Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει εντελώς


Κάτι η φούσκα της οικονομίας τους που αν σκάσει θα τους διαλύσει, κάτι η μεγαλομανία τους, που νομίζουν ότι θα κυριεύσουν τη μισή Ευρώπη και θα αναστήσουν το οθωμανικό κράτος. Κάτι ο Ερντογάν που έχει βαλθεί να ξεπεράσει σε φήμη τον Κεμάλ, και πλέον οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει τελείως. Διαβάστε τι είπε σύμβουλος του πρωθυπουργού για να καταλάβετε ότι η βλακεία είναι αήττητη.

«Εάν διεξαγόταν ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα σήμερα, το 51% των Ελλήνων θα ψήφιζαν να φύγουν από την ΕΕ και να ενωθούν με την Τουρκία», είπε ο Γ. Μπουλούτ.

Όπως λένε, όμως και τουρκικές πηγές, ο ίδιος σύμβουλος βρίσκεται πίσω από τις θεωρίες συνωμοσίας, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι θέλουν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν μέσω…τηλεκίνησης.

Προφανώς ο κ. Μπουλούτ διάβασε ότι η Ελλάδα έχει οικονομικά προβλήματα και η Ευρώπη δεν είναι αρωγός κι έσπευσε να βάλει την Τουρκία στη θέση του σωτήρα. Προφανώς διάβασε την ιστορική ατάκα «καλύτερα φέσι τούρκικο, παρά παπική τιάρα». Αλλά ότι οι μισοί Ελληνες θέλουν να γίνουν… γιουσουφάκια του Ιμάμη, αυτό ξεπερνά τα όρια του γραφικού.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου