Τα νέα αρχεία του FBI στα οποία στηρίζεται η ομάδα που αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή θανάτου του Χίτλερ και η μαρτυρία εργάτη που τον είδε ζωντανό το Μάιο του 1945


Ο Μπομπ Μπάερ είναι πρώην πράκτορας της CIA και ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Φύρερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ. Αντίθετα, ο Αμερικανός βετεράνος και η ομάδα του διαθέτουν, όπως λένε, χαρτιά που αποδεικνύουν πως σκηνοθέτησε το θάνατό του και διέφυγε αρχικά στις Κάναριες νήσους και από εκεί με υποβρύχιο συνάντησε τους ομοϊδεάτες του στην Αργεντινή.

"Το αφήγημα που μας έχει δώσει η κυβέρνηση είναι ένα ψέμα. Αν κοιτάξει κανείς τα αρχεία του FBI, βλέπει πως η έρευνα παρέμεινε ανοικτή" σημειώνει ο Μπάερ και εξηγεί: "Αυτό που κάνουμε είναι να επανεξετάζουμε την ιστορία, ιστορία που λέει πως η υπόθεση Χίτλερ έληξε όταν βρέθηκε νεκρός, αλλά όσο περισσότερο ψάχνουμε, τόσο πιο ξεκάθαρο είναι πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο".




Η ομάδα του βετεράνου πράκτορα, διαθέτει αρχεία 700 σελίδων με νέα μέχρι πρόσφατα απόρρητα στοιχεία. Ένα από αυτά αναγράφει: "Ο αμερικανικός στρατός στη Γερμανία δεν εντόπισε το σώμα του Χίτλερ, ούτε βρήκε κάποια αξιόπιστη πηγή για να επιβεβαιώσει το θάνατό του". Από την εξέταση των στοιχείων, η ομάδα πιστεύει πως οι Ναζί χρησιμοποίησαν το πτώμα ενός άλλου ανθρώπου, το οποίο και βρήκε ο Κόκκινος Στρατός. Άλλωστε, πηγές αναφέρουν πως το σώμα που βρέθηκε ήταν κατά τι πιο κοντό, ενώ και το κρανίο φαίνεται να ήταν μικρότερο από εκείνο του Γερμανού πολιτικού.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος "σκαλίζει" το τέλος του φασίστα ηγέτη της Γερμανίας. Σε μια σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel, ο ερευνητής εγκλημάτων πολέμου Τζον Σένσιτς παραθέτει μαρτυρία εργάτη, ο οποίος δηλώνει πως εργαζόταν σε μοναστήρι για λογαριασμό του Χίτλερ και των αξιωματικών του.

Όπως αναφέρει, ήταν επιφορτισμένος με την κατασκευή κατακόμβων και στοών για τους Ναζί που βρίσκονταν στην περιοχή. "Έπρεπε χτίσω τούνελ και δωμάτια για τους Γερμανούς. Ήταν ναζί και ένας από αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ" ανέφερε ο εργάτης και εξηγούσε: "Ήταν εκεί, δεν φορούσε μουστάκι ή κάτι τέτοιο. Αυτό συνέβη το Μάιο του 1945. Συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο πράγματι για τον Χίτλερ όταν είδα το αεροσκάφος με το οποίο έφτασε στην περιοχή".




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου