Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Υπνωτισμός μέσω συζήτησης


Στο παρακατω βιντεο θα δειτε τον τροπο που ο Derren Brown προγραμματίζει το υποσυνείδητο, χωρίς καν το θυμα να συλαμβανει τι μηνύματα του εχουν περαστει.

Αυτό συμβαίνει και σε σας κάθε μέρα. Τηλεοραση, βιντεο, διαφημηση κτλ. Σε μια συνομιλία με καποιον ειναι πολυ εύκολο, για έναν έμπειρο υπνωτιστή, η εναν πολιτικο.

Ο Πολιτικός/Υπνωτιστης χρησιμοποιει τον τυποποιημενο ΛΟΓΟ, αλλαζοντας συχνα τον τονο με την χροια της φωνης του, ωστε να αλλαξει την νοητικη κατασταση αυτου που τον ακουει. Η φωνη του φερνει την κατασταση του ΝΟΥ που καποιος ειναι απολυτα δεκτικος, χειραγωγημενος στον νοητικο προγραμματισμο του.

Χρησιμοποιωντας την φωνη του με τις καταλληλες " λεξεις άγκυρες " μεσα στο υποσυνειδητο σας, μεσο της αφηγησης, εξηγήσεις, και μεσο της αφής (δες το βιντεο) και μεσο χειρονομίων ακουμποντα σας την κατάλληλη στιγμή.

Οι δυο κανονες στον ελεγχο νου ειναι:

1. Η Διασπαση της προσοχης σας

2. Και η Επαναληψη

Στα μεσα μαζικής ενημέρωσης, περιοδικά, ταινίες, διαφημίσεις και ούτω καθεξής, το φαινομενο ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ συμβαίνει συνεχώς. Αυτό συνεπάγεται την χρήση πολλαπλών συνδυασμών τεχνων υπνωσης. Σε ενα αλλο άρθρο 'τεχνικές ύπνωσης' θα εξηγήσουμε περισσότερα.

Επιδη οι τεχνικές υπνωσης εφαρμόζονται καθημερινα πρεπει να είστε προετοιμασμενοι και πανέτοιμοι στο ό, τι βλέπετε ως αλήθεια μπορεί και να μην είναι. Η Προγραμματισμένη αλήθεια των μεντια έχει φοβερή επίδραση στον εγκέφαλο μας και είναι σε θέση να μας επηρεάσει σε όλες μας τις επιλογές. Στην αγορά προϊόντων, στο τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι, σε ποιον μπορείτε να εχετε εμπιστοσύνη και να τον ψηφίσετε, στο ποιος λέει την αλήθεια και ποιος οχι...

Η διασπαση της προσοχης συγκεντρωνει την προσοχη του συνειδητου ΝΟΥ σε μια απο της πεντε αισθησεις, ωστε να σταματησει η συνειδητη σκεψη!!!

Ετσι δημιουργειται μια νοητικη κατασταση παρομοια με την ονειροπωληση χανοντας την αισθηση του χρονου και του τοπου.

Οταν σταματατε να σκεφτεστε συνειδητα και το μυαλο σας αδειαζει βρισκεστε σε κατασταση ΥΠΝΩΣΗΣ!





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου