Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο Αϊζενχάουερ, πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε 3 συναντήσεις με εξωγήινους!

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Dwight Eisenhower είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους από άλλον πλανήτη, αυτό ισχυρίζεται πρώην σύμβουλος της αμερικανικής κυβέρνησης!

Ο 34ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκε με τους εξωγήινους σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό το 1954, σύμφωνα με τον συγγραφέα Timothy Good (πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου και του US Congress).

O Αϊζενχάουερ και άλλοι αξιωματούχοι του FBI λέγεται ότι είχαν “κανονίσει” την συνάντηση με τα πλάσματα με την αποστολή «τηλεπαθητικών μηνυμάτων».



Τα δύο μέρη (άνθρωποι-εξωγήινοι) συναντήθηκαν τελικά τρεις φορές, στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας Holloman (New Mexico) και υπήρχαν «πολλοί μάρτυρες», όπως υποστηρίζεται.

“Οι εξωγήινοι έχουν κάνει τόσο τυπική όσο και άτυπη επαφή με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα», υποστηρίζει ο Timothy Good.

O Αϊζενχάουερ, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1953 έως το 1961, είναι γνωστό ότι είχε μια ισχυρή πίστη για ζωή σε άλλους πλανήτες.


Η πρώτη συνάντηση με εξωγήινους συνέβη όταν ήταν σε διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς, στην Καλιφόρνια, τον Φεβρουάριο του 1954. Οι εξωγήινοι ήταν “Σκανδιναβοί” (Nordic, Pleiadian) στην εμφάνιση, αλλά η συμφωνία υπογράφηκε από μια φυλή που χαρακτηρίζεται “Γκρι εξωγήινοι” (Alien Greys).

O Winston Churchill λέγεται ότι συζήτησε με τον με Αϊζενχάουερ για το πώς να αντιμετωπίσουν τα ΑΤΙΑ.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου