Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η πρώτη συνέντευξη του αρχηγού της Ομάδας Έψιλον!


Συναντήσαμε τον Αρχηγό σε υπόγειο, βρισκόμενο στα Βόρεια Προάστια.

Αρχικά, τύχαμε μιας ξεναγήσεως σε χώρο 560 τετραγωνικών στον οποίο από τα εκατοντάδες προϊόντα τα οποία παρατηρήσαμε και τα οποία είναι τοποθετημένα υπό μορφή αποθήκευσης και όχι υπό μορφή έκθεσης, ξεχωρίζουν εφευρέσεις αγροτικού μηχανήματος, ιατρικού μηχανήματος, ΜΠΑΒΑΤΡΟΝ ΗΛΙΟΝ 2000 μηχάνημα δημιουργίας κενού σε τέσσερις μορφές (τορπίλης αεροπλάνου κλπ.), υπερέλαφρα αεροσκάφη 157 κιλών αποσυναρμολογημένα, αποσυναρμολογημένο αεροσκάφος ΔΙΟΣ ΑΕΤΟΣ 480 κιλών καθώς επίσης και εξαρτήματα από το ΛΑΧΑΡ 24 (αεροσκάφος) και άλλα προϊόντα, στον αριθμό, που ξεπερνούν τα ογδόντα.

Μεγάλος αριθμός κιβωτίων επιβίωσης που απευθύνονται σε μικρά παιδιά (πάνω από 8.000), καθώς και άλλο υλικό που αφορά κυρίως εφευρέσεις ή και υλικό αναρριχήσεων, καταδύσεων, κινηματογραφικό υλικό. Τον χώρο καθαρίζει η κυρία ΛΑΜΔΑ η οποία μας υποδέχτηκε παρά το ότι ο χώρος είναι σε βάθος 20 μέτρα από την επιφάνεια, σχεδόν, αεροστεγώς κλεισμένος με τοιχεία που εμπεριέχουν φύλλα χαλκού.

Εκεί μας διέθεσε ελάχιστο χρόνο για μια πρώτη συνέντευξη, ξεκινώντας από την ιστορία των αποθηκών της οργάνωσης των Κέντρων Έρευνας και Τεχνολογίας και την σειρά διαδοχής των Αρχηγών. Όπως μας ενημέρωσε, υπήρχε τεράστιο κτίριο στον Κοκκιναρά, βιομηχανικό, το οποίο ήταν το Κέντρο Τεχνολογικών δραστηριοτήτων του ΓΚΙΟΛΒΑ και το οποίο αγόρασε κάποια στιγμή (βρετανικό σχολείο) το οποίο κατέχει ακόμα τον χώρο.

Εκεί δραστηριοποιήθηκε ο Γεώργιος ΓΚΙΟΛΒΑΣ επί πολλά έτη με συνολικά, κατά καιρούς, 64 βοηθούς – συνεργάτες. Ένας δεύτερος χώρος, περισσότερο αποθήκη διαχείρισης ΓΚΙΟΛΒΑ υπήρχε στην περιοχή ΣΚΟΤΙΝΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Εντός του χώρου υπάρχουν και μεγάλα αρχεία, βιβλιοθήκες και χάρτες από διάφορες περιοχές του πλανήτη. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε είναι φωτογραφία ναού κάτω από την Ζέα (Πασαλιμάνι), ο οποίος είναι εν λειτουργία και στην περιοχή του οποίου υπογείως κατοικεί ο χάρος.

Συζητώντας το θέμα της Ζέας, μας εντυπωσίασε η δήλωση όταν είδαμε και σχετική φωτογραφία ότι υπήρχε εν λειτουργία τέταρτο Μαντείο Δελφών στην Παρνασσίδα και φωτογραφία από το Καταφύγιο Παιδιών στην Γκιόνα, το οποίο από ό,τι ξέρουμε είναι το μοναδικό υπό κατασκευή σε ολόκληρη την χώρα, ενώ σε άλλες χώρες υπάρχουν δεκάδες τέτοια καταφύγια (βάσεις), οι Αμερικανοί έχουν φτιάξει περισσότερα από 1.200. Τα μεγαλύτερα, όμως, σε μέγεθος έχουν κατασκευάσει οι Ρώσοι.

Στον χώρο υπήρχαν εκατοντάδες άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα και φωτογραφίες καθώς και ΝΤΕΞΙΟΝ ύψους 8 μέτρων που περιέχουν προϊόντα, βίντεο, βιβλία, έγγραφα, φωτογραφίες από την Ιστορία της Ομάδας. Με εντυπωσίασαν: Η ιδιοχείρως αφιέρωση Αργεντίνου Συγγραφέα σε βιβλίο προς τον ΓΚΙΟΛΒΑ, φωτογραφίες από συνάντηση (χορευτικό πάρτι) με συμμετοχή Ολυμπίων με αρχαία ενδύματα, όλοι περίπου 80 άτομα, περί τις σαράντα έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες των ΓΚΙΟΛΒΑ, ΩΝΑΣΗ, γιού Ωνάση, JOHN ROBERT & JOHN JOHN KENΕΝΤΥ, γραμματέως ΧΣ και ορισμένων στρατιωτικών μαζί με τον ΓΚΙΟΛΒΑ σε διάφορες περιοχές του κόσμου και τα νησιά FOKLAND.

Στην τετράωρη επίσκεψη στην αποθήκη, μου έδειξαν και βίντεο δηλώσεων του ΓΚΙΟΛΒΑ, εκ του οποίου έξι περίπου λεπτά, πρόκειται εντός του 2014 να το βγάλουν στον αέρα. Τα μοναδικά βίντεο του ΓΚΙΟΛΒΑ που υπάρχουν σε συνεντεύξεις παγκοσμίως είναι τρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το υλικό της αποθήκης, για το οποίο θα χρειαστούμε πολλές αναφορές, σε επόμενη ανακοίνωσή μας. Υπάρχει και πληρέστατο υλικό από την βάση της Ανταρκτικής από το 1939 μέχρι το 2013 σε σούπερ 8 δεκαεξάρι, τριανταπεντάρι βίντεο και high definition. Επίσης, υπάρχουν όλα τα έγγραφα προς τα έξω της ομάδας. Εντυπωσίασε ο φάκελος εγγράφων του J F K ΩΝΑΣΗ και ΓΚΙΟΛΒΑ που είχαν επιδειχθεί  στον ΣΟΛΩΝΑ ΑΜΠΑΤΖΗ TV MAKEDONIA σε σχετική εκπομπή, αρχές καλοκαιριού του 2001.





Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Ποια είναι η αρχή δράσης της Ομάδας και ποιο το όνομα;

Το όνομα είναι ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, η αρχή της δράσης είναι την μεσοπαγετώδη εποχή, με κορύφωση  περίπου το 9.800 – 9.600 π.Χ. όπου αρχαιολογικά στοιχεία για αυτή την περίοδο, για την ομάδα και τους Άτλαντες,  υπάρχουν σε βίντεο στην αποθήκη (υπάρχουν καταγεγραμμένα βίντεο, κοσμοδρόμια στην σημερινή κατάσταση, το Ιερό των ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΑΤΛΙΔΑ, ναοί της εποχής και ιπτάμενο μαχητικό σκάφος των ΑΤΟΡΑΝΤΩΝ. Φωτογραφία μεγάλη από το χείλος του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΡΑ με ανάγλυφο το κεφάλι του ΑΤΟΡΑ, περίπου 150 μέτρα μεγαγλυπτά του ΔΙΟΣ, του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, της ΤΗΣΙΦΟΝΗΣ, της ΑΡΙΚΤΟΥΣ, της ΜΕΓΑΙΡΑΣ, της ΜΟΡΑΣ, των ΚΥΡΩΝ, της ΛΑΜΙΑΣ, καθώς και διαφόρων άλλων ανθρωπόμορφων αλλά μη ανθρώπινων όντων.

Πολύ υλικό από τις αποθήκες του ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, φωτογραφίζεται την εποχή του πολέμου με τον ΒΡΕΝΟ και τους ΓΑΛΑΤΕΣ, καθώς επίσης από τον τάφο του ΟΜΗΡΟΥ ο οποίος είναι ασύλλητος – στην νήσο ΤΑΦΟ ΤΗΛΕΒΟΙΔΩΝ – υπάρχουν στον χώρο στα ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ και στα Ελληνικά ΝΕΠΑΛΙΝΗΣ και ΙΝΔΙΚΗΣ προελεύσεως όπως τα ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ ΒΙΜΑΝΙΚΑΣ ΑΣΤΡΑ και λοιπά).


Σε πόσες χώρες υπάρχει δράση της ομάδας;

Περίπου σε 200 χώρες και υπάρχει και παγκόσμιος χάρτης που στο ένα του χρώμα δείχνει τα 280 εκατομμύρια των Ελληνόφωνων που υπήρχαν κάποτε. Στο άλλο του χρώμα, δείχνει τις δύο χιλιάδες μεγάλες Ελληνικές πόλεις και συνολικά τις δύο χιλιάδες εγκαταστάσεις. Προφανώς ο χάρτης είναι αποτέλεσμα της μοναδικής εργασίας συγκέντρωσης των  Ελληνικών αποικιών – εγκαταστάσεων ανά τον κόσμο, αποτέλεσμα δουλειάς 48 ετών. Εμπεριέχει ελληνικά στοιχεία από Μπανγκλαντές, Νεπάλ, Σικίμ, Μπουτάν, Χογκάϊντο, Μαδαγασκάρη, Χαβάη, Αρμενία, Τουρκία, Καζακστάν και άλλες 128 χώρες.


Ποιοι λαοί, αυτή την στιγμή, στηρίζουν την Ελληνοκεντρική αισθητική;

Ουσιαστικά, καμία από τις 3.600 διαφορετικές εθνότητες που υπάρχουν στον κόσμο με πάνω από 5.500 χιλιάδες διαλέκτους που όλες έχουν βάση την ΛΑΓΑ, στηρίζει την Ελληνοκεντρική αισθητική, πλην ΙΩΝΩΝ και ιδιαίτερα των ομάδων Α Ε και συνδέσμου Φίλων Ελληνοαραβικού Πολιτισμού. Εντυπωσιακή είναι η στάση των Τούρκων (ΤΟΥΡΑΝ) οι οποίοι επιβίωσαν ως έθνος εξαιτίας της Αθήνας και είχαν από το 5.000 π.Χ. μια αυτοκρατορία ΧΟΜΟΒΑΡΙΚΟΥ πολιτισμού με έντονα στοιχεία της ΟΥΡΑΛΟΑΛΤΑΙΚΗΣ ομοεθνίας, διότι οι συγκεκριμένοι διεσώθησαν ως Έθνος από την Αθήνα. Μέχρι την εποχή του Αττίλα προσκυνούσαν την ΑΣΑΝΑ και τον ΑΡΗ.


Υπάρχει πρόγραμμα τελικής εξόντωσης των Ελλήνων και εξάλειψης των στοιχείων του Ελληνικού πολιτισμού;

Υπάρχει, όντως, τέτοιο πρόγραμμα, το οποίο εκπονήθηκε περίπου το 12.000 π.Χ., ξαναδιαμορφώθηκε σε συνέδριο του 1897 με τίτλο τελική σφαγή, του οποίου η εφαρμογή έχει συρρικνώσει τον Ελληνισμό τα τελευταία 115 έτη κατά 80%.

Καμία ελληνική πλειοψηφία δεν υπάρχει σήμερα στις 3.600 ελληνικές πόλεις και μεγάλα χωριά που υπήρχε ελληνική διαχείριση το 1897 σε Βόρεια Αφρική, Αλεξάνδρεια, Μέση Ανατολή, Νότια Ιταλία, Νότια Γαλλία, Ανατολική Ρωμυλία, Βόρειο Ήπειρο, Τουρκία, Οδησσό και λοιπές Ουκρανικές και Ρωσικές περιοχές κλπ., Ιδιαίτερα, χαρακτηριστικό είναι ότι σε έκθεση – απογραφή – του γαλλικού στρατού το 1917 εμφανίζονται οι Άγιοι Σαράντα Χειμάρα και δεκάδες άλλες πόλεις της Βορείου Ηπείρου χωρίς Μωαμεθανικό πληθυσμό.

Επιδιώχθηκε, τελευταίως, η άλωση – εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμού των Σκοπίων, της Βορείου Ηπείρου, της Βορείου Κύπρου, της Μακεδονίας και της Θράκης με το σχέδιο ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ, της Θράκης με το σχέδιο Φάρος της Ανατολής, της Κρήτης με το κίνημα αυτόνομη Κρήτη κλπ.

Κακόβουλα σχέδια τα οποία τσάκισε η Ε και θα παρέμβει και για το ζήτημα της Κύπρου με το πρόγραμμα ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΘΥΜΟΣ (ένα πρόγραμμα αποκατάστασης της Κυπριακής νομιμότητας και εφαρμογής των αποφάσεων του ΟΗΕ).


Ποια η διαδοχή στην ηγεσία της Ε μετά τον JFK;

ΩΝΑΣΗΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ 1975 έως 2003, μετά το 2003 τον Νοέμβριο διορίστηκε πενταμελές με άτομα Α.

Η αποκάλυψη της αποθήκης έγινε διότι διαπιστώθηκε προ 5 ετών ότι ήταν ήδη γνωστή στις Μυστικές Υπηρεσίες και σε γνωστό Έλληνα επιχειρηματία, άρα η απόκρυψη της ύπαρξης της αποθήκης δεν θα αποσκοπούσε πουθενά σήμερα. Δεύτερη αποθήκη υπάρχει επί της οδού Μεσογείων στους Αμπελόκηπους.

Ουσιαστικά η Ομάδα, πρωτοεμφανίζεται μετά τον πόλεμο με τους ΧΘΟΝΙΟΥΣ, στον οποίο πρωτοστάτησε ο Απόλλωνας και στην αρχή της συγκέντρωσης στρατευμάτων των Ατλάντων στην Φωκίδα, με σκοπό να χτυπήσουν το μόνο σημείο του πλανήτη που είχε μείνει ελεύθερο και που ήταν ο Ιωνικός χώρος, με κεντρικό σημείο την Ζέα η οποία ήταν σημείο συνάντησης για τον Ζευς, τον Χάρο στην Αθηνά, τον Απόλλωνα, την Αρτέμιδα. Ας σημειωθεί ότι τότε συμμετείχε ο Απόλλων ο τρίτος, γιατί ο τέταρτος της ΛΑΤΟΥΣ εξ Σουηδίας εμφανίστηκε όπως φαίνεται από τα αρχαιολογικά ευρήματα το 1550 π.Χ.

Ουσιαστικά, δηλαδή, η ομάδα ήταν μια συσπείρωση πρώτης δημιουργίας του δεύτερου Δελφικού Μαντείου (8000 π.Χ.), η οποία ήταν αποτέλεσμα των συνθηκών που επικράτησαν από το 12.000 έως το 9.600 π.Χ. Τα οπλικά συστήματα της ομάδας είναι σε χρήση έως το 159 π.Χ.

Χαρακτηριστική περίπτωση χρήσης των οπλικών συστημάτων φαίνεται στις μάχες Περσών και Γαλατών (Φωκικα Παυσανίας).

Είναι απόλυτα αναγκαίο να σημειώσουμε μια λεπτομέρεια: Ενώ η χρήση των οπλικών συστημάτων που έκανε ο Απόλλων με τους πολεμιστές «ΑΥΤΟΝΩΟ» και «ΦΥΛΑΚΟ» μαζί με τις πολεμίστριες «ΒΑΛΑ». Αυτό που είναι ιστορικά γνωστό και εντυπωσιάζει είναι ότι την διαχείριση όλης της υπερτεχνολογίας των οπλικών συστημάτων αυτών, είχε το ιερό της Αθηνάς και όχι οι ιερείς του Απόλλωνα, όχι μόνο κατά την περίοδο αντιπαράθεσης με τους Άτλαντες, 12.000 π.Χ. έως 9.600 π.Χ. αλλά και τους σύγχρονους χρόνους, όπως είναι η περίοδος 500 π.Χ. έως 200 π.Χ.

Γίνεται, φανερό, λοιπόν, ότι ουσιαστικά από τότε ως σήμερα η ομάδα Α του ιερατείου της Αθηνάς ήταν και είναι οι διαχειριστές των υπερόπλων των οποίων η προέλευση σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει την ιστορία αυτού του κόσμου (είναι από άλλο κόσμο).

Έτσι, βλέπουμε και σήμερα ουσιαστικά ότι η υπερτεχνολογία, η μη ανταγωνίσιμη, να βρίσκεται στα χέρια της ομάδας Α η οποία εξάλλου εκπαιδεύει από ηλικία 2 ετών έως 17 «ΑΒΑΤΑΡΑΣ», δηλαδή άτομα – όπλα – τηλεψυχικές και κινητικές δράσεις. Και βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι, από το 2003 τον Νοέμβριο η ΕΨΙΛΟΝ διευθύνεται από 5 άτομα Α, άρα ουσιαστικά λειτουργεί ως συνεταίρος ή και παράρτημα της ομάδας Α της Αθηνάς.

Οι βασικοί στόχοι αυτή την στιγμή της ομάδας Α, που επηρεάζουν και την δράση κάποιων εκ των Ε είναι: Πρώτον, η επανασύσταση και του 5 Α ή και του 6 Α (ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΡΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΘΗΝΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ).

Δεύτερον, η επιβίωση του Ελληνικού πολιτισμού και απαραιτήτως του Ελληνικού Έθνους διότι οι κορυφαίοι διαχειριστές πρακτικά δεν θα μπορούσαν να είναι άλλης εθνότητας.

Το Ελληνικό έθνος, ποτέ δεν αντιμετώπισε το μέγεθος του σημερινού κινδύνου, δηλαδή τα 200 εκατομμύρια των  Ελλήνων που απέμειναν από τα περισσότερα, που κάποτε συρρικνώθηκαν σταδιακά σε 25 περίπου εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και στην πορεία τα εκατομμύρια αυτά, βρισκόμενα σε όλες τις Ηπείρους και σε πολλές πόλεις Ελληνικής πλειοψηφίας διαχείρισης οικονομικής και ελληνικής εκπαίδευσης απώλεσαν σε όλες – τις χώρες – την διαχείριση αυτών των περιοχών  - πόλεων λόγω της εφαρμογής του Σιωνιστικού προγράμματος, τελική σφαγή του 1897.

Έτσι, απώλεσαν, πόλεις όπως η Οδησσός, η Αλεξάνδρεια, η Σαμψούντα, οι Άγιοι Σαράντα και άλλες περισσότερες από τρεις χιλιάδες πόλεις και μεγάλα χωριά σε Νότιο Ιταλία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Ανατολία (Τουρκία) Ουκρανία, Ανατολική Ρωμυλία και κυρίως Βόρειο Ήπειρο.

Πρόθεση της Ομάδας Ε είναι η ενίσχυση των γεννήσεων του ελληνικού έθνους και η ανάκτηση διαχείρισης περιοχών, με πρώτο ενδιαφέρον στην Βόρεια Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη, την Βόρειο Ήπειρο και τα Σκόπια.

Για τους πολλούς που δεν ξέρουν, η δράση των Ελλήνων κατά καιρούς ήταν πολύ σημαντική στο ΧΟΚΑΙΝΤΟ Ιαπωνίας, στην ΟΥΝΑΝ Κίνας, στους ΝΕΒΑΡ στο Νεπάλ, στην Μαδαγασκάρη, στην Αίγυπτο, στο Καζακστάν, την Αρμενία, φυσικά στην Ευρώπη, γενικά Νότια και Κεντρική Αμερική, ενώ αρχαιολογικές αποδείξεις υπάρχουν στην Βόρεια Αμερική για δράση του ΑΡΕΩΣ και της παρέας του, ιδιαίτερα στην περιοχή Σακραμέντο, 47.000 έτη π.Χ. στην Αυστραλία, 55 χιλιάδες χρόνια π.Χ. στο ΜΠΟΥΤΣΕΤΣΙ Ρουμανίας, Πολυνησία, ΜΕΛΑΝΗΣΙΑ, Βόρειο Πόλο και σε λοιπές περιοχές. Αποκαλύψεις κοσμογονικού, παλαιολιθικού και νεολιθικού χαρακτήρα με σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, έχει κάνει το Ινστιτούτο ΑΧΑΝΑ ΙΗ με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης να δηλώσει, ότι αν τα στοιχεία αυτά τα οποία έχει δει παρουσιαστούν Ακαδημαϊκά ανατρέπεται τελείως η παγκόσμια ιστορία.

Μέσα στους επόμενους στόχους της Ομάδας Ε είναι η αποκάλυψη του ιστορικού και μεταφυσικού μεγαλείου του Ελληνισμού με κορυφαίο στοιχείο την διάσωση του ανθρωπίνου πληθυσμού του πλανήτη υπό του ΔΙΟΣ, τέσσερις φορές, καθώς επίσης, την διάσωση της Ελευθερίας και του Πολιτισμού από τις μάχες που έδωσαν ΑΘΗΝΑ (ΑΤΛΑΝΤΕΣ), ΑΠΟΛΛΩΝ (ΧΘΟΝΙΟΙ), ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΜΕΛΑΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ), ΙΩΝΕΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ), ΙΗΣΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ).

Μέσα στα προσεχή σχέδια της Ομάδας είναι πρόγραμμα εκπαίδευσης των απανταχού Ελλήνων Παίδων ανά τον  πλανήτη με πρόγραμμα, μέσω διαδικτύου, τα οποία παιδιά θα ενισχύονται με προϊόντα, βιταμίνες, εκπαιδευτικά ΗΥ κλπ. ανά μήνα, λαμβάνοντας κάθε παιδί στο σπίτι του ένα κιβώτιο μεγέθους ένα επί ένα με το κατάλληλο υλικό για κάθε ηλικία.

Έχει παρατηρηθεί, δυστυχώς, ότι οι Έλληνες μετανάστες τέταρτης γενιάς, έχουν συνήθως απωλέσει την ικανότητά τους να μιλούν Ελληνικά, οι δε γάμοι είναι σε ποσοστό άνω του 85% με άτομα άλλων εθνοτήτων.

Συνεχίζουμε αυτό στους Έλληνες του εξωτερικού σε συνδυασμό με την συρρίκνωση του Ελληνισμού του εσωτερικού με μια επιδείνωση των συνθηκών λόγω της εσκεμμένης οικονομικής εξέλιξης αλλά και της απελευθέρωσης ουσιαστικά της εισόδου μεταναστών, ώστε οδηγούμεθα σε μια αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού των κατοίκων της χώρας. Με αποτέλεσμα, εάν δεν αποκοπεί αυτή η εξέλιξη σε 20 χρόνια τα Αλβανικής και Νιγηριανής καθώς και Τουρκικής καταγωγής άτομα θα είναι πολύ περισσότερα των Ελλήνων…

Μας παρατήρησαν, ότι δίνουμε συνέντευξη, το οποίο δεν είναι συντακτικά ευδιάκριτο και σε γλώσσα διανοουμένων, εξαιρετικά δε ορθογραφημένο… επ’ αυτού να πούμε ότι δεν ζούμε στην εποχή των 2.000 πατριωτών – ευεργετών του Μετσόβου και δεν γνωρίζουμε κανέναν μεταξύ των ψευτοδιανοουμένων και των πλουσίων που να έχει πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό το Έθνος και τον πολιτισμό του. Έτσι δίνουμε το υλικό αυτό σε αυτούς που αγωνίζονται με πάθος και αυτοθυσία, έχοντας πενιχρά μέσα!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου