Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η απάτη της κλιματικής αλλαγής


H ΝΕΑ ΤΑΞΗ EINAI κάτι παραπάνω  από ένα σύστημα.

Είναι τελικά μια θρησκεία  και όπως όλες οι θρησκείες έχει και αυτή τους δικούς της  μύθους  και την δικιά της ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. Βασικός μύθος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ είναι η κλιματική αλλαγή.

Για τους νεοταξίτες είναι κάτι το οποίο παραδέχονται σαν αξίωμα. Είναι δόγμα. Χρόνια τώρα πολιτικοί της αριστεράς κυρίως, αλλά και δεξιοί λιμπεραλιστές ,οικολόγοι και οικοτρομοκράτες, ''ευαίσθητοι'' καλλιτέχνες αλλά και αμφισβητούμενοι διανοούμενοι προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη για την ορθότητα του δόγματος.

Ολοι αυτοί οι φονταμενταλιστές της πολιτικής ορθότητας φτάνουν ακόμα και στο σημείο να τρομοκρατούν την κοινή γνώμη μέσα από διαφημίσεις και βίντεο που  μοιάζουν με αμερικάνικη ταινία καταστροφής (χαρακτηριστικό παράδειγμα η ταινία  του ΑΛ ΓΚΟΡ). Οσοι επιστήμονες διαφωνούν με το ''δόγμα'', αυτομάτως λοιδορούνται ως συνωμοσιολόγοι και αποβάλλονται από την επιστημονική κοινότητα. Ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας ...
    
Τελικά είναι αλήθεια ότι αλλάζει το κλίμα; Πρόκειται να λιώσουν οι πάγοι και να καταποντιστούν όλες οι παράκτιες πόλεις; Θα τελειώσει το νερό αν κάνω κάθε μέρα μπάνιο; Θα πρέπει να κόψω το κρέας για να σωθεί ο πλανήτης ;

Ε λοιπόν όχι, η ''κλιματική αλλαγή είναι δόγμα, είναι θεωρία αλλά πάνω απ’ όλα είναι πολιτική. Αλήθεια, όμως, δεν είναι. Είναι πολιτική και μέσον χειραγώγησης της κοινής γνώμης ώστε να δεχτεί την παγκόσμια κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ σαν την μόνη που μπορεί να δώσει λύση σε παγκόσμια προβλήματα. ΟΙ νεοταξίτες κάνουν μπίζνα με την κλιματική αλλαγή.

Φορτώνοντας τα πάντα  στην ανθρώπινη δραστηριότητα που παράγει CO2 βρίσκουν την ευκαιρία που θέλουν για να επιβάλλουν έναν παγκόσμιο κλιματικό φόρο! Ποια είναι η πρώτη πράξη κάθε κυβέρνησης; Ποια είναι αυτή η πράξη που πιστοποιεί την εξουσία της;

Δεν είναι το δικαίωμα να επιβάλει φόρους; Επιβάλλοντας λοιπόν παγκόσμιο κλιματικό φόρο έχουμε την πρεμιέρα της παγκόσμιας κυβέρνησης .Να γιατί ο ΦΑΝ Ρομπαί πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου ( αυτός που ο Νάιτζελ Φάρατζ αποκάλεσε λάχανο...) έλεγε πριν την συνδιάσκεψη της Κοπεγχάγης ότι παγκόσμιος κλιματικός φόρος είναι το κλειδί για την παγκόσμια κυβέρνηση.
    
Μισότρελοι νεοεποχίτες επιστήμονες και φανατικοί οικολόγοι προτείνουν τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα βασιζόμενοι σε αμφισβητούμενες έρευνες. Μιλούν για φόρο βοδινού κρέατος, απαγόρευση μεγάλων τηλεοράσεων, φόρο δεύτερου παιδιού, ζητάνε ουσιαστικά τον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας. Αυτό το πράγμα δεν είναι επιστήμη βεβαίως αλλά  θρησκεία! Κάθε φορά που κάποιος επιστήμονας φέρνει στοιχεία που ανατρέπουν το δόγμα της κλιματικής αλλαγής αμέσως ξεσηκώνονται όλοι αυτοί και φωνάζουν για συνωμοσιολόγους...
     
Πριν από δύο χρόνια, χάκερς διείσδυσαν σε αρχεία του Ο.Η.Ε. σχετικά με την κλιματική αλλαγή και διάβασαν χιλιάδες e-mails που αφορούν το κλίμα. Απλά επιβεβαιώθηκε ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Τα στοιχεία από τους σταθμούς έρευνας δεν επιβεβαιώνουν το δόγμα ότι για την αύξηση της θερμοκρασίας ευθύνεται η αύξηση του CO2αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και ύστερα αυξάνεται το CO2. Κάποιοι ''επιστήμονες'' πλαστογραφούν στοιχεία ή στην καλύτερη περίπτωση δεν τ’ αφήνουν να βγουν προς τα έξω ώστε να μην αμφισβητηθεί το δόγμα της κλιματικής αλλαγής και άρα να μην κινδυνεύσουν τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ για την επιβολή παγκόσμιου κλιματικού φόρου.

Η ανθρώπινη δραστηριότητα όπως έχουν δείξει διάφορες ανεξάρτητες έρευνες πολύ λίγο μπορεί να επηρεάσει το κλίμα με τις εκπομπές ρύπων. Το CO2 ήταν πάντα εδώ  σε σταθερή ποσότητα στην ατμόσφαιρα της Γης. Για την υπερθέρμανση ευθύνεται η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα. Αυτά έχουν δείξει ανεξάρτητες έρευνες.

Τίποτα κακό δεν υπάρχει με την ανακύκλωση. Ναι είναι καλό πράγμα να φροντίζουμε το περιβάλλον και να μην σπαταλάμε άχρηστη ενέργεια για να πάμε με το αυτοκίνητο στο περίπτερο. Είναι όμως κακό πράγμα να χρησιμοποιούμε αναπόδεικτες θεωρίες ως θέσφατο προκειμένου να βγάλουμε λεφτά και εξουσία.

Για τους νεοταξίτες και ειδικά τους Αμερικάνους δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη ''μπίζνα'' από το κλίμα  και καλύτερη  ευκαιρία να χτυπήσουν τις αναδυόμενες οικονομίες που βασίζονται  στην βαριά βιομηχανία. Σ αυτή την περίπτωση ο κλιματικός φόρος θα αποτελούσε μεταφορά πλούτου από τις αναδυόμενες οικονομίες προς την Δύση. Ετσι άκοπα. Μόνο με μια θεωρία. Πώς αλλιώς ή με ταχύ ρυθμό η αποβιομηχανοποιούμενη Δύση θα χτυπήσει την Κίνα;


Γιώργος Σταφυλάς                                                                                                                                          



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου