Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πρόταση από αφανείς πατριώτες προς τους αγανακτισμένους και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό!


Αγαπητοί αγανακτισμένοι αν δεν κατευθύνεστε από κάπου και είσαστε ανεξάρτητοι και θέλετε και τη νίκη και όχι να είσαστε βαλβίδα εκτονώσεως του πολιτικού συστήματος, εμείς θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε των αγώνα σας!!!

Δείξτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό πια είναι η αλήθεια;;;

Νέοι και νέες φτιάξατε ένα εργαλείο με τον δικό σας τρόπο το σεβόμαστε απόλυτα!!! Το μόνο που θέλουμε είναι να σας βοηθήσουμε να το χειριστείτε για να έχει άμεσα αποτελέσματα!!! Συνεχίστε με τον τρόπο σας απλά ένα κομμάτι της δυναμικής σας διοχετεύστε το με τον παρακάτω τρόπο που σας προτείνουμε.

Κάνετε τον αγώνα Ελληνικό και όχι Ισπανικό;; Σκεφτείτε ότι οι ισπανοί εξεγερμένοι μπορεί να έχουν στην τσέπη τους κερδοσκοπικά ομόλογα της Ελλάδος;;; Σκεφτείτε ότι οι Ισπανοί αγανακτισμένοι δεν ανέφεραν ούτε μια φορά ότι παίρνουν δάνειο με 3,5% και δανείζουν σε ομοιοπαθή τους με 5%!!!!

Κάνετε των αγώνα Ελληνικό όπως σας αξίζει!

Αγαπητοί Συνέλληνες με αίσθημα ευθύνης αρκετοί πατριώτες θέλουμε να προστατέψουμε τους αγώνες των νέων στο Σύνταγμα, θέλουμε να προλάβουμε μια καταστροφική εξέλιξη, δεν θέλουμε ηγεσίες και τίτλους και για αυτό τους παροτρύνουμε να αλλάξουν ένα μέρος του τρόπου που αγωνίζονται, για να έχουν το ποθητό αποτέλεσμα, με βεβαιότητα και χωρίς να δώσουν στα έκθετα πολιτικά υπόλοιπα το δικαίωμα να επικαλεστούν δήθεν εκτροπή από τη νομιμότητα.

Εμείς θα είμαστε αφανείς.

Δεν επιδιώκουμε τιμές, παρά να κρατήσουμε μαζί με τους νέους, ζωντανή την ελπίδα και να φέρουμε άμεσα πατριωτικά αποτέλεσμα! Εμείς θα τους βοηθήσουμε με τις ιστοσελίδες εντός της ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας τον πολιτισμένο αγώνα των ΕΛΛΗΝΩΝ νέων που θα συνεχίσουν στο Σύνταγμα, αλλά όπως κάνουν μέχρι σήμερα, χωρίς να αποκλείσουν τίποτα και χωρίς να κάνουν έκτροπα πουθενά.

Η πρόταση έχει ξανά γίνει από αυτή την ιστοσελίδα και επανέρχεται με συγκεκριμένες προτάσεις και τρόπους. Ο ιδανικότερος τρόπος με βέβαιη επιτυχία και άμεσα αποτελέσματα είναι η εξής:

Οι αγανακτισμένοι του συντάγματος έδειξαν ότι μπορούν να μαζέψουν αρκετό κόσμο, άρα είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τη νίκη. Αν πείτε σε κάθε γείτονα στα μέλη των αγανακτισμένων που γνωρίζουν στην περιοχή τους ποιοι βουλευτές μένουν, και να φτιάξουν ομάδες με βάρδιες, γιατί είναι και άνθρωποι που δουλεύουν ακόμα, οι ομάδες αυτές θα αποτελούνται από 50 και άνω άτομα και θα είναι έξω από το σπίτι κάθε βουλευτή ώρες εργάσιμες και ποτέ σε κοινή ησυχία, σε ακίνητη θέση χωρίς να βρίζουν και να προσβάλουν και χωρίς να πετάνε αντικείμενα, να λένε μονολεκτικά και συνέχεια τα εξής (Γιατί μας έκλεισες τις δουλειές μας), ( γιατί μας αφήσατε άνεργους), ( γιατί πουλάτε την πατρίδα μας). Γιατί σκοτώνετε τους απόμαχους), ( γιατί εσείς έχετε ασυλία). Γιατί παραβιάζετε το σύνταγμα). Αυτό θα το κάνουν όπου και να πηγαίνει ο βουλευτής, εκεί που θα πάει με την οικογένεια του να φάει, να ψωνίσει, στην βουλή! Να είσαστε σίγουροι ότι όταν γίνει και επεκταθεί και στην επαρχία, η νίκη είναι σίγουρη, αφού οι άλλοι στο Σύνταγμα θα έχουν
καλέσει πατριώτες συνταγματολόγους και θα επεξεργάζονται και τις προτάσεις που θα προτείνουν, για να μην λένε (ναι να τους ρίξουμε αλλά μετά τι θα γίνει;;;} Να ζητήσουν εθνοσυνέλευση με συγκεκριμένες προτάσεις για την απάλειψη των πρόστυχων διατάξεων που έχουν βάλει στο σύνταγμα. Αυτά τα παραπάνω θα τα κοινοποιήσουμε και στους αγανακτισμένους και σε όσες
ιστοσελίδες είναι πατριωτικές να το αναρτήσουν. Δεν φιλοδοξούμε την αποκλειστικότητα των αγώνων σας, εμείς θα είμαστε αφανείς από πίσω σας, να σας στηρίζουμε, και μέχρι εδώ φτάνει η φιλοδοξία μας, που μεταφράζετε σε αγάπη για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας!


Ο αγώνας πρέπει να είναι εφικτός, με χρονοδιάγραμμα, με πρακτικά αποτελέσματα άμεσα και χωρίς να κρύβει κίνδυνο εκτροπής που οι περισσότεροι στο Σύνταγμα δεν έχετε γνωρίσει τις αιτίες και τον τρόπο που πλασαρίστηκαν για να έρθει η χούντα. Και η πρόταση μας είναι πρόταση ευθύνης και αγάπης προς τον αγώνα σας!

Εσείς θα μας δείξετε τη πραγματικά θέλετε;; Για πληροφορίες και απορίες σας στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ. Αν συμφωνείτε θα το δούμε ανεβάζοντας την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα σας την ανακοίνωση εμείς θα την μοιράσουμε σε πατριωτικά ιστολόγια.

Εμπρός πατριώτες με αγάπη για την νίκη!



arxaiaithomi.gr

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου