Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Θα καταρρεύσουν το σύστημα και θα υποδουλώσουν τους ανθρώπους



Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από πρόσφατη (10/8/2012) συνέντευξη, του γνωστού στους περισσότερους Άγγλου Ευρωβουλευτή Nigel Farage.

Διαβάστε τις προβλέψεις του και τι αναφέρει για τον Μόντι και τον Ρομπάι...


Ο Nigel Farage μίλησε με το King World News, για αυτό που περιγράφει ωςδυνατότητα, "μιας πραγματικά δραματικής κατάρρευσης τραπεζών."

Ο Farage,προειδοποίησε επίσης ότι οι κεντρικοί σχεδιαστές θέλουν να υποδουλώσουν και να φυλακίζουν τους ανθρώπους μέσα σε μια «Νέα Τάξη» και περιέγραψε την κατάσταση ως "τρομακτική".



"Σε οικονομικό επίπεδο η κατάσταση είναι κωμική γιατί είναι τα ίδια τα χρήματα που στροβιλίζονται γύρω από το σύστημα, το οποίο γνωρίζουμε στο τέλος ότι δεν λειτουργεί.


Αλλά η απειλητική πτυχή-παράμετρος είναι η πρόθεση ανδρών όπως ο (πρωθυπουργός της Ιταλίας) κ. Mario Monti, και ο παλιός μου φίλος κ. Van Rompuy, είναι αυτοί που στην πραγματικότητα θέλουν να υποδουλώσουν και να φυλακίσουν τους λαούς των χωρών αυτών, μέσα στην “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” τους.

Και αυτό είναι τρομακτικό διότι σε τελική ανάλυση αυτό σημαίνει ότι, οι άνθρωποι πρόκειται να απορρίψουν και να εξεγερθούν ενάντια σε αυτό.

Θα εξεγερθούν εναντίον τους με τη βία, και θα εξεγερθούν εναντίον τους με τον πολιτικό εξτρεμισμό “


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου