Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και οδηγούν την χώρα στο χάος και τον εμφύλιο


Είναι προφανές ακόμα και σε μικρά παιδιά πλέον ότι σκοπός όλου αυτού του θεάτρου που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι να πληγεί η Χρυσή Αυγή. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα.
   
Η δημοσκοπική άνοδος της Χ.Α. οφείλεται σε 2 κυρίως λόγους.

       
1ον) Διότι πάνε κόντρα σε όλα τα πολιτικά κλισέ που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Αυτός ο τσαμπουκάς και σε μερικές περίπτώσεις ίσως και καφρίλα των βουλευτών της είναι κάτι που πουλάει πολύ, διότι ο λαός έχει τεράστια αγανάκτηση για τους πολιτικούς και πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να επέλθει μια κάποια ισορροπία στο κοινοβούλιο και να αποδοθεί δικαιοσύνη (που τέτοια τύχη;;;).
        

2ον) Διότι πολεμιέται σκληρά από ΜΜΕ και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο λες και πρόκειται για την Κου Κλουξ Κλαν, την Αλ Κάϊντα και την 17 Νοέμβρη μαζί. Σκοπός είναι να ηρωωποιηθεί η Χ.Α. στα μάτια του μέσου Έλληνα, ο οποίος θα θεωρήσει ότι αφού πολεμιέται με τέτοιο λυσσαλέο τρόπο από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αυτό σημαίνει ότι είναι πράγματι ενάντια σε αυτό, άρα μπορεί να αποτελέσει μία λύση στο αδιέξοδο.

   
Η σύλληψη του αρχηγού της Χ.Α. και πρωτοκλασσάτων στελεχών της με κατηγορίες που προκαλούν γέλωτα και παραβιάζουν κατάφωρα το Σύνταγμα, αφού δεν στοιχειοθετείται σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εάν δεν υπάρχει αποδεδειγμένη εγκληματική δραστηριότητα, θα οδηγήσει μοιραία στην κατάπτωση των κατηγοριών και στην πολιτική της εκτόξευση. Θα οδηγήσει ταυτόχρονα στην αυτοδιάλυση όλων των κομμάτων που συμμετείχαν σε αυτήν την προδήλως παράνομη ενέργεια, διότι θα στιγματιστούν ανεπανόρθωτα στην συνείδηση του κόσμου και θα βρεθούν υπόλογα στην δικαιοσύνη για αυτήν τους την ενέργεια.
  
 Ειλικρινά λυπάμαι για τους Δικαστικούς και τους Αστυνομικούς που συμμετέχουν σε αυτό το τσίρκο, λειτουργώντας καθαρά κομματικά και προδήλως παράνομα. Kαταπατούν τον όρκο τους για υπακοή εις το Σύνταγμα, προσδοκώντας σε κάποια προαγωγή για να κερδίσουν μερικά ευρουλάκια παραπάνω στον μισθό τους. Θα κριθούν όμως και αυτοί όταν έρθει η ώρα.
  
Οδηγούμαστε λοιπόν όπως όλα δείχνουν σε πολιτειακή ανωμαλία η οποία προφανώς θα έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την χώρα αλλά κυρίως για τον απλό λαό. Οι λόγοι για τους οποίους γίνεται αυτό πιστεύω ότι είναι διότι κάποιοι πιστεύουν ότι μέσα στον χαμό που θα ακολουθήσει θα μπορέσουν να διασωθούν, ατομικά βέβαια γιατί πολιτικά είναι τελειωμένοι, για τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς ακόμα και ο εμφύλιος σπαραγμός δεν είναι ένα ουτοπικό σενάριο ως επακόλουθο της καταστάσεως που θα βιώσουμε, ίσως να επιδιώκεται κιόλας από κάποιους. Το πιθανότερο είναι ότι η κλίκα που διοικούσε την χώρα 40 χρόνια τώρα κατάλαβε ότι δεν την παίρνει άλλο να κάνει τον νταβατζή και αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας πίσω της χάος και καταστροφή. Θα χρεώσουν την καταστροφή στους κακούς "φασίστες" που δεν άφησαν τους καλούς "δημοκράτες" να σώσουν την χώρα. Από την άλλη μεριά οι "φασίστες" επειδή βολεύονται να διοικήσουν αυτοί τώρα γιατί πιστεύουν ότι θα τρώνε κι αυτοί με 10 μασέλες για τα επόμενα 40 χρόνια συμμετέχουν σε αυτό το θέατρο αναμένοντας την σειρά τους.
  
Η χώρα όμως δεν αντέχει έναν νέο εμφύλιο, ειδικά τώρα, που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε αναβρασμό λόγω της οικονομικής κρίσης και υπάρχει μεγάλη ρευστότητα συνόρων λόγω ενεργειακών αποθεμάτων. Αυτό θα ισοδυναμούσε με καταστροφή.


   
Ας ανοίξουμε τα μάτια μας λοιπόν για να δούμε καθαρά ποιός επωφελείται από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ποιός είναι ο σκοπός τους και ποιά πρέπει να είναι η στάση μας ούτως ώστε να μην πιαστούμε στον ύπνο για ακόμα μια φορά. Μην πιστεύετε τίποτα από όσα ακούτε ή διαβάζετε, απλά σκεφτείτε μόνοι σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας.


Αρχαιόπληκτος




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου