Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Μα καλά, έχουν τρελαθεί εντελώς; Παγκόσμια διακυβέρνηση στο βάθος...

Κούρεμα καταθέσεων στην ευρωζώνη από το 2015;! Θέλουν να τελειώσουν... το τραπεζικό σύστημα; Θέλουν να εγκαταστήσουν ολοκληρωτικό καθεστώς, με απόλυτο έλεγχο των ζωών μας; Προσπαθούν να βάλουν τον κομμουνισμό στη ζωή μας από την πίσω πόρτα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, «διέρρευσε προσχέδιο νόμου που προβλέπει κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, το οποίο μάλιστα προσχέδιο θα συζητηθεί στο Eurogroup την Παρασκευή μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης» (newsit.gr). Και αυτό, σκέφτονται, λένε τα σχετικά ρεπορτάζ, να το θέσουν σε ισχύ από το 2015!


Διαβάστε: «Το σχέδιο αυτό είναι μέρος της λεγόμενης διαδικασίας ενοποίησης των τραπεζών και προβλέπει πως στην περίπτωση μιας προβληματικής τράπεζας τότε θα ξεκινάει το κούρεμα, αλλά όχι αμέσως κούρεμα των αποταμιεύσεων των καταθετών. Ωστόσο, ως ένα εργαλείο εξυγίανσης της τράπεζας προβλέπεται και κούρεμα των καταθέσεων, αλλά είναι σαφές από το προσχέδιο πως οι καταθέσεις των 100.000 ευρώ είναι απόλυτα προστατευμένες». Και αυτό γιατί, όπως λέει η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, «προτεραιότητα για το τραπεζικό σύστημα πρέπει να συνεχίσει να είναι η ανακεφαλαιοποίηση και η αναδιάρθρωση και όπου απαιτείται το κλείσιμο τραπεζών».

Μην απατάσθε: πρόκειται για άλλο ένα βήμα στην κατεύθυνση της ενοποίησης & ομογενοποίησης των πάντων και της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών για την επιβολή της μαρξιστικής εμπνεύσεως παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το αν θα προλάβουν, εξαρτάται από τα ευρωπαϊκά έθνη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου