Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

To 97% του DNA έχει έναν υψηλότερο σκοπό


Έπειτα από χιλιάδες χρόνια αποσύνδεσης από τις υψηλές συχνότητες, το dna μας καταφέρνει να σπάσει τα δεσμά του από τα παλιά πρότυπα τα οποία έχουν κολλήσει σε μία χρονική μήτρα. Ωστόσο οι άνθρωποι σύντομα θα γνωρίζουν και θα κατανοούν γιατί το 97% του γενετικού μας κώδικα έχει έναν υψηλότερο σκοπό και γιατί η μεταμόρφωσή του μας οδηγεί σε μία αφύπνιση που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί.

Το ανθρώπινο γονιδίωμα αποτελείται τουλάχιστον από 4 εκατομμύρια γονιδιακών διακοπτών που σε κατοικούν σε κομμάτια του dna και που κάποτε είχαν θεωρηθεί «άχρηστα», αλλά αποδεικνύεται ότι το λεγόμενο άχρηστο dna διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον έλεγχο της συμπεριφοράς των κυττάρων, στη λειτουργία των οργάνων και άλλων ιστών. Η ανακάλυψη που θεωρείται ένα σημαντικό ιατρικό και επιστημονικό επίτευγμα έχει τεράστιες συνέπειες στην υγεία του ανθρώπου και της συνείδησης, διότι πολλές σύνθετες ασθένειες φαίνεται να προκαλούνται από μικροσκοπικές αλλαγές σε εκατοντάδες γονιδιακούς διακόπτες.

Καθώς οι επιστήμονες ασχολούνταν με τα άχρηστα τμήματα του dna που δεν είναι γονίδια που περιέχουν οδηγίες για πρωτεϊνες, ανακάλυψαν ένα πολύπλοκο σύστημα που ελέγχει τα γονίδια. Τουλάχιστον το 80% αυτού του dna είναι ενεργό και χρειάζεται. Ένα άλλο 15%-17% διαθέτει υψηλότερες λειτουργίες και οι επιστήμονες εξακολουθούν να αποκωδικοποιούν.

Το αποτέλεσμα της εργασίας είναι ένας οδικός χάρτης από ένα μεγάλο σκέλος του dna, στο οποίο επισημαίνονται οι λειτουργίες και ο τρόπος τους. Περιλαμβάνει το σύστημα που ελέγχει ποια γονίδια χρησιμοποιούνται σε ένα κύτταρο και όταν χρησιμοποιούνται, καθορίζει εάν ένα κύτταρο γίνεται κύτταρο ήπατος ή νευρώνας.

Υπάρχουν στοιχεία για έναν εντελώς νέο τύπο ιατρικής στην οποία το dna μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ κοπή και αντικατάσταση μεμονωμένων γονιδίων.

Οι διαπιστώσεις και τα ευρήματα των Ρώσων ερευνητών είναι επαναστατικά. Σύμφωνα με αυτούς, το dna μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά χρησιμεύει και ως αποθήκη δεδομένων στην επικοινωνία. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας, ιδιαίτερα στο φαινομενικά άχρηστο dna ακολουθεί τους ίδιους κανόνες όπως όλες οι ανθρώπινες γλώσσες. Για τον σκοπό αυτό, συνέκριναν του κανόνες της σύνταξης, της σημασιολογίας και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Βρήκαν ότι τα αλκάλια του dna μας ακολουθούν μία τακτική γραμματική και έχουν κανόνες όπως όλες οι γλώσσες. Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν εμφανίζονται τυχαία , αλλά αντανακλούν το ίδιο μας τον γενετικό κώδικα.

Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr Garjajev και οι συνεργάτες του διερεύνησαν επίσης και τη δονητική συμπεριφορά του dna. Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως οι ολογραφικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούν την ενδογενή ακτινοβολία λέηζερ. Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν να διαμορφώνουν ορισμένα πρότυπα συχνότητας σε μία ακτίνα λέηζερ επηρεάζοντας τη συχνότητα του dna και την ίδια τη γενετική πληροφορία. Εφόσον η βασική δομή των αλκαλικών ζευγών του dna και της γλώσσας είναι η ίδια, η αποκωδικοποίηση του γενετικού κώδικα δεν είναι απαραίτητη.

Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί γιατί η αυτογενής εκπαίδευση, η ύπνωση και ότι σχετίζεται, μπορούν να έχουν τέτοιες ισχυρές επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το dna μας να αντιδρά στη γλώσσα. Ενώ οι δυτικοί ερευνητές διαχώρισαν μεμονωμένα γονίδια από τις έλικες και τα τοποθέτησαν αλλού, οι Ρώσοι εργάστηκαν σε συσκευές που μπορούν να επηρεάσουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων ραδιοφωνικών συχνοτήτων και συχνοτήτων φωτός επισκευάζοντας έτσι τα γενετικά ελαττώματα.

Η ερευνητική ομάδα του Garjajev κατάφερε να αποδείξει ότι με τη μέθοδο αυτή τα χρωμοσώματα που καταστρέφονται από τις ακτίνες Χ για παράδειγμα, μπορούν να επισκευαστούν. Μπορούν επίσης να συλλέγουν πρότυπα πληροφοριών ενός συγκεκριμένου dna μεταδίδοντάς τα σε ένα άλλο, επαναπρογραμματίζοντας τα κύτταρα σε κάποιο άλλο γονιδίωμα. Έτσι με επιτυχία μπορούν να μετατραπούν τα έμβρυα βατράχων σε σαλαμάνδρας απλώς με τη διαβίβαση μοτίβων dna. Με αυτό τον τρόπο οι πληροφορίες διαβιβάζονται χωρίς καμία παρενέργεια ή δυσαρμονία που προκύπτουν από το διαχωρισμό και την εκ νέου εισαγωγή μεμονωμένων γονιδίων από dna. Όλα αυτά πραγματοποιούνται με απλή εφαρμογή κραδασμών και γλώσσας. Αυτό το πείραμα δείχνει την τεράστια δύναμη του κύματος της γενετικής η οποία προφανώς έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σχηματισμό των οργανισμών από τις βιοχημικές διεργασίες των αλκαλικών ακολουθιών.

Αυτή η ανακάλυψη στιγματίζει επίσης τη σημασία των ηχητικών συχνοτήτων και δονήσεων στην καταγωγή της ανθρώπινης ζωής και στη δυνατότητα πως όλα δημιουργήθηκαν από κύματα συνείδησης. Σε θεμελιώδες επίπεδο, ο άνθρωπος είναι καθαρή ενέργεια. Στην κυματική γενετική , το άχρηστο dna λειτουργεί σε ένα υψηλό επίπεδο υποδομών υπερκωδικών και κυματικής επικοινωνίας, που αναγνωρίστηκε σε υλική μορφή ως κρυσταλλική δομή δυναμικών γονιδίων-ολογραμμάτων σε υγρούς κρυστάλλους χρωμοσωμάτων. Το τι υποδεικνύει αυτό το μοντέλο είναι ότι το ανθρώπινο γονίδιο είναι μέρος ενός μεγαλύτερου ολογράμματος της πραγματικότητας των δονήσεων. Η υπερεπικοινωνία με τη μορφή της τηλεπισκόπησης, η απομακρυσμένη θεραπεία και η τηλεπάθεια είναι σίγουρα κομμάτια του ανθρώπινου πρωτοκόλλου.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι το 97% του dna μας είναι άχρηστο όπως το αποκαλούν. Το χαρακτηρίζουν έτσι διότι δεν βλέπουν σε τι χρησιμεύει. Μόνο το 3% του dna μας είναι τυλιγμένο σε σπειροειδή έλικα με διπλό σκέλος. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου 75000 ετών βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε ισχυρότερα ενεργειακά κύματα που επηρεάζουν το dna μας αναδιοργανώνοντας το 97% από μία διπλή έλικα, σε μία έλικα με 12 σκέλη προωθώντας τον άνθρωπο σε μία ολοκαίνουρια οντότητα.

Ο κενός χώρος δεν είναι πραγματικά κενός αλλά γεμάτος με αόρατη κυματική ενέργεια σε διαφορετικούς βαθμούς συγκέντρωσης. Όπως τα αστέρια και οι πλανήτες παρασύρονται μέσα στο γαλαξία περνούν μέσα από διαφορετικές συγκεντρώσεις σε πολύ ακριβή χρονικά διαστήματα με κύκλους που μπορεί να ποικίλουν σε μήκος από χιλιάδες μέχρι και εκατομμύρια χρόνια. Καθώς οι πλανήτες κινούνται μέσα σε περιόδους υψηλής συγκέντρωσης των κυμάτων στρέψης, ένας μετασχηματισμός επηρεάζει τη δομή του dna στον πλανήτη και προκαλεί την ανάπτυξη περισσότερο εξελιγμένων μορφών ζωής. Άφθονη απόδειξη για αυτό φαίνεται μέσα από απολιθώματα ενώ η εξέλιξη συμβαίνει με ξαφνικές δονήσεις και όχι σταδιακά.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου