Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Σπίτια και αυτοκίνητα σε όσους Έλληνες δεχθούν την αχρήματη κοινωνία


Τι προβλέπει κυβερνητικό νομοσχέδιο

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω στους Έλληνες, προκειμένου εκείνοι να αποδεχθούν την «Νέα Εποχή» των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία αναπόφευκτα οδηγεί στο μικροτσίπ και την σφραγίδα της παγκόσμιας εξουσίας πάνω μας, καθώς η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται στις μέρες μας για καλό σκοπό.

Η κυβέρνηση δίνει τεράστια κίνητρα στους πολίτες που προτιμούν τις συναλλαγές με «πλαστικό χρήμα»!

Πέραν της έκπτωσης φόρου, το νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που αναμένεται να κατατεθεί στο άμεσο μέλλον στη Βουλή, προβλέπει, μεταξύ άλλων, κληρώσεις για ακίνητα, αυτοκίνητα και δωρεάν αγορές σε καταστήματα για τους φορολογουμένους.

Πόσο πιο οφθαλμοφανές πια!

Τέτοιου είδους κίνητρα θα δώσουν και για το χάραγμα;

Τα κίνητρα αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» είναι:

Δωρεάν αγορές: Όλοι οι φορολογούμενοι που πληρώνουν με πλαστικό χρήμα θα συμμετέχουν σε κληρώσεις για δωρεάν αγορές. Πενήντα τυχεροί φορολογούμενοι κάθε ημέρα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν δωρεάν τις αγορές τους.

Όλες οι αποδείξεις που θα λαμβάνουν οι πολίτες για τις αγορές που πραγματοποιούν μέσω καρτών θα μετέχουν αυτόματα σε σχετική κλήρωση.

Αυτοκίνητα: Οι αποδείξεις που θα έχουν πληρωθεί με "πλαστικό χρήμα", θα μετέχουν σε μηνιαίες κληρώσεις με έπαθλα 5 αυτοκίνητα, τα οποία θα χαρίζει το Δημόσιο από το "στοκ" των κατασχεμένων.

Ακίνητα: Επιπλέον, μια φορά το χρόνο θα γίνεται κλήρωση για ένα ακίνητο που ανήκει στο Δημόσιο!!!

"Σκόντο" στο φόρο: Σύνδεση της έκπτωσης φόρου 1.900 έως 2.100 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες με την πραγματοποίηση δαπανών μέσω πλαστικού χρήματος. Αυτή η έκπτωση που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο θα εξασφαλίζεται μόνο εφόσον έχουν συγκεντρωθεί αποδείξεις αξίας ίσης με το 10% έως και το 30% του εισοδήματος του φορολογουμένου.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου