Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Υπο τον έλεγχο της CIA ο πόλεμος στην Συρία!


Στελέχη της Συριακής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν οτι η CIA ελέγχει όλα τα όπλα που πεφτουν στα χερια των Σύρων ανταρτών.

Συμφωνα με δηλώσεις που έκανε η αντιπολίτευση στην Κωνσταντινουπολη σε Αυστραλιανή εφημεριδα 'ουτε μια σφαίρα δεν εισέρχεται στην Συρία χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοι θέλουν η εξέγερση να συνεχίσει αλλα δεν επιτρέπουν αρκετά εφόδια έτσι ωστε να πέσει το καθεστώς της Δαμασκού.'

Αν αληθεύει, οι ισχυρισμοί, αποκαλυπτουν μια τριβή μεταξυ του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών που η πολιτική του είναι να βοηθήσει στην απομάκρυνση του καθεστώτος του πρόεδρου Ασαντ και στις Αμερικανικες Υπηρεσίες Πληροφοριών που σύμφωνα με πηγές προσπαθουν να 'διαχειριστούν' της προσπάθειες εξέγερσης των αντικαθεστωτικών κατά του Ασαντ.

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία, το χειρότερο αποτέλεσμα της Αραβικής Ανοιξης, είναι υπο τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών οχι μόνο των ΗΠΑ αλλα και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και του Ιράν δηλώνει το δημοσίευμα.

Αυτό έχει μετρέψει τα σύνορα της Τουρκίας που μοιράζεται 550 μίλια με την Συρία, σε ενα ατελείωτο καταφύγιο εμπόρων όπλων, μυστικών πρακτόρων και πιθανών τζιχαντιστών.

Επίσιμη πηγή δήλωσε στην Αυστραλιανή εφημερίδα οτι ενώ η CIA έχει μπλοκάρει τις μεταφορές βαρέων οπλων, αντιαρματικών και αντιαεροπορικών, που σύμφωνα με του αντάρτες είναι κρίσιμα στην ανατροπή του καθεστώτος Ασαντ, έχουν εγκρίνει Ρώσικης κατασκευης τουφεκια τύπου ΑΚ-47 και 10,000 ρώσικες χειροβομβίδες.

Τέλος, υπάρχουν ενδείξεις οτι ανώτερα τεχνολογικά στρατιωτικός εξοπλισμός θα φτάσει στα χέρια των Σύρων ανταρτών και σε αντίθεση με τον υπάρχοντα εξοπλισμό μάλλον δεν θα μεταφερθεί κατά μήκος των συνόρων με γαιδουράκια!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου