Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι Τούρκοι θεωρούν τον Πόντο τουρκικό από το 3000 π.Χ


Το τουρκικό επιστημονικό κατεστημένο προκειμένου να υπηρετεί το πολιτικό αντίστοιχό του δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να φαίνεται φαιδρό και ασόβαρο. Το νέο κρούσμα επιστημονικής φαιδρότητας το χρεώνεται ο καθηγητής Ντεμίρ Νεκατί, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αρχαία Οινόη του Εύξεινου Πόντου δεν ήταν ποτέ ελληνική! Σύμφωνα με τον Τούρκο «καθηγητή», υπάρχει μια τάση στην Τουρκία, όλα τα μη εξηγήσιμα στην γλώσσα τους τοπωνύμια να αποδίδονται σε ελληνικές ή αρμενικές ρίζες. «Αυτό είναι λάθος», λέει ο φωστήρας της επιστήμης, «αφού η Οινόη είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια»!!!


Τώρα πως οι Τούρκοι βρέθηκαν στον Εύξεινο Πόντο την 3η χιλιετία π.Χ. είναι ένα χωροχρονικό παράδοξο το οποίο οι Τούρκοι επιστήμονες θα μας εξηγήσουν κάποτε με κάποια θεωρία της "ασχετικότητας". Παρόλα αυτά ο Τούρκος καθηγητής συνεχίζει απτόητος λέγοντας το εξής απίστευτο:

«Φαίνεται ότι τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, οι Τούρκοι κυριάρχησαν στην περιοχή. Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική», αναφέρει, στηρίζοντας την άποψή, ότι το τοπωνύμιο Οινόη προέρχεται από του Ούννους, ξεχνώντας ότι ούτε κατ’ όνομα υπήρχαν την 3η χιλιετία π.Χ. ούτε φυσικά υπήρξαν ποτέ Τούρκοι!

Οι Ούννοι ήταν ένα βάρβαρο φύλο ,το οποίο εμφανίστηκε στο προσκήνιο της Ιστορίας τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και ήρθε σε επαφή με τον ελληνορωμαϊκό κόσμο μόλις τον 3ο αιώνα μ.Χ. και φυσικά ο χώρος διαμονής τους πριν από αυτό ήταν μεταξύ Ουραλίων και Μογγολικών οροπεδίων.Είπαμε η Νεα Τάξη Πραγμάτων θέλει να ξαναγράψει την ιστορία αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο να φύγουν οι δικές μας γενιές πριν το κάνουν αυτό.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου