Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Να τελειώνουμε με τις πολιτικές συμμορίες


Πολιτική συμμορία. Άλλος τίτλος δεν μπορεί να υπάρξει για τη Χρυσή Αυγή των δολοφόνων και των μηδενιστών, οι οποίοι προσπαθούν εδώ και χρόνια να διεμβολίσουν και τον δεξιό χώρο και να προσεταιριστούν την πατριωτική ψήφο. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ο ορθόδοξος χριστιανός, ο πατριώτης, ο δεξιός, σέβεται την ανθρώπινη ζωή, ΔΕΝ ΧΥΝΕΙ το αίμα του συνανθρώπου του.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ είναι αξία ΥΠΕΡΤΑΤΗ. Και η διαφορά του δεξιού από τον αριστερό, είναι ακριβώς αυτή: ο σεβασμός στον Θεό, στην ανθρώπινη ζωή, ως ενσάρκωση του προσώπου Του. Ο δεξιός έχει όρια, ο κομμουνιστής όχι. Αλλά, μιλάμε για τον ΔΕΞΙΟ, όχι τον σοσιαλιστή ναζιστή ή αλλιώς, εθνικοσοσιαλιστή, που δεν διαφέρει σε κάτι από έναν αιμοδιψή και ψυχωτικό μπολσεβίκο.

Όποιος σκοτώνει και μάλιστα έτσι, με τόση ευκολία, όποιος επιδεικνύει τόσο μηδενιστική προδιάθεση, όπως και αν αυτοαποκαλείται, δεν έχει καμία διαφορά από τον χυδαίο μηδενιστικό συρφετό των αριστεριστών, που δολοφόνησε τέσσερις ανθρώπους στη Marfin και διοργανώνει εράνους για την αποφυλάκιση τρομοκρατών.

Η Χρυσή Αυγή στο Μελιγαλά, επιτέθηκε σε πατριώτες, χτύπησε ανθρώπους με άσπρα κεφάλια που πήγαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών συγγενών τους. Η Χρυσή Αυγή, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ των πατριωτών και των δεξιών. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ των ανθρώπων, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είναι και οι διάφοροι περιθωριακοί και πυρομανείς της άκρας αριστεράς που κάθε τόσο σπέρνουν τον πανικό και την απόγνωση στο κέντρο και δολοφονούν ανθρώπους.

Δυστυχώς, έπρεπε να φτάσουμε εδώ, λίγες μόλις ημέρες μετά το εξωφρενικό συμβάν στο Πέραμα, τα επεισόδια στο Μελιγαλά και τις απρέπειες στη Βουλή από τους παρατρεχάμενους του Νίκου Μιχαλολιάκου, για να καταλάβουν κάποιοι ότι τα παιχνίδια με τη φωτιά είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Οι πραγματικοί πατριώτες, και σε αυτούς δεν συγκαταλέγονται οι ναζιστές, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ τους συνανθρώπους τους, δεν τους σκοτώνουν. Διαφωνίες για τον τρόπο της κοινωνικής συγκρότησης, πάντα θα υπάρχουν. Αλλά, αυτό δεν δίνει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαίωμα να χύνει αίμα. Ο χρυσαυγίτης φονιάς της Αμφιάλης, δεν διαφέρει σε τίποτα από τους κομμουνιστές φονιάδες που σκότωσαν παιδιά, γυναίκες και αιχμαλώτους, στον Μελιγαλά.



Νίκος Χιδίρογλου



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου