Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στήριξη από την δεξιά των ΗΠΑ: "Η Χρυσή Αυγή είναι το Tea Party της Ελλάδας"


"Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απλά μια δοκιμή αυτού που πρόκειται να γίνει στις ΗΠΑ αργότερα με την καταστολή μέσω του κράτους κάθε κινήματος που φέρει αντίθετη άποψη και θέση στη ΝΤΠ και στην Παγκοσμιοποίηση;".

Αυτό διερωτάται το αμερικανικό, συντηρητικών κατευθύνσεων, ιστολόγιο beforeitsnews.com, στο οποίο αρθογραφούν πολλά επώνυμα στελέχη του ρεμπουπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, καθώς και του δεξιότερων κατευθύνσεων από το ρεμπουπλικανικό κόμμα, στελέχη του κινήματος του "Tea Party", όπως επίσης και φιλελεύθεροι (με την αμερικανική έννοια του όρου) που αντιτίθεντει στην αύξηση του εσωτερικού ελέγχου των ΗΠΑ από την κεντρική κυβέρνηση.

Και συνεχίζει: "Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έχουμε την καταστολή δηλαδή κάθε αντίθετης άποψης, πλην αυτών που εξυπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκοσμιοποίηση; Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι εκφράζει θέσεις όπως όπως αυτές που εκφράζονται μέσα από συντηρητικούς κύκλους στις ΗΠΑ όπως είναι το «κίνημα του τσαγιού»".

Iδού ολόκληρο το άρθρο:

Η δοκιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα: Πώς να συλλάβετε του συντηρητικούς και τα μέλη του “ tea party* ”

"Ως αρθρογράφος είναι πολλές οι φορές που όταν μια υπόθεση έρχεται σε αντίθεση με την γενική αντίληψη αφήνουμε τους αναγνώστες να αποφασίσουν μόνοι τους  τι πραγματικά πιστεύουν και τι όχι.

Για αυτό το λόγο  προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι να αναφέρουμε τα γεγονότα όσο το δυνατό αντικειμενικότερα (Σ.Σ.: Φαίνεται δεν έχει πάρει μαθήματα ελληνικής και δη τηλεοπτικής δημοσιογραφίας)....

Βάσει αυτού εκ των πραγμάτων διατυπώνεται το ερώτημα: Αυτό που συμβαίνει με το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής θυα μπορούσε να είναι μια δοκιμή, για να το πω έτσι, για τα σχέδια που ετοιμάζονται για τους συντηρητικούς και τους φιλελευθέρους στις ΗΠΑ:

Η δαιμονοποίηση  μιας πολιτικής ομάδας μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ και επιχειρήσεων εξαπάτησης με κύριο στόχο την καταστολή της αντίθετης άποψης είναι μέρος του πολιτικού παιχνιδιού εδώ και αιώνες, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που αυτό πάει ένα βήμα παρακάτω ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη και η απομάκρυνση ενός πολιτικού κόμματος από το προσκήνιο;

Στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποδοθεί η ταμπέλα του νέο-ναζιστικού και ξενοφοβικού πολιτικού φορέα – και που μπορεί να είναι έτσι, καθώς δεν είμαστε από την Ελλάδα - την ώρα που το πολιτικό αυτό κόμμα κερδίζει σε επιρροή και γίνεται δυνατότερο.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που πιστεύουν πως το κόμμα που είναι αντίθετο στην ανοικτή πολιτική των συνόρων είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως εξτρεμιστικό με τον ίδιο τρόπο που οι Φιλελεύθεροι και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σε αυτούς με εμμονή αποκαλούν τους συντηρητικούς και τα μέλη του «κινήματος του τσαγιού»  (Tea Party) ως ρατσιστές και εξτρεμιστές.

Πόσες φορές που μια δολοφονία ή ένα συμβάν πυροβολισμού εδώ στην Αμερική και τα φιλελεύθερα ΜΜΕ σχεδόν αυτόματα επιχειρούν να το συνδέσουν με την πολιτική δεξιά, γιατί ο δράστης παρακολούθησε κάποια εκπομπή, διάβαζε κάποια site συμφωνούσε με κάποιο μέρος της δεξιάς ιδεολογίας;

Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας βλέποντας αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τώρα.

Ο μουσικός Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου από ένα άνδρα ο οποίος είχε δηλώσει πως υποστήριζε την Χρυσή Αυγή.

Αυτοί  που αντιτίθενται στην Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα συνέλαβαν αστυνομικούς που υποστήριζαν το συγκεκριμένο κόμμα, συνολικά 22 μέλη του κόμματος, συμπεριλαμβανόμενων και μελών του κοινοβουλίου του αρχηγού και του υπαρχηγού, και τους έθεσαν υπό κράτηση, αποδίδοντάς τους κατηγορίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για φόνο εκ προθέσεως, επίθεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Υπάρχουν πάρα πολλά για την Χρυσή Αυγή που δεν μπορούν να καλυφθούν σε ένα και μόνο άρθρο αλλά το θέμα είναι της πρώτης αυτής αναφοράς είναι να καταδείξουμε τις συγκρίσεις της διαδικασίας που ακολουθείται.


  1.     Σύνδεση του πολιτικού κόμματος που θέλεις να στοχεύσεις με οποιαδήποτε επίθεση ή εγκληματική ενέργεια
  2.     Τα ΜΜΕ δαιμονοποιούν το συγκεκριμένο κόμμα και μετά το δικάζουν και το καταδικάζουν στα δικαστήριο της κοινής γνώμης
  3.     Στη συνέχεια συλλαμβάνουν όσους περισσότερους μπορούν ως κοπάδι, έχοντας ήδη καταστείλει κάθε αντίσταση που θα μπορούσε να αντιτεθεί στο σχεδιασμό αυτό, και το μόνο  που μένει στο τέλος είναι το όραμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για απόλυτο έλεγχο".

* Το Tea Party («Κόμμα Τσαγιού») είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε από το εσωτερικό του ρεμπουπλικανικού κόμματος μετά την εκλογή του Μ.Ομπάμα στην προεδρία το 2008 για να γιγαντώσει, να ανεξαρτητοποιηθεί και να κατεβάζει δικούς του υποψηφίου σε πολλές Πολιτείες. Πήρε τον τίτλο του από ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη το 1773 στη Βοστόνη. Οργισμένοι Αμερικανοί πατριώτες από τον φόρο που επέβαλε στο τσάι η αγγλική διοίκηση, πέταξαν στη θάλασσα μεγάλες ποσότητες τσαγιού σε μία πρώτη εκδήλωση οργής που σταδιακά οδήγησε στην επανάσταση και την ανεξαρτησία από την Βρετανία.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου