Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο για την Ρωσία - Γνωρίζουν στην Μόσχα και ετοιμάζονται


Πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει στο Αιγαίο λόγω Ρωσίας, η οποία μεταφέρει τον στόλο της από την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών και του Αιγαίου στην Συρία, όπου και μεταφέρει δυνάμεις.

Την συγκεκριμένη συγκυρία εκμεταλλεύτηκε απλά η Τουρκία, η οποία «γκριζοποιεί» το μισό Αιγαίο και γεμίζει την Ελλάδα με λαθραίους μετανάστες, καθώς το ΝΑΤΟ δήλωσε πως δεν θα επαναπροωθεί τις βάρκες στα μικρασιατικά παράλια.

Στην Μόσχα έχουν επίγνωση της κατάστασης και γνωρίζουν πως η Δυτική Συμμαχία απλώνεται απλά πιο κοντά στην Συρία και την Μέση Ανατολή, από την οποία η Ρωσία δεν πρόκειται να φύγει.

Απλά χρησιμοποιήθηκε η αφορμή της «μεταναστευτικής κρίσης», την οποία όμως η Δύση προκάλεσε, στρατολογώντας και εκπαιδεύοντας τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, προκειμένου αυτοί να προκαλέσουν χάος πολέμου και να αναγκάσουν κύματα «προσφύγων», μεταξύ των οποίων παράνομοι μετανάστες, ισλαμιστές και πράκτορες, να κατακλύσουν την Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Σε περίπτωση που συμβεί ό,τιδήποτε στα Στενά του Βοσπόρου ή στο Αιγαίο, η «Αρκούδα» θα απαντήσει με στρατιωτική λαίλαπα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου