Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Παγερή γενοκτονία


Καθώς οι Ολιγάρχες στον ΟΗΕ και οι μαριονέτες τους οπως ο Ομπάμα η Μέρκελ και ο “δικός μας”, ο Σαμαράς, προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς αντίσταση επιβάλλοντας ακόμα περισσότερους φόρους στην ενέργεια (τι πιστεύετε πως είναι οι αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ κτλ;) αλλά και νέους σκληρότερους “κανονισμούς” για την ανατροπή της δήθεν ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης, ο Πλανήτης βυθίζεται σε πολικό ψύχος με αυξανόμενους ρυθμούς θνησιμότητας ειδικά των ασθενέστερων.

Χαρακτηριστικά, στην Αγγλία εννέα ηλικιωμένοι πεθαίνουν από το κρύο κάθε ώρα, καθώς οι τιμές της ενέργειας έχουν φτάσει στα ύψη.

Το κρύο, ο μεγαλύτερος εξολοθρευτής στο κόσμο έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη Γη, επειδή η ηλιακή δραστηριότητα συνεχώς μειώνεται τα τελευταία χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα το 65% της Αμερικής ειναι σκεπασμένο με χιόνια, αλλά μην περιμένετε να ακούσετε τέτοια πράγματα από τα ΜΜΕ.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον πως στόχος του ΟΗΕ μεσω της Ατζέντας 21 είναι η μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομύρια από τα περίπου 7 δισ. που είμαστε σήμερα, είναι πολύ πιθανό να έχουν επιλέξει και το κρύο σαν μέσο εξόντωσης μέρους της ανυποψίαστης ανθρωπότητας. Γι αυτούς βέβαια το καλύτερο θα ήταν να καταφέρουν να μας φορολογήσουν μεχρι θανάτου. Κυριολεκτικά...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου