Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η Microsoft έγινε 40 χρονών!


Ο κολοσσός της τεχνολογίας κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας του

Στις 4 Απριλίου 1975, ο Bill Gates και ο Paul Allen δημιούργησαν μία μικρή εταιρεία την οποία ονόμασαν Microsoft και τα υπόλοιπα πλέον ανήκουν στην ιστορία.

Ο Bill Gates κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και αποσύρθηκε από την διοίκηση της Microsoft και πλέον ασχολείται με φιλανθρωπικό έργο, μέσα από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Παρά το γεγονός ότι έφυγε από τη διοίκηση της Microsoft, ο Bill Gates δεν έχει πάψει να ασχολείται με το δημιούργημά του κι έτσι όταν έγινε CEO o Satya Nadella, δήλωσε ότι αναλαμβάνει μεγαλύτερο ρόλο στη εταιρεία, χρησιμοποιώντας το ένα τρίτο του χρόνου του για να συμβουλεύει τους εργαζόμενους πάνω στα νέα προϊόντα.

Με αφορμή τα γενέθλια της Microsoft ο Gates έστειλε επιστολή στους εργαζόμενους της εταιρείας, στην οποία αναφέρει ότι το μέλλον ανήκει στα ρομπότ και στις μηχανές που θα μπορούν να λειτουργούν χωρίς την βοήθεια κάποιου ανθρώπου και θα βρίσκονται σε φυσική αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους.

Επίσης αναφέρει ότι ο Satya είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τη Microsoft προς τον δρόμο αυτό, και αυτό φαίνεται από τα προϊόντα όπως τα Cortana, Skype Translator και HoloLens.

Τέλος ευχαριστεί τους εργαζομένους της Microsoft για τη συμβολή τους στη δημιουργία μίας "φανταστικής" εταιρείας η οποία έχει μεγάλο μερίδιο μερίδιο ευθύνης για την εξέλιξη των επιχειρήσεων και των ανθρώπων, αλλά το σημαντικότερο τώρα είναι το μέλλον.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου