Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Θερμό επεισόδιο σε λίγες μέρες στο Αιγαίο;


Περιπλέκεται η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή μας; Αυτό δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, που κατά τους γνωρίζοντες οδηγούν πολύ πιο κοντά σε μια σύρραξη μεγάλης κλίμακας, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος! Τα πράγματα κρέμονται κυριολεκτικά πάνω σε μια «κλωστή», έτσι ώστε τίποτα πια να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Πόσο μάλλον που, παράλληλα με τις ιαχές του πολέμου που ακούγονται, η οικονομική κρίση συνεχίζεται αδυσώπητη, ενώ το ισχυρό «προσφυγικό» ρεύμα προς δυσμάς εξακολουθεί να περνά μέσω Ελλάδας• μιας Ελλάδας που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα»…

Για όλα όσα εξελίσσονται σήμερα, για τη δραματική τους διάσταση, κάναμε λόγο εδώ και χρόνια μέσα από τις σελίδες αυτές. Αναφερθήκαμε στις προρρήσεις και προοράσεις Αγίων Γερόντων της πίστης μας, οι οποίοι έγκαιρα μας προειδοποίησαν για όλα τα επερχόμενα δεινά (που ήδη βιώνουμε), καθώς και για τα σκοτεινά σχέδια των δυνάμεων της ανομίας. Δυστυχώς οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι οδηγήθηκαν στο σφαγείο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τόσο από τους προδότες πολιτικάντηδες όσο και από την ανυπαρξία της Εκκλησίας…

Σχετικά με τα δραματικά γεγονότα των ημερών μας έγραψε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό κείμενο ο αγαπητός μας κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος, το οποίο και παραθέτουμε στις κάτωθι παραγράφους, λόγω της μεγάλης σπουδαιότητας που αυτό παρουσιάζει:
«Τελικά οι προφητείες, ίσως λίγο να αργούν να φανούν αληθοφανείς, αλλά ποτέ ως τώρα δεν διαψεύσθηκαν. Ειδικά στα θέματα Ρωσίας-Τουρκίας, η προφητεία που μου παραδόθηκε από τον π. Ιωσήφ τον Βατοπεδινό και πρωτοδημοσιεύθηκε στο βιβλίο μου «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2», περιελάμβανε κάποια πράγματα που φάνταζαν απίθανα, αλλά που βγήκανε ήδη αληθινά.

Έλεγε η προφητεία, που ουσιαστικά ήτανε απόδοση παλαιότερων προφητειών σε έμμετρο λόγο από τον γέροντα: «Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία».Επειδή λοιπόν οι Τούρκοι, πάντοτε παρακολουθούσαν τις προφητείες, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, έστειλαν ειδικό απεσταλμένο στην Βουλγαρία για να συζητήσει τις δυνατότητες που έχει η χώρα για να αποτρέψει τυχόν από θαλάσσης εισβολή και δήλωσαν πρόθυμοι να στηρίξουν την Βουλγαρία με διμερή σχέση και όχι απλά μέσω ΝΑΤΟ.

Η Βουλγαρία, που έχει ήδη πρόβλημα με την τουρκική μειονότητα στα προς ανατολάς σύνορά της με την Τουρκία, έμεινε επιφυλακτική σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο γενικό επιτελείο στρατού στη Σόφια. Ωστόσο, οι Βούλγαροι προβληματίστηκαν, αφού ο μόνος γρήγορος τρόπος για να κατέβει η Ρωσία στα στενά είναι μέσω Βουλγαρίας, που σαν κράτος έχει στρατιωτική μηχανή, σαφώς υποδεέστερη από αυτήν της Τουρκίας.

Ταυτόχρονα προβληματισμός υπάρχει στους μελετητές των προφητειών, από τις παρακάτω προφητείες που υπάρχουν στο βιβλίο μου «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2»:

1. Κατά την διάρκεια αψιμαχιών με την Ελλάδα (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), οι Τούρκοι θα τα παρατήσουν όλα και θα στραφούν με όλες τους τις δυνάμεις ανατολικά.
2. Ημέρα Τρίτη θα παρέμβει η Ρωσία και επί τρεις μέρες στην Τουρκία θα βρέχει φωτιά και πυραύλους. Τρεις μεγάλες βάσεις των Αμερικάνων θα καταστραφούν.
3. Όταν ψάχνουν το στρατηγείο των Ρώσων στο Βλαδιβοστόκ (Ειρηνικός ωκεανός), αυτό θα είναι δέκα χιλιόμετρα κάτω από την Κωνσταντινούπολη.
4. Η καταστροφή θα έρθει από κάτω, από κει που χύνονται τα νερά.

Οι προφητείες λοιπόν σε σχέση με το ότι η Ρωσία θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη και θα κάνει δικά της τα δύο στενά που ενώνουν τη Μαύρη θάλασσα με το Αιγαίο, είναι πολλές. Αναρωτιόμαστε όλοι πόσο γρήγορα μπορεί η Ρωσία, εισβάλλοντας στην Γεωργία και μετά στη Τουρκία, να φθάσει στα στενά. Μπορεί να φθάσει στα στενά πολεμώντας κατά μήκος της Μικράς Ασίας, πιο γρήγορα από ότι οι Αμερικάνοι μπορούν να στείλουν στρατό στην Πόλη;;; Μιλάμε για 1.200 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Γεωργίας μέχρι την Κωνσταντινούπολη.
Η συγκεκριμένη επομένως παρέμβαση, πιο εύκολα θα μπορούσε να γίνει μέσω Βουλγαρίας, που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση, παρά κατά μήκος της Μικράς Ασίας.

Επειδή μάλιστα όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, μπορεί οι σχέσεις Τουρκίας-Βουλγαρίας να επιδεινωθούν, με αποτέλεσμα η ίδια η Βουλγαρία να καλέσει τους Ρώσους στο έδαφός της, όπως ακριβώς έκανε και η Συρία. Θα είναι μάλιστα πολύ πιο εύκολο για τη Ρωσία να μεταφέρει δυνάμεις στην Βουλγαρία, σε σχέση με τα προβλήματα που είχε για την μεταφορά στην Συρία»… Αυτά έγραψε λοιπόν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Καλό είναι εδώ να παραθέσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πρόρρηση του Πατρός Ιωσήφ του Βατοπεδινού (που την είχε αποστείλει στον κ. Λιακόπουλο), η οποία είναι όντως συγκλονιστική:

«Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης - και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσης. - Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα - να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα.

Τα ’γραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη - από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη. - Για να προσφύγη στον Θεόν και να μετανοήση - αν θέλη για να σωθή και ευτυχής να ζήση.

Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία - κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. - Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία - και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη - Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη. - Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη - ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη. Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Άρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία που αδίκησε την Ελλάδα - και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα. - Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κρατήση - τα περιβόητα Στενά, στο τέλος θ’ απηυδήσει.

Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία - εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία - και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία - ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία - και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία - και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία.

Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην - όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι. - Τότε ομού θα ηττηθή και η δόλιος Τουρκία - γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία. - Γιατί αφού καταβληθή όλη από τη Ρωσία - θα συμμαχήσει μετ’ αυτής και με την Βουλγαρία.

Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη - και στα περίχωρα αυτής, πρέπει να φύγουν όλοι. - Γιατί η Πόλις θα καή και ουδείς θα απομείνη κάτοικος ζων εντός αυτής. Μόν ’ο Ναός θα μείνη ο οίκος ούτος και Ναός της του Θεού Σοφίας - όστις θα μείνει αείφωτος φάρος της Ορθοδόξου Εκκλησίας - εξ ού το φως θα ξαπλωθή σ’ όλη την Οικουμένη - της Βασιλείας του Χριστού που ο κόσμος αναμένει.Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου - τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; - Και πάλιν νέος πόλεμος θ’ αρχίση να ξεσπάση - αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάση.

Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση - κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύση. - Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη και ανάπτουν εις τα αυθωρεί τα μίση και τα πάθη. Αφού οι ισχυροί της γης απογοητευθώσιν τότε θα γίνη πόλεμος, που ουδέποτε έχει γίνει, - αλλοίμονον στους ασεβείς κανείς δε θα απομείνη. Τότε η Ελλάς ουδέτερη και πάντα αδικημένη - το δίκαιό της θα ζητή και έτοιμη θα αναμένη - χωρίς ν’ αναμιχθή. - Και τότε θα μιλήση όταν η σάλπιγξ του Θεού εκ του ουρανού σαλπίση για να δικαιωθεί.

Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζωνται αγρίως - στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως. - Τότε θα πλεύση και πνιγή στο αίμα το μοσχάρι - τότε θα εκκαθαρισθή η ήρα απ’ το σιτάρι.

Στη θάλασσα όπου βρεθή πλοίο δεν θ’ απομείνει - και από το αίμα η θάλασσα κοκκινωπή θα γίνη. - Η Πόλις θα κατακαυσθή κι ίχνος δεν θα υπάρξη - πλέον ανθρώπου υλιστή γιατί πολλά έχει πράξη. Μόνος θα μείνει ο Ναός της του Θεού Σοφίας - το στόλισμα της Νύμφης του Αγίας του Εκκλησίας. Τρία ημερονύκτια θα διαρκέση η μάχη - όποιος εξέλθει ζωντανός μεγάλη τύχη θα’ χη. - Κράτη ομού δέκα οκτώ με πείσμα αγριεμένα - θα σφάζωνται αλλόφρονα στο αίμα βουτηγμένα.

Την τρίτη ημέρα ακριβώς όσοι εξηντλημένοι - από την μάχη θ’ αποζούν θα δούνε ξαφνιασμένοι - εκεί ψηλά στον ουρανό στα δεξιά τα μέρη - να λάμπη υπέρ τον ήλιον ένα μεγάλο αστέρι.

Και από τ’ αστέρι κάτωθεν ένας Σταυρός ν’ αστράπτη - πύρινος κατακόκκινος κι έκπληκτα τα Κράτη – θ’ ακούσουνε εκ του ουρανού μια φωνή βροντώδη - αγγέλου απροσδόκητον που θα σταθούν στο πόδι.Τα όπλα θα πετάξουνε στη γη και τρομαγμένοι – τ’ αστέρι θα κοιτάξουνε σαν απολιθωμένοι. – Σταθήτε, θ’ ακουσθή φωνή. Σταθήτε επί τόπου - Γιατί αρκετά εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου. Σπεύσατε πάραυτα εκεί στα δεξιά τα μέρη - το τόξο ακολουθήστε που βγαίνει από το αστέρι. - Κι εκεί θα βρήτε άνθρωπον άγιον δικόν μου. - Ποιμένα αυτόν εξέλεξα δια το ποίμνιόν μου. - Τούτον και σεις εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνη - τα πρόβατά μου, που γυρνούν έρημα δίχως στάνη.

Νύκτα θ’ ακουσθή η φωνή μου και ο κόσμος τρομαγμένος - εκ της φωνής της σάλπιγγος θα μείνη σαστισμένος. - Κι ευθύς το τόξον θα στραφή προς νότον στην Ελλάδα - που απ’ το φως το ουράνιον θα φέγγη σαν λαμπάδα. - Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα - ολόχαρη δε η Ελλάς με βία και γρηγοράδα.

Τότε η Ελλάς θα σηκωθή πρώτη με το στρατό της - να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της. - Να καταλάβη αμαχητί, τα ιερά της μέρη - που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.
Τότε οι πρόσφυγες ομού από χαρά σκιρτώντας - θα τρέξουνε στα μέρη τους σαν αετοί πετώντας. - Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου - εις πάντα θα ’ναι άριστος και επί της υφηλίου - θα άρχη και θα διοική μετά δικαιοσύνης - και η γη θα χαίρεται εκ διαρκούς ειρήνης.

Τα όπλα τα πολεμικά θα γίνουν εργαλεία - και άροτρα γεωργικά κι ειρήνη και ευτυχία. - Θα Βασιλεύση πανταχού κι ως αδελφοί να ζώσι - οι άνθρωποι επί της γης και δεν θα ερωτώσι - ο εις τον άλλον άνθρωπον μήπως και είναι ξένος - αλλά θα λέγεται αδελφός και εκ του Αδάμ το γένος.
Έλληνες ανανήψατε, αυτή είναι η αλήθεια - μη σας πλανούν οι άπιστοι πως είναι παραμύθια. - Όλα αυτά θα γίνουνε, η ώρα πλησιάζει - το σύμπαν αναταράσσεται και σας δεν σας τρομάζει: - Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη - και εκ της γης αλύπητα να τους αξαφανίση.
Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε - αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να σωθήτε - όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία - γιατί ουδεμία απ’ αυτήν υπάρχει σωτηρία.

Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει - τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν θα γένη ειρήνη. - Εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το σιτάρι - και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξηρό χορτάρι». 


Σε ό,τι αφορά τις ρωσοτουρκικές σχέσεις που έχουν περιπλακεί (προς το χειρότερο) τους τελευταίους μήνες, ενδιαφέρον παρουσιάζει η κάτωθι είδηση που μας έρχεται από τη Ρωσία. Ο Ρώσος πιλότος, λοιπόν, που είναι ο φόβος και ο τρόμος για τους Τούρκους, έχει ελληνική καταγωγή αφού η μητέρα του είναι Ελληνίδα! Το όνομά του είναι Ιβάν και θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους Ρώσους πιλότους. Έχει εκπαιδευτεί στο Κράσνονταρ, που είναι κορυφαία σχολή.

Όπως λέει ο ίδιος: «Εμείς είμαστε Ορθόδοξοι και κανένα ΝΑΤΟ δεν θα μας βάλει να πολεμήσουμε μεταξύ μας. Όταν έρθει η ώρα θα στείλουμε τους Τούρκους από εκεί που ήλθαν! Εγώ απλά περιμένω την ημέρα που θα δοθεί η εντολή να τελειώσουν τα παιχνίδια. Θα πληρώσουν ακριβά για τα εγκλήματα τους»…

Οι Ρώσοι λοιπόν ετοιμάζονται για τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται, ολόκληρη η ανθρωπότητα μπαίνει στην εποχή του χάους, αλλά στην Ελλάδα ορισμένοι… εξακολουθούν να θεωρούν ότι αν βγούμε από την καταραμένη Ευρωζώνη θα καταστραφούμε (!) ή να ελπίζουν σε τύπους, όπως ο νεοφιλελεύθερος γουρλομάτης «Κούλης» ότι θα μας «σώσουν»! Έλεος πια, ανόητοι! Και η βλακεία καλό είναι να έχει όρια και θα πρέπει… να φορολογείται!

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι όσοι φοβούνται ότι βρισκόμαστε κυριολεκτικά μία στιγμή πριν από το επίσημο ξέσπασμα ενός νέου παγκοσμίου πολέμου, με επίκεντρο… το Αιγαίο! Μόλις την περασμένη Πέμπτη (18 Φεβρουαρίου 2016) παραθέσαμε τα όσα είπε μία νεαρή Πανελληνίδα, από τα σημαντικότερα πνεύματα του ελληνικού μέλλοντος, σύμφωνα με την οποία ο μεγάλος πόλεμος έπεται να ξεκινήσει… μετά από 18 ημέρες! Αυτό ειπώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, άρα θα πρέπει να αναμένουμε κάτι τραγικό στις 5 Μαρτίου!!! (;;;)

Πέραν αυτού, ιδού ένα ακόμα ενδιαφέρον μήνυμα που λάβαμε, το οποίο και παραθέτουμε εδώ αυτούσιο και χωρίς κανέναν δικό μας σχολιασμό:

«Γνωρίζω ότι όλα παρακολουθούνται, αλλά τι να κάνουμε. Αν γράψετε κάτι, μην βάλετε το όνομά μου. Κυκλοφορεί η φήμη που μπορεί να την έχετε ακούσει και εσείς, ότι σε δέκα μέρες θα έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Σε δέκα μέρες από σήμερα μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας και ΝΑΤΟ [ΗΠΑ]. Η  Τουρκία δεν θα μπει στην ΕΕ και πιθανόν να αντιδράσει δημιουργώντας ένταση… Τι θα πετύχει η τουρκική διπλωματία που είναι ισάξια της αγγλικής; Θα καταφέρει πρώτα από όλα να ταλαιπωρηθεί και η Ελλάδα από αυτό το θερμό επεισόδιο, ακόμα και αν δεν φταίει.

Εντός του Μαρτίου πέφτει ο κολλητός του Σόρος, ο Τσίπρας, και σχηματίζεται κυβέρνηση τεχνοκρατών με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο. Όχι οικουμενική, τεχνοκρατών… Ο Προβόπουλος υπογράφει τα πάντα όλα, ό,τι δηλ. δεν υπογράφει ο Τσίπρας και κυρίως υπογράφει την συνδιαχείριση των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους.

Πιθανόν να μπούμε και στην ευρω-δραχμή, οπότε αυτόματα γίνεται και το κούρεμα καταθέσεων. Πιστεύω ότι σε αυτές τις βρωμοδουλειές [αν αληθεύει το σενάριο], όλοι οι μεγάλοι έχουν συμφωνήσει, δηλ. ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία»…
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου