Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης: "Τρόικα, Ε.Ε., ΗΠΑ και Εβραίοι μας θέλανε πίσω από τα σίδερα"


Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο περί των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής ήταν αποτέλεσμα πιέσεων της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής και εντολών της τρόικας, της Ε.Ε. και των ΗΠΑ.

Κατηγόρησε μάλιστα τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς κ.κ. Δένδια και Αθανασίου πως αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι για εσχάτη προδοσία "γιατί κατέλυσαν το Σύνταγμα".

Χαρακτήρισε την ομιλία του "ιστορική", καθώς ο ίδιος, όπως είπε, είναι "αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος", καθώς "ο επίσημος βρίσκεται στη φυλακή μαζί με τον πρόεδρο".

Έκανε λόγο για "σκευωρία" εις βάρος του κόμματός του, που έχει στείλει "παράνομα" στη φυλακή τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο και έναν βουλευτή.

Ο Η. Κασιδιάρης τόνισε πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά από άρθρο του κατά της ενεργειακής συμφωνίας της Ελλάδας και της Κύπρου με το Ισραήλ.

Χαρακτήρισε "άθλιο κείμενο" το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτη βάσει του οποίου διώκεται η ηγεσία του κόμματος, υποστηρίζοντας πως βασίζεται σε κείμενο "του ψευδομάρτυρα, ανθέλληνα δημοσιογράφου Ψαρρά που προωθεί την φιλοσκοπιανή προπαγάνδα".

Ο Χ. Βουρλιώτης, "είχε εργαστεί ως σύμβουλος του Πετσάλνικου, που είχε φέρει στην Βουλή τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ευθύνη φέρει επίσης, ο πολιτικός του προϊστάμενος, Χ. Αθανασίου. Απαιτώ την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αθανασίου γιατί είναι μόνιμη πρακτική του να καλεί σε τηλέφωνα δικαστικούς και να τους επιβάλλει την άποψή του. Δεν είναι τυχαίο ότι διόρισε δύο συντοπίτες του Λέσβιους για να επιληφθούν της υπόθεσης".

Στην ομιλία του, υποστήριξε πως "δεν είναι τυχαίο ότι ο κύριος Ρουπακιώτης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπήρχαν πιέσεις προς τον κύριο Σαμαρά και προς την ελλαδική κυβέρνηση να διωχθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους, τους Αμερικανούς και το ευρωπαϊκό λόμπι των Ηνωμένων Πολιτειών. Επαληθεύομαι από έναν άνθρωπο που είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος και ανήκει στην αριστερά, αλλά πιστεύει στην ελευθερία του λόγου του και τιμά τα παντελόνια του".

Ακόμα, υπογράμμισε πως "σκοπός όλων είναι να αφοπλίσετε πολιτικά τη Χρυσή Αυγή. Να μας θέσετε εκτός εκλογών. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ, αν δεν καταλύσετε το ίδιο το Σύνταγμα των Ελλήνων. Όλα ξεκίνησαν με ένα άθλιο πόρισμα του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, που βασίζεται σε ένα ψευδεπίγραφο κείμενο". Ενώ για την αντιπολίτευση είπε πως "έχετε ενωθεί κατά της Χρυσής Αυγής".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκ μέρους του κόμματός του, καταψήφισε το νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτό που υπογράμμισε είναι πως "η Χρυσή Αυγή επαναφέρει και σήμερα τροπολογία να καταργηθούν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις προς όλα τα κόμματα".




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου