Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Υποθετικά υπάρχουν γονίδια πάνω από 20 εξωγήινους πολιτισμούς στο ανθρώπινο DNA, αναφέρει ο νομπελίστας Δρ Φράνσις Κρικ


Ο Δρ Francis Crick ήταν ένας από τους δύο επιστήμονες που ανακάλυψαν τη δομή του DNA κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Σίγουρα μια σημαντική ανακάλυψη στην ιστορία της επιστήμης, αυτό ήρθε μετά από μακροχρόνια έρευνα και μεγάλη

συγκέντρωση πληροφοριών και εμπειρογνωμοσύνης. Crick κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την εργασία του. Ο Δρ Crick στο βιβλίο του, " η ίδια η ζωή", είπε ότι "πλάσματα από άλλο ηλιακό σύστημα έφεραν τους σπόρους που απαιτούνται για τη ζωή σε άψυχους πλανήτες και, χάρη στην παρέμβαση του είδους τους, η ζωή άρχισε εδώ."

Το ανθρώπινο DNA έχει ως εκ τούτου σύμφωνα με πληροφορίες γενετικές μνήμες που συνδέονται με την προέλευση της ανθρωπότητας στο σύμπαν ως μέρος της διασποράς της "πάνω από 130 δισ. ανθρωποειδών", και σε χιλιετίες βιολογικής επαφής, καθώς επίσης και την επέμβαση καταναγκαστικών βιολογικών πειραμάτων ένα μείγμα από διαφόρους εξωγήινους κόσμους. Αυτά είναι μερικά από τα αποτέλεσμα της πρωτοποριακής εργασίας που περιλαμβάνουν και τον Francis Crick.

Τότε είχε αναφέρει: Η πιθανότητα του σχηματισμού της ζωής από το άψυχο είναι ένας προς έναν αριθμό με 40.000 μηδενικά μετά από αυτό ....

Είναι αρκετά μεγάλο για να θάψει τον Δαρβίνο και όλη τη θεωρία της εξέλιξης. Δεν υπήρχε αρχέγονη σούπα, ούτε σε αυτόν τον πλανήτη, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο, και αν οι απαρχές της ζωής δεν ήταν τυχαία, επομένως, πρέπει να είναι το προϊόν της σκόπιμης νοημοσύνης.
Το ενδιαφέρον λόγω της αυξανόμενης επιστημονικής εικασίας

ότι το ανθρώπινο DNA μπορεί να περιέχει κωδικοποιημένες εξωγήινες πληροφορίες, προτάθηκε και απο τον καθηγητή Paul Davies, από το Αυστραλιανό Κέντρο Αστροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Macquarie στο Σύδνεϋ, Αυστραλία. Ο καθηγητής Davies υποστήριξε ότι οι μη-κωδικοποιητικές αλληλουχίες στο ανθρώπινο DNA, δηλαδή, τα σκουπίδια (για τις τεχνικές γνώσης που έχουμε σήμερα) μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πληροφορίες για το αύριο και την εξελικτική ποριά του ανθρώπου με εξωγήινες γενετικές πληροφορίες ή μηνύματα. New Scientist, Αύγουστος του 2004.

Το DNA, μόριο που περιέχει το κώδικα και σενάριο της ζωής, κωδικοποιεί τα δεδομένα του σε ένα αλφάβητο τεσσάρων γραμμάτων. Αυτό θα ήταν το ιδανικό μέσο για την αποθήκευση μια κοσμική τηλεφωνικής κάρτας. Σε πολλούς οργανισμούς, οι και άνθρωποι τα περιλαμβάνοντα, γονίδια αποτελούν μόνο ένα μικρό κλάσμα του DNA τους. Μεγάλο μέρος των υπόλοιπων φαίνεται να είναι βιολογικά άγνωστα η αλαμπουρνέζικα, που συχνά ονομάζεται "DNA junk". Υπάρχει άφθονος χώρος εκεί για τους ET να χαράξουν ένα μοριακό μήνυμα χωρίς να καταστραφεί οποιοδήποτε ζωτικής σημασίας γενετικών λειτουργιών

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι ναι, είναι, σκουπίδια, αλλά δεν είναι Σκουπίδια αναφέροντας:Μόνο ένα μικρό κλάσμα, DNA περίπου 1,5 τοις εκατό, του ανθρώπινου γονιδιώματος αποτελείται από πρωτεΐνες που κωδικοποιούν περιοχές του γονιδιώματος. Η συντριπτική πλειοψηφία του γονιδιώματος-πάνω από το 50 τοις εκατό-αποτελείται από επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες, ή λεγόμενα DNA σκουπίδια", που έχουν πληροφορίες γύρω από το γονιδίωμα για 3 δισεκατομμυρίων ετών.

Ο Ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ Francis Crick το 1953, αποκρυπτογράφησε τη δομή του μορίου του DNA. Στα συμπέρασμα του αναφέρετε για τις εξωγήινες απαρχές του ανθρώπινου γονιδιώματος, σε σχέση με την έρευνα του DNA

Τα Junk DNA θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να συμβιβαστουν με ένα από τα πιο περίπλοκα παράδοξα του ανθρώπινου γονιδιώματος ότι το γονιδίωμά μας είναι 200 ​​φορές μεγαλύτερη από εκείνη τις μαγιάς, αλλά 200 φορές μικρότερη από εκείνη της αμοιβάδας! Οι επιστήμονες για αυτή την απόκλιση των μεγεθών του γονιδιώματος άλλα και για την ύπαρξη του DNA junk στους οργανισμούς σήμερα δεν εκτιμούν πλήρως την αξία του junk DNA μέχρι τώρα.

Πιστεύετε ακράδαντα ότι τα Junk DNA αποτελούν ένα πλούσιο αρχείο απολιθωμένων; ενδείξεων εξελίξεις του παρελθόντος μας. Με βάση αυτές τις "DNA χρονολόγησης," οι επιστήμονες μπορεί να δημιουργήσουν οικογενειακά δέντρα από τις επαναλήψεις, που θα δείχνουν ακριβώς από πού ήρθαν και πότε. Οι επαναλήψεις έχουν αναδιαμορφώσει το γονιδίωμα με αναδιάταξη, δημιουργώντας εντελώς νέα γονίδια, και την τροποποίηση και ανασύνταξη υφιστάμενων γονιδίων.

Υπολογίζοντας την εξελικτική ηλικία των επαναληπτικών στοιχείων στο ανθρώπινο γονιδίωμα ( άχρηστα) έχει μετατραπεί σε μια πληθώρα από ενδιαφέροντα, συγκλονιστικά και περίεργα γεγονότα για τον τρόπο που είμαστε φτιαγμένοι. Οι απόψεις αυτές ανήκουν σε επιστήμονες που εργαστήκαν στο Πρόγραμμα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου