Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Καρλ Μαρξ τρίτος ξάδερφος των Rothschild


Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

Κατάλαβα διαβάζοντας την Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild#cite_ref-0), ότι η σύζυγος του NATHAN MAYER ROTHSCHILD (της μεγαλύτερης καπιταλιστικής δυναστείας στην Ιστορία της ανθρωπότητας, μαζί με κείνη των Rockefeller) ήταν πρώτη ξαδέρφη του παππού ή της γιαγιάς του ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ. Αρα λοιπόν τα παιδιά του Nathan Mayer Rothschild ήταν δεύτερα ξαδέρφια με τη μητέρα ή τον πατέρα του Καρλ Μαρξ,και ο ιδιος o Καρλ Μαρξ ήταν τρίτος ξάδερφος με τα εγγόνια του Nathan Mayer Rothschild, επίσης Rothschild, και δεν είχε ποτέ αναφέρει το όνομα Rothschild.


Πάντως,ο αναρχικός Μπακούνιν (1814-1876),σύγχρονος του Καρλ Μαρξ (1818-1883), είχε σχολιάσει ειρωνικά και «αντισημιτικά» την «ενότητα και πάλη» μεταξύ των Μαρξ και Rothschild.

Υ.Γ. Παραθετω με μεταφραση αυτο που διαβασα απο το πιο πανω :

"Στις 22 Οκτωβρίου 1806 στο Λονδινο παντρευτηκε την Hannah Barent-Cohen (1783-1850,κορη του Levi Barent-Cohen (1747-1808) και της συζύγου του Lydia Diamantschleifer και εκ πατρος εγγονή του Barent-Cohen και της συζυγου του,των οποίων ο αλλος γυιος Salomon David Barent-Cohen (πεθανε το 1807) παντρευτηκε την Sara Barent-Cohen,που ηταν προπαππους και προγιαγια του Καρλ Μαρξ".Δηλαδη οπως τα λεω.

πηγή: http://katharitrifilia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου