Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

"Πουλάνε τη χώρα και τους πολίτες σε σκλαβοπάζαρο και δεν ντρέπονται"

Άρθρο του Β΄ Αντιπροέδρου της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. Π. Αλεξόπουλου

Πάνε 40 περίπου χρόνια που διαφωνούσα με φίλο μου τριτοετή στο πολυτεχνείο ο οποίος διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι στο Αιγαίο-στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πετρέλαια-υδρογονάνθρακες. Έτσι τους έλεγε ο αξιότιμος κ. καθηγητής στα από καθέδρας μαθήματα. Είχα διαφορετική άποψη και παρεξηγήσιμη, εφόσον οι δικές μου σπουδές δεν ήταν οι υδρογονάνθρακες. Αυθεντία ίσως ο κ καθηγητής αλλά άξιο τέκνο, εντός εισαγωγικών, της πατρίδος, του λαού που τον σπούδασε με τον ιδρώτα και το αίμα του.


Σήμερα τέτοια άξια τέκνα είναι γεμάτος ο τόπος, προσπαθώντας όλα τους να αποδημήσουν την χώρα. Την χώρα που τους γέννησε. Να καταστρέψουν αυτόν τον Λαό και γίνεται αυτό από τους περισσότερους συνειδητά, ενώ από κάποιους άλλους λόγω πολιτικής ηληθιότητος, πανέξυπνους κατά τα λοιπά. Αυτή η μερίδα ανθρώπων που σπούδασαν έχουν την κύρια ευθύνη για ότι μας συμβαίνει, για τον χαμό της χώρας μας και του Λαού της.

Δεν υπερβάλλω. Ασυνείδητα η συνειδητά μπήκαν στην υπηρεσία ξένων προς την χώρα μας συμφερόντων και αντί για ηγέτες κατάντησαν νεκροθάφτες της ίδιας της πατρίδος τους και προφανώς και των απογόνων τους. Άνθρωποι χαμηλού ήθους με ανύπαρκτες αξίες στην ηθική τους υπόσταση, για αυτό και δωσίλογοι καθώς συμμετέχουν ομαδικώς στην προδοσία εις βάρος της χώρας. Πωλούν αντί πινακίου φακής ολόκληρη την χώρα, όλο τον Λαό της, σέρνοντάς μας στο σκλαβοπάζαρο του κατά τα άλλα ελεύθερου κόσμου, όπως μας συνήθισε η διαχρονική προπαγάνδα των διεθνών τοκογλύφων να πιστεύουμε. Μας φούσκωσαν τα μυαλά με αέρα κοπανιστό, όπως λέει ο Λαός, για δήθεν ελευθερία και ευτυχία και να το αποτέλεσμα. Μας παίρνουν τα σπίτια μας τα όσα φτιάξαμε σε μια ζωή στηριγμένα σε σκληρή δουλειά και πίστη στο μεγάλο ψέμα.

Ελευθερία και Ευτυχία μέσα στο σύστημα το σκάρτο και εγκληματικό. Ας πάρουμε τώρα να έχουμε αυτά που μας αξίζουν, δούλοι όντες μια βρώμικης προπαγάνδας, αυτά που ποθήσαμε έτοιμοι να κάνουμε κάθε έγκλημα που ήθελε το σύστημα συνειδητά η ασυνείδητα ελάχιστη σημασία έχει. Κρετίνοι καραμπινάτοι μιας και σήμερα ακόμη παρόλα όσα μας έχουν συμβεί εμείς το πώς θα βγάλουμε τα μάτια ο ένας του αλλουνού στοχεύουμε.

Και μην μου ειπεί κάποιος πως έτσι δεν είναι γιατί έτσι αναντήρητα είναι. Ακόμη και μετά τον χαμό που γίνεται τα ψίχουλα απ το τραπέζι του αφεντικού κυνηγάμε κάποιοι και δεν ξέρουμε τι φτώχεια στο πνεύμα έχουμε και τι προδοσία διαπράττουμε. Χαζοχαρούμενοι του είδους κάποιοι από εμάς τώρα έστω ξυπνάμε από τον λήθαργο και βλέπουμε μπροστά μας το κενό, το χάος με τρομαγμένα μάτια και σε ένα αγχωτικό αδιέξοδο που λίγο λίγο σαν σαράκι τρώει το μυαλό μας και το σώμα μας παίρνει όλη την ικμάδα της ζωής μας ώσπου στο τέλος χωρίς ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα σερνόμαστε ράκη αξιοθρήνητα, ζόμπι για λύπη και για κλάματα. Φως κανένα, γιατί στο χάος που βρισκόμαστε πλυμένα κεφάλια από την 70άχρονη και όχι μόνον προπαγάνδα των επικυρίαρχων ο ένας στρέφεται κατά του άλλου μας, θυμίζοντας κοπάδι γαλόπουλων επί σφαγήν με βέβαιο τέλος.

Μα είναι δυνατόν αυτήν την μοίρα να δεχόμαστε; Πότε επί τέλους θα ξυπνήσουμε, να βγούμε από τον λήθαργο, την χαύνωση; Είναι δυνατόν να βλέπουμε την χώρα μας, τις οικογένειές μας να καταστρέφονται και να είμαστε απαθείς; Είναι δυνατόν να οδηγείται η χώρα στον αφανισμό με νόμιμους τρόπους χωρίς αντίδραση; Δυστυχώς συμβαίνει. Κάποιοι συνειδητά οδηγούν όλους μας στον αφανισμό. Έχουμε φθάσει σε σημείο μη επιστροφής και όλοι μας παρακολουθούμε σαν σε κινηματογραφική ταινία λες και πρόκειται για κάτι έξω από εμάς.

Πως καταντήσαμε!... Οι διάφοροι λογοκόποι των καναλιών δεν ντρέπονται να παπαγαλίζουν ατέλειωτες ανοησίες και να ωρύονται εις βάρος σοβαρών ομιλητών. Κομματικά τσανάκια γλείφτες, οσφυοκάμπτες των ισχυρών μηχανισμών, ανώμαλοι πάσης φύσεως, βρωμίζουν τον κοινωνικό μας βίο, όλα στον βωμό της αποδόμησης του κοινωνικού ιστού της χώρας.

Μα τόσο χάλια έχουμε καταντήσει, που μας επιβάλουν την διάλυση της χώρας; Μήπως είναι κάποια πέμπτη φάλαγγα, η οποία εργολαβικά έχει αναλάβει το έργο της αποδυνάμωσης της χώρας με τελικό στόχο την πλήρη διάλυση; Μήπως συνέλληνες πρέπει να σκεφτούμε πιο πολύ και να βγούμε από τον λήθαργο;. Η πολιτική σκηνή ανεκδιήγητη, ψάχνεις με το κερί να βρεις άνθρωπο με ορθό πολιτικό λόγο και όταν κάποιος πει κάποιες αλήθειες πέφτουν ο ι αντίθετοι σαν τα σκυλιά να τον φάνε δίνοντας εξετάσεις προφανώς στα αφεντικά τους για να είναι άξιος ο μισθός τους.

Μα δεν λένε τίποτε αυτοί που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο. Είναι και αλαζόνες επί πλέον. Μα δεν φοβούνται; Φωνή λαού οργή θεού, δεν το έχουν ακούσει ποτέ τους; Βέβαια και αν αρθρωθεί πολιτικός λόγος σωστός δύσκολα τον δεχόμαστε, διότι μάθαμε στα ψέματα και η αλήθεια μας πονάει. Τέτοιος μαζοχισμός!.. Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί για τον γκρεμό εκεί που μας σέρνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι μιας και μας γαλούχησαν όλες αυτές τις δεκαετίες για το καλό μας. Οι τοκογλύφοι ντόπιοι και ξένοι.. Ξεφτίλα πραγματική! Θα μας χλευάζει η ιστορία, όπως αφήσαμε και κατέστρεψαν την γλώσσα μας, καταστρέφουν την ιστορία μας διαλύουν τις οικογένειές μας, έτσι αφήνουμε και καταστρέφουν την χώρα μας.

Αλήθεια τι έχουμε πάθει; Τόσο ευνούχοι καταντήσαμε; Είμαστε εμείς αυτοί που κουβαλάμε αυτό το ένδοξο παρελθόν του πνεύματος και της αρετής, είμαστε εμείς που στα πέρατα της οικουμένης δημιουργούμε πνεύμα και επιστήμη και θα συνεχίσουμε ες αεί αυτήν την δημιουργία για χάριν όλης της ανθρωπότητας, αλλά εδώ τι κάνουμε; Καθεύδουμε απαράδεκτα.

Θα λένε για εμάς οι μελλοντικοί απόγονοι. Ντροπή τους οι των 700-2000 ευρώ αντί πινακίου φακής ξεπούλησαν την χώρα τους. Θα ντρέπονται να μιλούν για εμάς οι επόμενες γενιές θα μας λοιδορούν και καλά θα κάνουν. Θα χωρίσουν την ιστορία του Έθνους σε προ μημονίου και μετά μνημόνιο.

Και η δική μου άποψη.

• Δεν ντρέπεσαι βρε δούλε, γραικύλε για το χάλι σου που πούλησες τα πάντα για το τίποτε; Τα όσια και ιερά τοις κυσί για ποιόν; Για τους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους των ΔΝΤ και ΕΚΤ και όλο το σκυλολόι που διαχρονικά σκορπούν την δυστυχία και τον θάνατο μόνο και μόνο για την συγκέντρωση του πλούτου στα σκοτεινά σεντούκια τους;
• Δεν ντρέπεσαι που χωρίς μυαλό έριχνες την ψήφο σου στους εχθρούς σου-εχθρούς και της πατρίδος σου και του λαού μας;
• Δεν ντρέπεσαι που περίμενες όλα τα προβλήματα σου να τα λύσουν οι δήμιοί σου ενώ εσύ κοιμόσουν και απολάμβανες τον ύπνο του δικαίου ηλιθίου;
• Δεν ντρέπεσαι που ενώ οι σοβαροί συνάνθρωποί σου φώναζαν, ξύπνα χανόμαστε, εσύ στρεφόσουν εναντίον τους;
• Δεν ντρέπεσαι που έστελνες τους ομοεθνείς σου συνανθρώπους σου στην πυρά με το παρά μικρό κατά μόνας η και ομαδικά με εντολές των διεθνών επικυρίαρχων;
• Δεν ντρέπεσαι ακόμα και σήμερα παρόλα όσα,… να ενοχλείσαι και να μάχεσαι τον συνάνθρωπο-συνέλληνα ακολουθώντας τις εντολές των σατανάδων του διεθνούς σκότους και εγκλήματος; Δεν ντρέπεσαι…δεν ντρέπεσαι….


Τι θα λένε για σένα τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Αλλά φεύ η ασυνειδήτως λειτουργείς, οπότε χαμένος κόπος τα όποια λόγια η συνειδητά και άρα προδότης των οσίων και ιερών με πρώτο και κύριο την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Και πάμε στο τι σου πρέπει. Στην τελευταία περίπτωση ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι βαθειά επιθυμία των υγειώς σκεπτομένων είναι το γουδί. Το λένε όλοι στις καθημέραν συζητήσεις. Εμένα με κυριεύει δέος σε αυτήν την σκέψη εσένα όχι; και αν ναι τι κάνεις;

Αν όλα όσα είπα δεν είναι έτσι ιδού πεδίον για αντίλογο, αλλά φοβούμαι δεν υπάρχει χρόνος γιατί τα πράγματα τρέχουν και από μόνα τους αποδεικνύουν του λόγου-φόβου το αληθές. Και εσύ στον κόσμο σου.

ΝΤΡΟΠΗ!....


•Σημείωση από την ιστοσελίδα της ΑΝΕΑΕΔ:Το κείμενο αυτό εκφράζει τις απόψεις του υπογράφοντος και μόνον.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου