Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά... πότε θα μάθουμε την αλήθεια;


Βγαίνουν στο φως συνέχεια όλο και πιο καινούργιες πληροφορίες για ένα γεγονός που συντάραξε το παρασκήνιο της πολιτικής στην χώρα μας. Αναφέρομαι στο θέμα του «μυστικού πολέμου» τον οποίο υπέστη ένας πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος, συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Καραμανλής, για να πέσει από την εξουσία και την εξουσία να την πάρει... κάποιος άλλος (γνωρίζετε ποιος!)... Αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να λάμψει η αλήθεια επιτέλους, εάν θέλουμε να λεγόμαστε «δημοκρατία»!

Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπίζομαι την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Τη θεωρώ το ίδιο υπεύθυνη με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την ζημιά που πάθαμε ως Έθνος. Δεν θα ξεχάσω, πως από το 1974 με τη Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε ένας ολισθηρός κατήφορος για την Ελλάδα. Όμως, εδώ πρόκειται για κάτι άλλο και «χειροπιαστό». Ο κ. Κώστας Καραμανλής ήταν εκλεγμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδος, με υψηλό ποσοστό μάλιστα, αφού θριάμβευσε στις εκλογές του 2004. Οι εκλεγμένες κυβερνήσεις κρίνονται στην κάλπη και πουθενά αλλού.

Όμως θα μπορούσαμε να πούμε, πως ο κ. Κώστας Καραμανλής δεν κρίθηκε στην κάλπη! Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια. Αυτό, γιατί ήδη από το θέρος του 2007, σε περίοδο μάλιστα προεκλογική, φαινόταν να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του! Δεν υπάρχει σήμερα σώφρων Έλληνας πολίτης, που να πιστεύει πως οι φωτιές του 2007 ήταν τυχαίο γεγονός. Παρόλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή ξανανίκησε στις εκλογές, έστω και με λιγότερη δύναμη, και έκανε ξανά αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ήταν όμως η βούληση των κοσμοκρατόρων-σιωνιστών άλλη. Κάποιος άλλος έπρεπε να διαδεχθεί τον Πρωθυπουργό Καραμανλή, που ήταν επικίνδυνος για τα σχέδιά τους. Από την επομένη των εκλογών του 2007 το σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή επιταχύνθηκε. Η παρολίγον δολοφονία του, με το σχέδιο «Πυθία», ακόμη δεν εξιχνιάσθηκε. Πρέπει όμως να μάθουμε την αλήθεια! Όπως και για τα Δεκεμβριανά του 2008, όταν κάηκε η Ελλάδα! Πρέπει να μάθουμε ποιος και γιατί ανάγκασε τον Καραμανλή να φύγει από την εξουσία και να φέρει στην κυβέρνηση αυτόν τον άλλο, που μας έστειλε στα σαγόνια του καρχαρία που λέγεται «Δ.Ν.Τ.»!




Γιάννης Ελευθερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου