Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Παράδοξα και Άγνωστα Γεγονότα για τον θάνατο της


Σαν σήμερα το 1997 σκοτώθηκε στο Παρίσι η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τα αίτια του θανάτου ακόμη και σήμερα σκεπάζονται από ένα πέπλο συνομωσίας και θεωριών που εμπλέκουν τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ακόμη και την SAS.

Μέσα Ενημέρωσης της Βρετανίας έχουν υποστηρίξει ότι η πριγκίπισσα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.

Η Νταϊάνα, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, και ο σύντροφός της Ντόντι αλ-Φαγέντ γιος του αιγύπτιου επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ-Φαγέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι.

Ο πατέρας του Ντόντι, και πρώην ιδιοκτήτης των πολυκαταστημάτων Harrods, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε σκοτωθεί μετά από διαταγή του βρετανικού κατεστημένου.

Στο βίντεο όλα τα παράδοξα αλλα και άγνωστα γεγονότα για τον θάνατο της.




Σχόλιο diadrastika: Ένας μυστηριώδης θάνατος που ήδη από την πρώτη μέρα τα ίδια τα γεγονότα «γέννησαν» πολλές θεωρίες συνωμοσίας, όπως ότι η πριγκίπισσα επέζησε του ατυχήματος αλλά δολοφονήθηκε αργότερα, ενώ μυστήριο προκαλεί και η πιθανή πρόθεσή της να αποκαλύψει πως πίσω από το Βρετανικό Στέμμα κρύβονται όντα που αλλάζουν μορφές και ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι άνθρωπος, αλλά ερπετοειδές.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου