Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σε οριακό σημείο…


Καθώς στις Η.Π.Α. δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία με την Παγκόσμια Τράπεζα να κρούει και αυτή τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα χρονικά όρια στενεύουν, ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και εφόσον δεν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση, το παγκόσμιο κατεστημένο ενδέχεται να κηρύξει τον πλανήτη σε πτώχευση.

Αυτό σημαίνει ότι οι παγκοσμιοποιητές που συγκεντρώνουν καιρό τώρα τρισεκατομμύρια από τους «πράσινους φόρους» με πρωτοστάτες τους «μεγάλους οικολόγους», Al Gore και Mikhail Gorbachev, θα βγουν ενδεχόμενα μπροστά και με την βοήθεια πολυεθνικών που ήδη έχουν συγκεντρώσει μεγάλο κομμάτι του πλούτου και των ειδών πρώτης ανάγκης, θα αναλάβουν την χρηματοδότηση των Η.Π.Α. και των χωρών που θα παρασυρθούν σε πρώτη φάση από το ντόμινο του κραχ.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται σαφώς και η Ευρώπη και ειδικά οι νότιες και ανατολικές χώρες χάρη στην σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε βάσει σχεδίου από μεγάλο-τραπεζίτες, οι οποίοι εξασθένησαν και την οικονομία των Η.Π.Α. που είναι καταχρεωμένες, όπως όλες οι δυτικότροπες χώρες. Αίνιγμα αποτελεί το τι θα συμβεί στην πανσπερμική Κίνα, ενώ η Ρωσία είναι η μοναδική χώρα που δεν χρωστάει, αλλά εννοείται πως το κραχ δεν θα την αφήσει αλώβητη.

Ξαφνικά και χωρίς πολλές ζυμώσεις θα επιβληθεί παγκόσμια διοίκηση με αφορμή την πτώχευση αλλά και τον κίνδυνο έντονων κοινωνικών αναταραχών. Οι εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές θα κατασταλούν και θα τεθεί ένας κεντρικός διεθνής προϋπολογισμός. Λογικά θα αναλάβουν αρχικά «διεθνούς κύρους» πολιτικοί από κράτη ή trust κρατών (π.χ. ΕΕ) -συναγωνίζονται στην παρούσα φάση ποιος θα γίνει περισσότερο αρεστός στους παγκοσμιοποιητές- τον ρόλο επιτρόπων που θα οργανώσουν την παγκόσμια συνεργασία για την… «σωτηρία» του πλανήτη. Άλλωστε εδώ και χρόνια ακούγαμε και στην Ελλάδα αρκετούς πολιτικάντηδες να υπερτονίζουν την ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης.

Όσο η «δημοκρατία» δεν θα βρίσκει την λύση στο χάος που θα επικρατεί, τόσο θα πλησιάζουμε στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας, καθώς τα αμέτρητα απογοητευμένα πλήθη «κάπως θα πρέπει να συμμαζευτούν». Έτσι οι πολιτικοί θα παραγκωνιστούν και θα αναλάβει και επίσημα ένας παγκόσμιος κολοσσός, μια υπέρ-πολυεθνική εταιρία, την διαφέντευση όσων χωρών έχουν χρεοκοπήσει και επίσημα.

Τα πάντα βρίσκονται σε οριακό σημείο και μένει να δούμε αν τα διάφορα συμφέροντα θέλουν να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα ή θα δοθεί νέα παράταση σε ένα παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της ανθρωπότητας…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου